Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4770) Gyurka6 válasza bacus (#4763) üzenetére


Gyurka6
őstag

Hali!
A rengeteg jó leírással általában egyetértek, azzal hogy egy (kettő-három) jót nem igazán találok, értve úgy, hogy egymáshoz nem könnyen illeszthetők ( a PH-n azért vannak jó, célratörő cikkek, blogok, (a Tiédet még nem találtam meg) openwrt és hozzá kapcsolódók főleg és dbob, valamint magánban is lehet kérdezni).
Olyan tizen éve vettem mt lapot, akkoriban csak pénzes segítségetkaptam volna hozzá. Jöttek senao, majd ovislink-ubi cpe-k így hanyagoltam. A közelmúltban akadtam rá jó áron egy 2011-re, így újra próbálkozom, a gugli fordító már nagy segítség lett. Itt említeném, hogy saját célból próbálom használni, így nem igazán akarnék 100eFt körüli tanfolyamra befizetni, mivel időm az van. Számomra egy hoby, amit tudok megoldok, kérdezek (néha első felindulásból), ha átgondolom mit, akkor legtöbbször már felesleges. Lehetne egy altopik, csak amatőrök részére... Az mt helyett most dir-860-at használok a számomra jobb (an látható) statisztika miatt.
Köszönet a hozzáértők türelméért !

Gyurka

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.