- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
6900 - 6801
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
stangli
senior tag
-
aesir
veterán
-
stangli
senior tag
-
aesir
veterán
-
Dumb
senior tag
-
Integra
titán
-
Dumb
senior tag
-
Dumb
senior tag
-
aesir
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
hobizoli
nagyúr
-
erdoke
titán
-
aesir
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
-
TexT-BoY
addikt
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
-
TexT-BoY
addikt
egy hölgyet már találtál aki nedvezne rendesen, csak győzd takaritani a hányást
ugye Aesir?
Amugy ez gyalázás, igy elrontani egy szép autót
. Kérdés hogy ripityára is törte elötte? mert ha nem akkor még használható bár a lambodoors az már eleve nem vet rá jófényt, legalább szellözik versenypályán ha tolod neki (mert vélhtően mint minden utolagos lSD ez is cúgos versenytemponál szépen) -
bobsys
veterán
-
TexT-BoY
addikt
Nekünk azért lett honda és nem suzuki mert 17éves fejemmel mentem autot nézni egyedül... Honda Szabo, DRM szónélkül kiszolgált, a Szabóban annál a srácnál akitől végülis átvettük a city-t 1órát ültem (eleve leültetett) és átnyálaztuk mik a lehetőségek, mit szeretnénk vásárolni, körülbelül mekkora összeggel, mire lehet számítani, autóbeszámitáshoz néztek egy TAX árat, felhivták a használtatuótelepet, még egy teát is kaptam.
. DRM-ben csak szimplán nem voltak köcsögök, de oda jött apám is és miután bejött persze már nem én voltam a tárgyalás közppontjában.
Ezzel szemben a Suzuki szalonok kritikán aluliak kiszolgálás tekintetébe, amikor az SX4 megjelent anyám aki Csepelen igencsak befolyásos ember és kb csepel eggyes részein az emberek 90%-a ismeri de máshol sem idegen, mindenesetre bementünk szépen a suzukiba hogy sx4et szeretnénk vásárolni, erre az volt a válasza az eladónak hogy ott találják nézzék meg és slussz, se seggnyalás se bemutatás, a pult mögül, a forma fejét sem láttam. A lakihegyi suzukiba ugyancsak bevonultam helobelo szeretnénk családilag egy suzukit, kondiciók etc? Nesze itt egy árlista vidd haza anyukádnak.. hát jó.
A Ford Autonettbe normálisak voltak, ott igaz csak anyámmal jártam de tényleg nyalva volt a popsi meg öltöny meg amit akarsz..
Jha és a hondába ugy adják át az autót hogy megismerkedsz a szervizfönökkel, a szerelőkkel , gyakorlatilag összecsődült az egész szalon és mindenki személyesen kivánt probléma mentes kilométereket, és még virágcsokrot is kapott anyám.
emelett bent volt a Szabó úr és sikerült 70kemény ezer forintot kicsikarni belőle az átírás meg nemtudom milyen költségek levonásával. Azóta 1x voltunk kötelező szervizen ahol 21.000Ft-ot fizettünk
. Illetve kb 2hete mentem be kedvenc eladómhoz hogy egy szivességet kérjek miszerint felkelett emelni a prelut mert valami nem stimmelt a kipufogóstol hazajövet, mondaom sem kell 2percen belül megjelent a szervizfőnök aki hátrakalauzolt az emelőre és már nézte is a problematikát. 1000Ft-ot fizettünk a proceduráért, ugyancsak más helyeken 2 napot meg zárást kelett volna várni ezért a mutatványért.
Kicsit hosszura sikerült
-
aesir
veterán
-
stangli
senior tag
-
bobsys
veterán
-
stangli
senior tag
Én aszondanám neked, Punto II, Clio II-III, Corsa, Peugeot 206, Corsa B-C... Te elől mint sofőr ülésbe elférsz, a barátnőd ugyancsak az anyósülésen... most azért akarsz több költséget a nyakadba varrni, mert státusszimbólumból azt tud mondani focus? Gondolkodj!
Ha tágas hely kell kínálatra vágysz Lada 1200 vagy ha újra vágysz Lada 112
Először mérlegelned kellene, hogy mennyit fogsz hosszú távon vezetni egyhuzamban, nem meló-haza-hipermapket útvonalra gondolok, hanem kemény x száz kilométerekre... a másik, hány utast fogsz szállítani hosszú távon ha 10% alatt van
2-3 ajtósra le is lehet szűkíteni az autó választást, napi 20-30km-ert ha nem haladja meg az autókázás akkor máris egy kategóriával lentebb vagy
Csak tudni kell, hogy mit akarsz, mik az igények. Ha meg a státusz a nyerő focus, astra, 306, megane, delta vagy kappa éstb… -
szatocs
őstag
Értem. Mondjuk én még csak mailt váltottam velük, de ott 1 nap alatt válaszoltak. Jó lenne, ha minél hamarabb lenne ayagi helyzetem ahhoz, hogy ne csak mailt váltsak velük. A Gold - ban viszont voltam 5x. Tök normális társaság. Az egyik emberükkel egy alkalommal kb negyed órát beszéltem, belőle azt vettem ki, hogy nem nagyon adnak kedvezményt az árból, ne vegyen mindenki hondát, ha meg nem én, más úgy is megveszi. Ha a pénzt mutogatnám nekik, biztos másképp reagálnának

-
erdoke
titán
Bocs, valahogy kimaradt a kereskedő méltatása. Semmi gond nem volt velük, segítőkészek voltak, bár érezhették, hogy akkor se biztos, hogy náluk vszem, ha az FR-V mellett döntök, mert Debrecenben praktikusabb intézni és szervizeltetni is. Persze ezügyben még nem nagyon gondolkodtam, először a típust illetően kellene dúlőre jutnom. Holnap vagy pénteken megpróbálok menni egy kört a KIA c'eeddel és a Grand Scenic-kel is, illetve tovább bújom az árlistákat egyéb lehetőségek után.
-
szatocs
őstag
-
erdoke
titán
-
Vandit.
addikt
-
erdoke
titán
-
Vandit.
addikt
-
erdoke
titán
Nincs még kilőve az FR-V, de megyek egy kört a másik kettővel is. Közben elgondolkodtam, hogy egy fapados új Mazda6 kombit 2.0 dízellel el tudnék-e viselni 100e ráfizetéssel. Esetleg 5 ajtósat, arra rá se kellene fizetni. Hiányozna az új multifunkciós kormányuk, a tempomat, a fedélzeti comp. és sok egyéb, de talán túlélném valahogy.
-
lajafix
addikt
akkor sokat kell majd talpalnod, míg megtalálod. (bkv bérletet vegyél) 5 darabot találtam bordóban
szervízre az én tapasztalatom évi 100-120e, ha nincs komolyabb hiba. Ennyit elvisz a fékbetét, tárcsa, olajcsere, szűrők, ablaktörlő, égők, biztik, apró dolgok, vizsgáztatás. Persze a többség ezt nem hiszi, ami igaz is de ilyenkor jön az hogy elkopott a téli vagy a nyári gumikészlet és a futóműben a kutyacsontok és a szilentek...
megvételkor meg 200e.
-
Vandit.
addikt
-
lajafix
addikt
én láttam pirosban focus 1et (kombit
) hát finoman szólva előnytelen élőben. Persze az az alap piros volt, ha valami spéci pirosról álmodsz az szvsz nem a te árkategóriádban lesz, ha van egyáltalán. Talán a metálbordó ami van még 1es focusban.
ilyen méretekkel inkább passzentosan, de kényelmesen fogsz elférni. (nagydarab ellenségeidet magad mögé ültesd.
) -
TexT-BoY
addikt
-
szatocs
őstag
-
Vandit.
addikt
-
lajafix
addikt
-
erdoke
titán
Én vezettem vagy 160e km-t a régi Focust (aztán vagy 80-at az újat), vegyesen 4-5 ajtóst és kombit. A lentebbi méretekkel (igaz, akkoriban még vagy 10 kilóval könnyebben) nem volt gondom a térrel. Mögöttem persze már nem fér lombrágó, sőt csak kifejezetten rövid lábú egyén. A Focus II sokat nőtt.
-
Vandit.
addikt
-
TexT-BoY
addikt
sose lesz belöle ST se, nemhogy RS
.
Amugy Focus 1.6 van vateromnak is, azért nem egy honda motor
. Olajat zabálja pedig 0km-esen vette át
.[link] Neki itt van a teljes tankolás meg fenttartási ktg összegzése, nézd meg
. Amugy jó autó a fóka, és belteret keveset látsz igy megcsinálva mint amit a ford ebbe összehozott. a F2 már megsem közelíti azt a minőséget amit az 1be láthatsz...
.MOD: Ja és a linkelt oldalon nincs benne a havi 50.000Ft ami a bizti, casco, részlet combo...
-
lajafix
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Rick4
félisten
-
lsc
nagyúr
-
erdoke
titán
Na, megjöttem a nyíregyi FR-V nézőből. Hááát...

Nagyon passzos a jószág, a 3 első ülés miatt a vezető pozíciója és tere nem túl nagyvonalú. Kiszálláskor kétszer is erősen bevertem a térdem a kormány aljából kiálló magasságállító pöcökbe, még most is fáj. Az ülést teljesen leengedve és hátratolva, a kormányt teljesen fel- és kihúzva éppen találtunk olyan háttámla beállítást, aminél jó távolságban volt a volán, és még nem is feküdtem. Szóval némi kompromisszum árán, de éppenséggel beférnék.
A kuplung viszont abszolút nem esett (bal) lábra, kb. ott volt, ahol más autóknál a féket nyomom jobbal. A pedálok szöge is furcsa volt, és mintha előre lejtene a lábam alatt a padló.
Max. 10 perc vezetés után már a kezdődő ínhüvelygyulladás jeleit éreztem a jobb lábfejemet emelő szerkentyűknél.
A motor gyík a 170 lovas VW-hez képest, még akkor is, ha hozzászámolom azt, hogy a próbált darab kissé el lehet lustulva a kereskedés udvarán ácsorgástól, és még be sincs rendesen járatva. A teljesítménynövelő eljárással kapcsolatban valami 250e Ft-ról beszéltek, annyit nyilván nem fizetnék érte. Tolatóradar 60e, hátsó szélső ülések hátuljára a lehajtható tálca szintén fizetős (Scenicben széria, pedig még pohártartó is van benne).
Kanyargós szakaszon nem próbáltam, csak városban, és a négyes a várostól északra fekvő szakaszán, így a stabilitásról és rugózásról csak homályos benyomásaim vannak, de kellemesen feszesnek tűnt.
A legnagyobb problémám az, hogy nem igazán van ~350e Ft-om arra, hogy a Scenic-nél megbízhatóbb, de lényegesen fapadosabb, a c'eednél pedig hátul valamivel tágasabb (FRV: 140 cm a könyöktámaszok között) és szintén fapadosabb járgányra ráfizessek. A ráfizetés pedig nem jön vissza, azonnal le kell mondanom a cég javára mindenről.
-
lajafix
addikt
szerintem minimum 1.6ost vegyél focusból(gondolom benzinest akarsz). A szín tökmindegy, pl informatikai cégek előszeretettel vették és veszik a focust 100 számra úgy hogy a színt az első használó választja. A fehér a legjobb szerintem, mert nem látszódik ha lepattogzik a festék a fehér alapról.
(nyáron erősen érződik a kisebb melegedés egy feketéhez képest) . Ja és hol? Szvsz vagy magánszemélytől, aki személyesen használta és karbantartotta egy darabig még ha céges is volt előtte(ezt nem egyszerű megállapítani, de nem mindenki nagy csaló, ki lehet valahogy okoskodni a tulaj jelleméből a használat módját) vagy valamelyik viszonylag normális márkakereskedésből egy beszámítottat. A neppertelepeket kerüld el, különösen a Fehér úti borzadályt. szvsz a meghirdetett árból 10%-ot enged mindenki. Legyen 200k-d az első szervízre!ja és van magyar focusos rajongói oldal, fordfocus.hu
-
Vandit.
addikt
-
dragonfx
veterán
Igen ezt többen mondták mostanság divat lett több milkos drága autókba is szériafelszereltségben ocska rádiót rakni..márpersze kinek mi a tré..nekem a gyári is megfelel, gondolom valaki meg félsüket és nem hallja ezért mondja hogy tré....
A bmw-be a harmann kardon hifi az ász de szerintem megnézetel nélkül is kitalálód mennyi a felára, feljebb írtam.
gya és vigyázá mert a helytelen írsz még neduki meg utánanam e a bronzérem a tiejdje leet...
-
Rick4
félisten
-
SaNyEe
aktív tag
sokmindent le lehet nyomni az ember torkán az akkori Hondákkal kapcsolatban, de h eléggé biztonságos .. na ezt azért ne. Odatenném a G astra mellé akkor te melyikbe ülnél inkább ha tudod, h itt frontál eksön lesz? Én biztos nem a Hondába...
Meg másik, nem biztos, h másfél millából egy nagyságrendileg 10éves ótóba akar beülni.
Szép, jó az a 6genc civic, jól is mutat az az 1.5 115LE de az árához képest nemvan túlzottan felszerelve, sok bennük a km is. Sztem felejtős.
Persze lehet jó vétel is nem azt mondom, csak tudja kiválasztani
-
Integra
titán
-
BlacKSouL
addikt
Nem kell beizgulni, én legalább 30 km-eket megyek vele, azalatt már bőven bemelegszik, meg most télen nem is nyomom neki úgy mint máskor, bár azért nem akartak még soha letúrni
és így jön ki kb 5,5 - 5,6-ra az átlag így télen. 3db, átlag 100 kiló feletti emberrel, és kevés(15-20kg) csomaggal. De míg hidegen megyek városban, még a hosszútávú átlagot is megemeli néha, ami aztán melegedve, és országúton kompenzálódik.
Szóval olyan használat mellett simán lehet 8 liter a fogyi. Ne a nyári fogyival hasonlítsa össze, a nyaralás alatt mért 5,9, és 6,3 meg főleg autópálya és országút, melegen, folyamatosan. A légkondi meg kb 0,4 literrel emeli meg nyáron is maximum.Hogy kerregne? Azt nem mondanám, inkább csak ketyeg, mint valami elektromos szerkezet, ha a motortérbe az injektor környékére hajolok közel.
-
Vandit.
addikt
-
TexT-BoY
addikt
-
_seth_
veterán
-
lajafix
addikt
-
_seth_
veterán
-
TexT-BoY
addikt
azén fülem is vájt, nem is azt mondtam hogy nem hallom egy jó mp3 egy szar mp3 meg egy audio közti külömbséget
csak arra akartam utalni hogy ez egy szubjetiv dolog, és szerintem messze nem ismeri sok ember a normál szintet, erről megkéne kérdezni Emvy-t itt a forumon.
Ő talán az eggyik audifil, és 2db stereo hangfala van
olyan 20cm az egész és minden tartományba brutálisan szolaltatja meg a zenét amit halgat. Persze ő már kinőtt a tuctucokból , én meg még jocskán benne vagyok
. Most is D'n'b szól._seth_: arra godnolsz hogy mdja igy irok le midnen sótz mint neddudki?
Csaknem az marad az ővé, de majd kicsit próbálok helyesen írni.Vandit: Szerintem nincs baj a biztonságával ezek még nem rohadnak és megbizhatóságra pedig verik az összes németet. A motor is nagyon jól sikerült.
MOD: Black neked is kerreg a city?
anyám bevan pánikolva hogy derossz meghogy most neki 8at eszik ebben az időben napi 2x7km reggel meg este hideg motorral, mondtam hogy ne csodálkozzon de köti az ebet, minap olvasott téged is Indexen de a nyári fogyidat látta és megint pánikolt hogy deneked klimával annyi...
-
BlacKSouL
addikt
A Cityben elöl ha van magassugárzó is(én az ajándékokba bekértem a szalontól), akkor a meglepően jól elmegy kategória, legalábbis a kategóriatárs gyáriak között. Gyári, széles spektrumú anyagot tartalmazó CD-vel kifejezetten barátságosan szól, és az én félig vájt fülem már az mp3-ból audioba írt CD-ket is bőven meg tudja vele különböztetni. Hátul nem minősíteném, mert kb 500-5000Hz közötti tartományt fed le az a csenevész kis hangkeltő a kb 3 centis mágnesével. gondolkodom is erősen a cseréjén, csak a hangszórócsere az egész audio-egység garivesztésével jár, úgyhogy vagy vállalom, vagy kivárom még azt a 2 évet amíg a garija tart. De az mp3 képesség hiánya nekem is fájó pont
-
Vandit.
addikt
-
_seth_
veterán
-
TexT-BoY
addikt
Honda Civic 1.5VTEC 115LE-vel 4ajtósban
1.5-ért megkapod, és minden igényed kielégiti a havi 70-80 pedig böven sok rá szoval költheted másra
. Opelt nem vennék de ezt már megszoktuk itt páran a topicban mindenki huz egy táborhoz. De szerintem a te esetedben teljesen mind1. Jha még esetleg a könnyenpakolhatóság miatt egy Focus is szóbajöhet 5ajtós megoldásba, nagyon jól pakolható, jó futomű, kissé vérszegény motorral. -
TexT-BoY
addikt
City ES gyári hangcucc
legjobb
.
Amugy tény, a Preludbe van mp3 fej meg erőssitő meg láda meg minden lof@sz a Citybe meg a Focusba semmi és normál hangnál felsem tünik a külömség. Amugy én halottam már Lexus hifit meg RSX-et, és dragon kedvébe járván M5be szerelt ketyerét is. A külömbség érezhető, és csak azért tudom hogy nem lehet olyat épteni amit a BMW gyárilag csinál mert egy ismerősömnek van 5ös és M5ös bömbije, az 5ös az "fapad" az M5be mindent beletett magának, ültem mind2 vasba és eléd durván érezhető a külömség.
. Különben egy olyan gyári hifi amit az Focus2be tesznek sony mp3 fejjel vagy a civic gyári mp3 cucca szerintem teljesen jó. Persze mondhatni hogy igénytelen vagyok, és hogy szar a fülem de én másképp gondolom. -
BlacKSouL
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Rick4
félisten
-
Vandit.
addikt
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
TexT-BoY
addikt
szerintem ekkora összegnél elgondolkozhatsz uj auto vásárlásán is. Kisebb a ráköltés de a hitelt fizeted, ez az összeg arra elég hogy elkezd az örökké valoságba fizetni a kölcsönt csrébe uj atuokba ülhess...
vagy veszel egy olyan autót amire nincs nagy ráköltés és a megmaradt kest félreteszed. Amugy milyen igényed van eagyon tág a kérdés -
Vandit.
addikt
Tegyük fel van 1.5 milkám kocsira és havi 70-80 ezrem a fenttartására,akkor milyen kocsit ajánlanátok?
-
dragonfx
veterán
egyetértek veled teljesen amugy.
Én nem azt mondtam valaha kiépítenék 500-1000wattos hangcuccot.minek?..tönkreteszi a generátort, akksit, alapjáratot, ezzela mocit is baxtatja, szétrázza az autót, nehezebb lesz, elveszi a figyelmed, fáj a fejhed...tovább nem is mondom...
Nekem elég az ami benne van na jó 1.5-2xes teljesítményt elviselnék kb nem tom hány watt így de így is fel tom tenni a nnyira hogy 1 óra után már magamtól leveszem még ha egyedül is ülök az autóban mert nem élvezetes hanem szenvedés még nekem is...zorallkodni meg gizdázni lehet más optikával is ami olcsóbb és tényleg mutatós>>pl:sportülés, sportkomrány,ültetés, neon...stb...
Muatós meg simán lehet 300kból egy auto hangcumoja....még ha nem si lesz595.7wattos.....remélem nem kell képeket belinkelnem...de látom teérted a lényeget.egy autó nálam enma ttól top hogy mindenbena best értsd 800 lóerő 900NM és 1000 wattos ahngcuc..hanem az összekép kategóriájában kirívó megnézendő darab.Ehhez nem kell állati oldalraátesni, és tönkretenni az autot....vannak határok.
-
erdoke
titán
-
Dumb
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Dumb
senior tag
-
Rick4
félisten
a 300 az messze van a jótól, nekem egy pana digitális monoblokkom van egy pio zárt ládával (No reflex) meg egy sony fej, kábellel ezzel azzal 120K körül van eddig, de még kap egy négycsatis erősítőt, meg 4 db normális hangszórószettet...az is lesz egy 100as. 220-240ért azt mondhatom, hogy lehet hallgatni, ne3m mutogatni akarom, meg versenyekre járni vele, csak azt, hogy szépen szóljon.... egy jó első szett 50K, plusz a beépítés (ajtó erősítés, regzéscsillapítás, kábel, kárpit, ott van még 20K...magamnak ez teljesen jó, a hangerő olcsón is megvan, de nem arra kell gyúrni, hogy kiessen a szélvédő...

-
Rick4
félisten
-
erdoke
titán
Több helyen olvastam, hogy 180 centis emberke nem tudja elképzelni, nála nagyobbak miként férnek el a vezetőülésben, illetve hogy 185 centis már nem tudta eléggé hátratolni az ülést.
Rábeszéltetek, hogy próbáljam ki, de szerintem ott vérzik el, ahol a Peugeot 407, azaz nem fogok beférni rendesen a vezetőülésben a kormány alá.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dumb
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
-
Dumb
senior tag
Egy 800E-es gyári hifi szerintem biztosan rosszabbul szól mint egy egyedileg épített. A másik meg, hogy kinek mi számít jónak? 1 milla alatt nem lehet jó?
150E alatti rendszerek számára is rendeznek hangminőségversenyt. 200-300-ból már igen jót össze lehet rakatni szép színpadképpel, rezgésmentesen... -
_seth_
veterán
Igazán profi hangcucc autóba szerintem is 1 misitől van, ebbe a szigetelés is beletartozik ami önmagában nem olcsó... nekem kb 60-ba van a hangcucc az autóban erősítő nélkül (4x27W valós teljesítmény, 4x50w "hivatalosan") arra elég, hogy halljak valamit sőt... már így is hamarabb rezonál be valami az autóban mint, hogy felterekjem maxra a hangerőt (nem sokkal azért). Szépen szól az árához képest
200-ból is lehet már jót összerakni de a hangminőség még ott sem megfelelő de jobb mint az enyémnek + egy mélnyomó is sokat dob rajta de ahogy ismerősöm mondaná az MM-ben a 150 ezres mélnyomóra: "ez kevés..."
(erősítőket, hangfalakat rak össze és hangosít szabadidejében
) Ugyanakkor van autó hifis topik 
-
Retro11
senior tag
-
erdoke
titán
-
Retro11
senior tag
Ne hülyéskedj már!Milyen erősítőt veszel 50ért?Értem én hogy veszel,csak azzal akkor szívod be amikor bekapcsolod hallgatnád a zenét és nem hallasz mást csak valami zene félét mert,..
1.Nincs mély
2.A magasak egyformán szólnak
3.Olyan hangja van mint a 30ezer forintos mini hi-fi nekDragon: ha hiszed ha nem,nem tudsz ennyi pénzből, jó, minőségi rendszert építeni mert,...
1.Eleve nagyon drága a jó és több! sávos erősítő.Sőtt ha szeretnél igazi mélyet is hallani akkor már kell még 1erősítő csak a mélynek(Utóbbi saját vélemény)!
2.A hangszórók amit te vennél és az egész rendszerhez raknád eleve ótvar szarok.12ezerért lehet venni hangszórót de ahoz felesleges 250ezres keret.Tehát kicsit feljebb kell vinni a mércét,és minőségit kell venni legyen az bármilyen méret!!!És legyen inkább kevesebb hangszóró.Tényleg minek 6darab
???
3.Mp3as rádió az oké...De a kimenetek?A belső?A felépítés?De igen valóban ebben igazad van 30ért lehet venni jót.Szvsz a Sony GT610U remek kis szerkezet!!!De azért ennél kicsit komolyabb kell!Nem a hangerő terén (persze abban is),de a minőség...És a szar rendszernél ami mellesleg ótvar gagyi nincs rosszab dolog!Dragon: Gondold át!
Arról nem beszélve ha meghallanál 250ezres te féle rendszert, illetve meghallanád a 800ezrest a fa@od ketté állna
!Van különbség
-
szatocs
őstag
Ez az, hogy csak ütős lesz. Hangzásra semmi. Én személy szerint a nagyobb erejű hangcuccokat be is tiltatnám autókba. A figyelmet veszi el, meg lassítja a reakciót. Nem a vezetésre, hanem a zenére figyelsz, vagy arra, hogy túléld a hangerőt, de még bírod egy kicsit, úgy is csak addig kell kibírni, amíg elmégy a célközönség előtt, a sarkon úgy is visszaveszed a hangerőt...
-
dragonfx
veterán
ne mondjátok már hogy 200ból nem lehetegy ütős zenecumot összedobni kocsiba..simán.
Egy mp3asrádió 30e..hangszóró írtam erősítő nem lehet olyna drága max. 50. -
(Kolombusz)
veterán
-
Retro11
senior tag
-
szatocs
őstag
-
Retro11
senior tag
-
dragonfx
veterán
Aktív témák
-
6900 - 6801
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem kell egyből a rosszra gondolni
ha elég erősen farkasszemet nézel vele, te is rájössz arra, hogy csinos ez az autó 
Eléggé látszik is a képen, de élőben még jobban, hogy a karosszériaelemek még közel sincsenek készen. Motorikusan, fékre, futóműre viszont penge.

. Kérdés hogy ripityára is törte elötte? mert ha nem akkor még használható bár a lambodoors az már eleve nem vet rá jófényt, legalább szellözik versenypályán ha tolod neki (mert vélhtően mint minden utolagos lSD ez is cúgos versenytemponál szépen)
. DRM-ben csak szimplán nem voltak köcsögök, de oda jött apám is és miután bejött persze már nem én voltam a tárgyalás közppontjában. 
a hölgyemény az anyósülésen meg nedvesedne de rendesen

.
Max. 10 perc vezetés után már a kezdődő ínhüvelygyulladás jeleit éreztem a jobb lábfejemet emelő szerkentyűknél.