Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz bajuszati #7843 üzenetére
HONDA Civic 1.5 GTICoupé...93....480k
Ilyenről nem tudok hogy létezne, valószinüleg te az 1.5 90le-s 3ajtós 5.generációs civicre gondolsz, de az sose volt GTI, mivel a honda nem használt ilyen jelölést.
Én ezeket egészen biztos NEM venném:
FIAT Bravo 1.6 SXhatchback...97....530K
OPEL Corsa 1.0 12V Champion...98....480k
VOLKSWAGEN Polo 1.0hatchback...98...480k
utóbbi 2 nagyon vérszegény, az első pedig nekem sose volt szimpatikus, és amióta osztálytársam jár vele mégkevésbé tetszik.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
lsc
nagyúr
válasz bajuszati #7843 üzenetére
Ezek közül a Corollát ajánlanám , saját tapasztalat alapján /kettő van a családban / , ezek még japánban készültek , ez a minőségükön meg is látszik . A hatchbak gondolom 5 ajtós , a kategóriájához képest meglepően tágas , a fogyasztás nem megy 8 l fölé még télen sem .
96-ban jött be az 1.4-es , ez egyébként az előző 1,3-as motor , csak az 88 lovas , ez pedig vissza van véve 75-re , viszont a nyomatéka pár Nm-rel több /a nyugati biztosítási kategóriák miatt lett visszavéve /, vezettem mindkettőt , nem igazán észlelhető a különbség . Arra figyelj , hogy a karosszéria gyári legyen , akkor semmi gond nincs vele , még ilyen idős korban sem , viszont ha törött volt , akkor ez a javítás minőségétől erősen változó . Az alkatrészárak nem igazán magasak /jó , pl. a tetőkárpit 110-e körül van /, és nagyon ritkán kell , a kopó és cserélendőn kívül még semmi nem kellett pluszba . Amennyiben egy olyan kocsi kell , amibe szinte csak tankolni kell , és nem fontos a külső /szerintem nem csúnya , igaz van szebb is ezektől / akkor én ezt ajánlom . Amennyiben nem a Corolla , akkor a két másik japán közül választanék , a többit én hanyagolnám . A két másik japánnál mé esetleg annyi , hogy mivel azok sportosabb modellek , sokkal több közöttük a törött , széthajtott , a választásnál érdemes jól átnézni őket .Az élet kegyetlen .
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- iPhone topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest