Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#24534) BlacKSouL válasza TexT-BoY (#24533) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Nekem eszemben volt, de ahogy látom fatert is megihlette a nagyobb és dinamikusabb motor előnye. Mikor a céges Civiccel vittem egy kört a városban, és mentem neki egy erőset, akkor érezte, hogy bizony nem mindegy, hogy az embernek elég lenyomni a jobb lábfejét, vagy be kell taposni a lemezbe. Gondoltam hogy a fürgébb saját kocsihoz vezető út az lehet, ha beültetem pár céges kocsinkba, és kiegyenesítem a nyakmerevségét 1-1 padlógázas menettel. Most mikor a nagyobb, biztonságosabb, erősebb, dinamikusabb saját használtautókról kezdtem el beszélni, most már ő sem vetette el a lehetőségét, hogy akkor legyen egy "nagyobb" és erősebb családi gép.
Szóval az új, szebb, jobb City egy hűtlenül kihagyott lépcsőfok lesz úgy tűnik. :)
Focusokon agyaltam szintén, de még használtként, nem mint újautó, hát nem rossz, de munkatársamnak van egy, ültem benne, Ghia, de valahogy mégsem győzött meg. Mondjuk nem a legeslegújabb, de a Mondeo-lámpás előtti. Mindegy, úgy tűnk mégiscsak jó lesz ez a Civic. Vagyis ilyen, ha minden jól megy. Csak ne az ország másik végében lenne.
Hogy Honda vagy Kia? Ha már nagyon kiegyenlített lenne is a harc, azt hiszem a feltörekvés és igyekezet ellenére mégis a H betűt választanám.

Aláírás (nem kötelező megadni)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.