Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz TexT-BoY #24533 üzenetére
Nekem eszemben volt, de ahogy látom fatert is megihlette a nagyobb és dinamikusabb motor előnye. Mikor a céges Civiccel vittem egy kört a városban, és mentem neki egy erőset, akkor érezte, hogy bizony nem mindegy, hogy az embernek elég lenyomni a jobb lábfejét, vagy be kell taposni a lemezbe. Gondoltam hogy a fürgébb saját kocsihoz vezető út az lehet, ha beültetem pár céges kocsinkba, és kiegyenesítem a nyakmerevségét 1-1 padlógázas menettel. Most mikor a nagyobb, biztonságosabb, erősebb, dinamikusabb saját használtautókról kezdtem el beszélni, most már ő sem vetette el a lehetőségét, hogy akkor legyen egy "nagyobb" és erősebb családi gép.
Szóval az új, szebb, jobb City egy hűtlenül kihagyott lépcsőfok lesz úgy tűnik.
Focusokon agyaltam szintén, de még használtként, nem mint újautó, hát nem rossz, de munkatársamnak van egy, ültem benne, Ghia, de valahogy mégsem győzött meg. Mondjuk nem a legeslegújabb, de a Mondeo-lámpás előtti. Mindegy, úgy tűnk mégiscsak jó lesz ez a Civic. Vagyis ilyen, ha minden jól megy. Csak ne az ország másik végében lenne.
Hogy Honda vagy Kia? Ha már nagyon kiegyenlített lenne is a harc, azt hiszem a feltörekvés és igyekezet ellenére mégis a H betűt választanám.Aláírás (nem kötelező megadni)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest