Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz fekeandras #24950 üzenetére
logikátlanság. kapcsolók, bizbaszok sehol nem jól eső helyen. kényelmetlen üléspozíció, korlátolt kilátás hátra s előre is. rettenet "menetteljesítmény" (a dízelről van szó)
sérülékenység, iszonyatos költségek (valami 80 rongy volt bele 3-4 éve egy lámpa, mert kavicsfelverődés miatt kitört a plexi a havernak, senki nem tudta megcsinálni, így cserés lett)
vezetési élmény 0, vagy még annál is kevesebb, mintha egy részeg szamáron ülnék.
ilyesmik.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
fekeandras
őstag
"mintha egy részeg szamáron ülnék" Esküszöm ez tetszett!
Nekem nem volt gondom a beltérrel.Ugyan nem egy Opel ahol becsukott szemmel is azonnal mindent megtalál az ember de szerintem nem rossz.Az üléspozíció nekem sem jött be (elöl), nagyon magas a padló közel egyenes nyújtott lábbal kell ülni.A dízel verzió nem egy sportkocsi, sőt amellett, hogy lomha még hangos és renzonál is (bár ebből szinte semmi sem szűrődik be).Viszont megbízható "igénytelen" és rohadt keveset eszik.Hát igen, a hátra kilátás szerintem is ritka szar.Vezetési élményt pedig senki se várjon egy kis ccm-s dízeltől ráadásul egy olyan kocsiban ne ami a minél kisebb fogyasztásra lett kihegyezve.
-
fekeandras
őstag
Ezt én sem értem.Akkor már inkább egy Octavia.Gyakorlatilag ugyanaz + annak már van némi csomagtartója is.
VW konszernen belül valószínű csak Skodát vennék.Technika 1:1 megegyezik csak ez lényegesen olcsóbb.Az meg, hogy nem W van az orrán, hát a kutyát sem ...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fekeandras #24956 üzenetére
mert van rajta 4 karika.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vergilx
őstag
válasz fekeandras #24956 üzenetére
külsőre az tetszik neki
ettől a szériától kezdődően[ Szerkesztve ]
-
piqla
őstag
válasz fekeandras #24952 üzenetére
Engem meg nem beszeltetek le, de ez a fek-gazpedal tavolsag kurvara aggaszto :/
Mennyit eszik az automata?A "nem jott be az ulespozicio" azt jelenti, hogy kenyelmetlen vezetni, avagy mit? Tenyleg, az ulesek milyenek?
Szereted az állatokat?
-
NoLF
veterán
biztos ültél már többfajta autóban, gondolom olyanban is, amiben jól érezted magad, nem volt kínszenvedés vele megtenni pár km-t.
az A2 nem ilyen, úgy ülsz mint egy bakon, térd a nyakban, egyenes hát, borzasztó.
pedig nem vagyok 4 méter magas (csak 1,90)The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
fekeandras
őstag
Kemény tömésű, oldaltartás nulla.De ez egy családi autó nem sportkocsi szóval nincs ezzel baj.Az a "gond", hogy az A2 -nél a sofőr oldalon a padló alatti rekeszbe van rejtve egy csomó elektonikai bizbasz ami sok helyet elfoglal.Ez a gyakorlatban kb úgy néz ki, hogy a kocsi padló szintje és az ember segge között nincs 20 cm-nél nagyobb eltérés.Furcsa érzés nyújtott lábbal vezetni.Ülj be egybe valamelyik használtautó kereskedésben.
mod: robbantott ábrát hirtelen nem találtam de kb. iyen hülyén megy a padlólemez:
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fekeandras #24961 üzenetére
emlékszem, mikor kaptuk a marketing anyagokat, a mérnöki rajzok és a szövegek mellé, hogy ez az üléspozíció így meg úgy, meg ez a jövő.... már akkoriban nagyon keményen ment a parasztvakítás,bár az még mindig semmi ahhoz képest ami most megy
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
piqla
őstag
válasz fekeandras #24961 üzenetére
Ertem...
szoval akkor holgyeim es uraim: egyeb ajanlat?
Azert az A2-nek viszont eleg szimpatikus volt a fogyasztasa, legalabbis a nepiteletek alapjan...
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
válasz fekeandras #24964 üzenetére
De meg mindig nem mondtad, hogy mennyit eszik az automata :]
Szereted az állatokat?
-
fekeandras
őstag
Hát dehogynem!
24942. hozzászólásban ez áll: "Fogalmam sincs, nincs összehasonlítási alapom.Azt tudom, hogy az 1.2TDI átlagos városi közlekedéssel (nem gyorsulgat, nem előzget, úszik az árral) klímával 4,8-5liter körül megáll.Viszont az elég gyengécske motor.Nem lehet hajtani, vagyis lehet de csak hangja jön meg az ereje nem."
Ezt még kiegészítem annyival, hogy városon kívül a szabályos 90km/h-t tartva 3,2liter / 100km körül fogyaszt.De ez az Audi A2 3L -re vonatkozik (1200ccm, tiptronik).Az 1.4TDi-hez még nem volt szerencsém.
-
piqla
őstag
Hoho, koszi a valaszokat.
Honda Jazz nem lett elvetve, de azert olyan 3-4 autora szeretnek tippeket kapni; eleddig Toyota d4d (bar meretileg ez talan mar nagy, parkolas itthon, a belvarosban lenne, munkahelyen lesz sajat parkolo), Honda Jazz, Audi A2 (bar NolF kolleganak fogyasztas vs. szerviz ugyben igaza van) fekeandras toled pedig bocs, nem lattam. Koszi!
Mitsubishi Colt, meg a kettovel ezelotti generacio? Valami tapasztalat, velemeny?
Szereted az állatokat?
-
nagyúr
a nap vicces híre, jeejeee
Buta Corsa
A Wartburg mentheti meg az Opelt?2009. május 07. 17:29 | Utolsó módosítás:2009. május 07. 17:35
Ismét beindulhat az egykori keletnémet modell, a Wartburg gyártása Eisenachban, ha valóra válnak az Opel vezetésének tervei.
A német Auto Bild szaklap értesülése szerint az Opel – megirigyelvén a Renault sikereit a Daciával – szeretne kijönni egy olcsó autóval, és ezt a lehetőséget a Wartburgban látják. A lap azt írja, hogy az új Wartburg a Corsa műszakilag "lebutított" változata lenne, és 7 ezer euróba kerülne.
A Wartburgot 1999-ig gyártották Eisenachban, majd az üzemet átvette az Opel. A gyárnak azonban bizonytalanná vált a jövője az Opel pénzügyi helyzetének romlása miatt.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
anjani182
őstag
Forever and ever, let's make this last forever.
-
mayerlaci
senior tag
Helló.
Utólagos fóliázás melyik ablakokra engedett illetve mi ennek a reális ára?
-
lsc
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Pedig de... hátsó ajtó,hátsó szélvédő mehet full sötétre,első ablakok 75% fényáteresztésűeknek kell lennie.A szélvédő pedig a napellenző "magasságáig" mehet.
[I]Csak olyan fólia helyezhető fel az autó ablakaira, amely rendelkezik H-engedélyszámmal, és műbizonylattal. Ez a felhasznált anyag szabályoknak megfelelősége mellett egyúttal garantálja az autósok számára a minőséget is.
Eddig sok gond volt a szedett vetett, hamisított vagy teljesen komolytalan műbizonylatokkal. Ezért vezette be a Skyfol, 3M a hatóságokkal egyetértésben a hologramos és nem hamisítható műbizonylatot. Emellett a H jelzésű engedélyszámot a fóliázott ablakra is fel kell tüntetni, matrica formában eltüntethetetlenül.A műbizonylatnak az is szerepe, hogy a vevő biztos legyen benne hogy megfelelő pótalkatrészt szereltek fel az autója üvegére szakebmer által, akinek az adott évre érvényes regisztrációs száma van. Egyebként a fólia nem lehet reflektív, mivel azt balesetveszélyesnek tartják.
Magyarországon a gazdasági és közlekedési minisztérium 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint személygépkocsik esetén, nem csak a hátsó oldalsó ablakok, de a hátsó szélvédő is bármely sötétségű fóliával jogszerűen telepithető, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel ("H" engedély) rendelkezik, valamint a gépjármű két oldalsó tükörrel van ellátva[/I]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
E-Max
tag
válasz DeadMeat #24979 üzenetére
Jó tudni!
Valamelyik topikba(honda, bmw, vagy talán itt) kb 2 hete volt róla szó, hogy nem tetszett rendőröknek, és gyárilag fújt üveget is le akarták kaparni, mert nem tehető fel.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
mayerlaci
senior tag
Értem.Csak azért kérdem mert anno mi is kapartuk a gsi kadettról
-
AMD Power
titán
Veszélyes és jó dízelek használtan
Ez a cikk szerintem sokunkat fog érdekelni.
-
lsc
nagyúr
válasz AMD Power #24985 üzenetére
Már a régebbi cikkben is jót röhögtem a tigrises hasonlaton, mivel azokban 4 porlasztós benzines motor volt, tehát a pd tdi "származtatása" elég érdekes . Ha a kraz 214-est írták volna akkor stimmel, azokban 4 hengeres 2 ütemű dízel volt szivattyúbefecskendezővel . Mondjuk a többi stimmel .
Az élet kegyetlen .
-
Bubu79
addikt
válasz AMD Power #24985 üzenetére
Tetszik ez a "csak megbízható forrásból vegyünk autót" - vajon melyik autópecért lehetne megbízható forrásnak tekinteni?
A "csak munkába bejárni vettem, meg tescoba járósnak" típusú nyugdíjas bácsikák sajna ritka fajták
Itthon a márkakereskedések is fenntartással kezelendőek - sok köztük a lehúzós patkány...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
törölt tag
OFF: gyorskérdés: Kötelező az első irányjelző ha van oldalt is(ami gyak ugyanptt van, 20centivel hátrébb)? tegnap elhagytam a jobboldalit:S köszi
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
válasz #89874944 #24990 üzenetére
Szerinted miért van elől és oldalt is? Mert számtalan olyan szög van, amikor indexeléskor csak az elsőt látja a közlekedés többi résztvevője!
MOD: azt meg végképp nem értem milyen verdán van külön, ezer éve az első lámpabúrában van?!
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Enton
addikt
Istenség ótó:
egy videó róla:
Ha lenne most ennyi pénzem meg is venném. Hiába a turbós szarakodásnak még akkor is.
Nem sok ilyen T4-est látni ilyen állapotban ennyiért.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
E-Max
tag
Jobban megnézed a belső képet, láthatod, hogy a kormány le van nyílva.
Elölről hiányzik a jel, xenon van benne, valami hülye felni, ami nagyon nem volvo-ra való, szóval ehhh...Külső alapján számomra egyik legszebb autó: [link]
Ennek nem nagy szám a belseje, de kívülről...
Ez még belülről is csillagos 5-ös:[link]# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Enton
addikt
Azért a kettő nem 1 kategória. Nem különben a számozás miatt és a méretekben való különbözésben.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
E-Max
tag
Dede, egy kategória!
Csak S40-ből nem volt R verzió, meg S60 nagyobb egy pöttyet, de amúgy egy kategória, 4 év múlva, 10 évesen ugyanúgy 1-1.5 millió lesz az S60R...# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
törölt tag
válasz Boxer001 #24991 üzenetére
hehehe
56. § (1) A vezető köteles a járművet - lehetőleg olyan helyen, ahol a forgalmat nem akadályozza - haladéktalanul megállítani, ha a jármű olyan hibáját észleli, amely balesethez vezethet, különösen ha elromlott a jármű:
d) irányjelző berendezése, kivéve ha kézzel megfelelő irányjelzés adható,
e) bal oldali első vagy hátsó helyzetjelző lámpája, kivéve, ha a jármű kivilágítása nem szükséges vagy az elromlott lámpa a távolsági fényszórót és a hátsó helyzetjelző ködlámpát kivéve más lámpával helyettesíthető.(3) A közlekedés biztonságát közvetlenül nem veszélyeztető műszaki hiba esetében a járművel - fokozott óvatossággal, lehetőleg kis forgalmú úton és időszakban - a legközelebbi olyan helyig szabad közlekedni, ahol a hiba elhárítható. Ha az ilyen műszaki hiba autópályán vagy autóúton következik be, arról a legközelebbi lehajtásra szolgáló úton, illetőleg útkereszteződésben le kell térni.
Ebből gondoltam, hogy a szervízig még nem kell a bobival hadakozni
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest