Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
hálózat-perverz barátom unszolására vásároltam egy belépő Mikrotik routert (RB951G-2HhD).
Eltöltöttünk együtt eddig három napot azzal, hogy romantikus táncot lejtettünk a sápadt holdfénynél. Gyakran beszéltem Édesanyjához és még többet gyerekkori legjobb barátom Édesanyjához, Marika nénihez.
Rá kellett jönnöm, hogy bármennyire hittem magam easy, de ügyes usernek, ehhez kevés vagyok.
Van egy UPC modem (router funkció kilőve), erre akasztanám rá. 192.168.10.1-es IP-vel szeretném futtatni, mert ez a szimpatikus. A Lan portokra lógna egy Synology NAS, PS4, kéne WiFi. Ráadásul miután nagy a lakás és a jelenlegi ~30 rongyos Asus nem képes beszórni, ezért a hálóban van még egy Asus ami repeaterként működik és kábelen van rajta az én és a nejem munkaállomása. De ahogy a Mikrotik működni tud, ezek mennek a levesbe és jön helyettük egy Unifi AC, mert azokat ismerem és bízok bennük. Feltéve, hogy kelleni fog, ugyanis a céghez ahol dolgozom nemrég telepítettünk ugyanilyen Mikrotik eszközök a barátom és az IP telefon szolgáltatónk segítségével. Meglepő eredményeket produkált WiFi-n. Sokkal-sokkal stabilabban és gyorsabban működik minden, sokkal nagyobb sugárban.
Szóval. Tudnátok e nekem segíteni lelőhelyekkel leírásokhoz. Igen, tudom, hogy ezek az eszközök nem az én szintemen vannak, de ugye jó pap holtig tanul. Tudom, hogy ott a Google, de túl vagyok rajta. Nálam a fórum mindig az utolsó mentsvár.
Ne kövezzetek meg és köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest