Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
+(#7479) Kovindinka
Ezt nem vitatja senki, én Lenry-nek válaszoltam általánosságban, hogy szerintem miért jobb egy külön router + ap felállás vs egybe eszközzel szemben, mivel brickm, ezt nem fejtette ki. Ha a kérdezőnek akartam volna írni, akkor neki is válaszoltam volna. Itt igen, egyértelmű a helyzet a hap ac2-vel, de egy rb4011 + cap ac vs rb4011 wifi-s közt már nem lenne olyan egyszerű a döntés.
(#7480) Lenry
Ezért írtam oda, hogy kizárólag ha egy darab ap-t(SSID-t) akarsz összesen, tehát kettő wlan már felesleges lenne, akkor jobban megéri a külön variáció tervezéskor, mivel előre tudod, hogy cserélve lesz,mert pl kisebb lakásba, egy szobába kell stb. de ha később költözöl a router maradhat, csak az ap-t kell lecserélni vagy jön jobb teljesítményű ap és arra lecseréled, míg ha utána kötöd és kikapcsolod a beépítettet pénzt dobtál ki az ablakon, azt pedig ugye nem kell leírni, hogy a belsőt nem tudod cserélni.MÁS
A 4011 gigabitet átnatolva fasttrack nélkül(minimális számú alap szabályokkal) ~20 % CPU terhelést mutat, szóval mindenki vegye-vigye bátran, akinek erre van szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi belépő szinten
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest