Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Aktív témák
-
Enton
addikt
És még szép hogy a benzin a kör.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
lajafix
addikt
szerintem az autóiparnak és a kútfejgyártóknak van ennél nagyobb problémája is...
Azé' csendben megjegyzem, hogy aki nem képes a tankolónyílás fedőjének vagy kupakjának a feliratáról megállapítani a tankolandó anyag típusát, az hogy lenne képes a háromszög alakú csövet behelyezni a háromszög alakú nyílásba? azért a kerek cső forma az elterjedt, hogy hülyék is használni tudják, a működő dolgok nem véletlenül a hülyékre vannak tervezve.Rock'n Roll
-
hobizoli
nagyúr
válasz fekeandras #24508 üzenetére
El es virul... hihetetlen, nem?
Nem azta mondom hogy en mindig csurig tolom -mert nem, kulonben a 3-400m-re levo kozertbe is kocsival megyek... -, de azert khm....nahobizoli
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
Aztan gondolom nyaron volt, aki nem latta az aszfalt felett remego meleg levego miatt a szembol erkezot, es ebbol jonnek a "ismeretlen okbol attert a menetiranyaval ellenkezo savba" valszeg elozni, met ugy latta nem jon senki "ahol is frontalisan utkozott a vele szemben 'szabalyosan' " "haladoval..."
Sokkal jobban lehet latni, ha nappal tompitottal jon... mert hagyjuk mar azt, hogy helysegnev tablanal fel-le kapcsolgatjuk, mivel a drajvorok 70%-a eleve elfelejti, mert nappal van, meg 'szik ra, o lat, es latszik, legalabbis ezt hiszi, pont ojan, mint a strucc
Utana meg mutogat, hogy mi van b+, nem latsz, hogy itt jovok ...hat pont ez az, hogy nem, b+
Egy reszuk meg este sem kapcsolja fel, rendszereen latok varosban kakinukusemmi vilagitassal (ertsd: meg parkolofeny SE) kozlekedoket este 9-10-kor
Kivancsi lennek muszerfalbol mit lat, mert parkfeny nelkul meg azon sincs hattervilagitasNem sokkal eccerubb mindig vilagitani? Akkor nincs, jaj be volt, de levettem es elfelejettem ujra bekapcsolni... a skandinav orszagokban default ez megy, nincs lopakodo uzemmod, mert az auto jaro motornal eleve default mar tompitottal vilagit.
hobizoli
több drón kell ;P
-
tomcsi23
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz hobizoli #24510 üzenetére
Veszek 6k-ért egy 24-es ledsor párt, beszilikonozom a fényszóróbúra alá, beráncigálom a kábelt egy kapcsolóval az utastérbe, és nappal mikor elindulok bekapcsolom, megérkezéskor ki. Kovács II. törzsőrmester ha megállít mit fog szólni hozzá, és én mivel magyarázom miért nem ég a tompított? Valahol olvastam, hogy csak helyzetjelzővel együtt kapcsolható kell hogy legyen, és tompítottra ki kell hogy aludjon a nappali fény. Ezt ellenőrizhetik, és beleköthetnek?
Ha 90%-ban nappal közlekedek, akkor jelent valamit hogy 110 W helyett 6W ég indulástól megállásig? Azon kívül, hogy később ég ki az izzó, és kb 0,05 l/100 km fogyasztáscsökkenést okoz?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tkazmer
addikt
válasz dabadab #24467 üzenetére
Ezzel ellentetben a benzin dizelmotorban kb semmit sem csinal.
a motorral tényleg lehet, hogy nem tesz semmit, ellenben az autónak más részei is vannak, ahol problémákat okozhat, ehhez hasonlókat [link]
(a képeken egy 535d van, a tulaj csak kölcsön kapta, ameddig javították a benzines autóját és tévedésből benzint tankolt)úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
hobizoli
nagyúr
válasz SpeedR #24517 üzenetére
Szerintem a nagynyomasu szivattyu elobb karhozik el, mert azt a gazolaj keni, a benzin meg koztudottan pont olajlemoso hatasu, es kenes hijan lenyekken a cucc.
Na meg a bezin eleve nem bir el ijen 16-20:1 suritest, meg a 99 meg 100-s sem...foleg ha meg arra rafuj a turbo ishobizoli
több drón kell ;P
-
fekeandras
őstag
" az auto jaro motornal eleve default mar tompitottal vilagit "
Ez lenne a nomális.Minap ment előttünk valami egyterű (kisbusz + terepjáró keverék) amin úgy villogott a hátsó lámpa mint egy bringa lámpa.Furcsa látvány volt de tény, hogy jobban odafigyel rá az ember.
Mondjuk engem zavart mert elvonta a figyelmet, folyton lesegetni, kellett hogy éppen fékez-e vagy mivan...
Remélem nem terjed el... -
anjani182
őstag
válasz hobizoli #24509 üzenetére
Én kb. 1/3-nál már tankolom is csurdultig, 300-400m-re gyalog járok a boltba
Sose tudtam megérteni, aki a pénzhez igazítja a tankolást, értsd 5k vagy 10k....az összeg kerekségétől nem függ semmi!
Napszaktól, évszaktól függetlenül első a lámpa felkapcsolása, amikor beülök a kocsiba.
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
BlacKSouL
addikt
Új szelek..
1.8 ES 4D Civic -el szemben milyen alternatívák vannak piacon? (Ár, felszereltség, kényelem, megbízhatóság, méret, teljesítmény, fogyasztás mint szempontok alapján)
Márka, modell, típus, motorméret, ár? Újautóként.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
BlacKSouL
addikt
-
tkazmer
addikt
válasz hobizoli #24518 üzenetére
mégis el lehetett vele jutni bp-ről a völgyhídig, ahol a bmw szakvélemény szerint azért gyulladt fel, mert vélhetően lelassított az addigi tempójáról tekintettel a híd 110-es korlátozására.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Dare2Live
félisten
válasz fekeandras #24519 üzenetére
én megörülök a villog össze vissza lámástól, nem felhívja a figyelmem hanem zavar. uígy a 48ledet raktam előre/hátulra kinyomja midenki szemét de menő kategóriáért is rajongok.
Hogy a xeonos irányzatról ne szóljak akiknél jellemzően a tompított valójában refi mert direkt úgy állítatják be.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz Dare2Live #24528 üzenetére
Második, azaz egyes számú családi ótónak, vagy szebben mondva a családi flotta zászlóshajójának Mivel a jelenlegi Citynk városi és nagymamához szaladós közlekedésre a legtökéletesebb, közben munkába is elszaladhatok vele, amellett kell egy kocsi ami autópályán is kényelmes és komfortos mondjuk 140-nél is, akár 500 km-en át, és van benne kellő akarat ha az ember kitapossa a szemét, és ezzel meg apám járkálhat hétközben. Én meg ha mindkettő itthon van és el akarok menni hétvégén, a célnak és távolságnak megfelelőt vihetem bármelyiket, közben azalatt a másikkal anyámék még mindig mehetnek bármikor bárhova.
Magyarul le lettem beszélve hogy saját pénzből magamnak használtautót vegyek, inkább szálljak be egy ilyenbe. Hát..legyen..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
TexT-BoY
addikt
válasz BlacKSouL #24532 üzenetére
uj city?
szebb is, erősebb is a vtec erőforrás, és halkabb is autopálya temponál, a szemét pedig lehet nyomogatni, viszonylag meg olcsó is.. Nem gondolkozol rajt?
Monjuk én még a Focuson agyalnék a 3.as focus megint jóra sikerült.
vagy még Kia Ceed?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
BlacKSouL
addikt
válasz TexT-BoY #24533 üzenetére
Nekem eszemben volt, de ahogy látom fatert is megihlette a nagyobb és dinamikusabb motor előnye. Mikor a céges Civiccel vittem egy kört a városban, és mentem neki egy erőset, akkor érezte, hogy bizony nem mindegy, hogy az embernek elég lenyomni a jobb lábfejét, vagy be kell taposni a lemezbe. Gondoltam hogy a fürgébb saját kocsihoz vezető út az lehet, ha beültetem pár céges kocsinkba, és kiegyenesítem a nyakmerevségét 1-1 padlógázas menettel. Most mikor a nagyobb, biztonságosabb, erősebb, dinamikusabb saját használtautókról kezdtem el beszélni, most már ő sem vetette el a lehetőségét, hogy akkor legyen egy "nagyobb" és erősebb családi gép.
Szóval az új, szebb, jobb City egy hűtlenül kihagyott lépcsőfok lesz úgy tűnik.
Focusokon agyaltam szintén, de még használtként, nem mint újautó, hát nem rossz, de munkatársamnak van egy, ültem benne, Ghia, de valahogy mégsem győzött meg. Mondjuk nem a legeslegújabb, de a Mondeo-lámpás előtti. Mindegy, úgy tűnk mégiscsak jó lesz ez a Civic. Vagyis ilyen, ha minden jól megy. Csak ne az ország másik végében lenne.
Hogy Honda vagy Kia? Ha már nagyon kiegyenlített lenne is a harc, azt hiszem a feltörekvés és igyekezet ellenére mégis a H betűt választanám.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
AMD Power
titán
Rizikós dízelek egy Suzuki árából
Még nem olvastam el de biztos sok diesel kedvelő barátomat érdekelni fogja...
-
fekeandras
őstag
válasz AMD Power #24538 üzenetére
Na csak hogy belekössek valamibe :
"Kéken füstölő dízelt se vegyenek: vagy a turbón át ömlik be az olaj, vagy elégetlenül távozik a gázolaj."
Ha elégetlenül távozik a gázolaj az nem kéken füstöl...
"A próbaúton ellenőrizzük az autó teljesítményét 0-100-as gyorsítással! Nem jó, ha a gyári adatnál jobbat megy, mert tuningolt lehet"
Kíváncsi lennék ha autóvásárláskor nekiállnék gyorsulgatni mit szólna az eladó... Ha átírják a vezérlést azzal nem lehet kárt tenni a motorban, ám mégis jobbat fut mint a gyári adat tehát ez is hülyeség.
"Passat pdtdi: Néhány hibalehetőség azért fennáll: a hengerenkénti PD TDI fejek rugós része széteshet és az előszállító tandemszivattyú is elromolhat, de egyik sem általános"
Ezt mint hibát még soha a büdös életbe nem hallottam senkitől a dízel fórumon.Nem tudom honnan szedte a szakértő.
És az alkatrész árak... Keresve sem találtam ezeknél drágábbat.
Aktív témák
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest