- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Sziasztok
Kezdek őszülni, van egy nagyobb telephelyem, ahol a lakók "kedvessége" folytán nem tehettük fel a zárt, belső hálózatos AP-nkat, többszöri nekifutásra sem... Kényszerből UPC Business net lett oda, fix publikus IP-vel.
Más, távolabbi kis telephelyeken bejáratott módszer szerint terveztem itt is a dolgot: mivel Panasonic IP központunk van, ami "sima" VPN kapcsolattal nem működik (állítólag a saját rendszerük kellene hozzá, aranyáron, sokat nem erőlködtem rajta), ezért a mikrotik routerek office bridge-e VPN-en jön be, a telefonos bridge pedig EOIP tunnel-en. Így tökéletes, 10 telephelyen működik, különböző (mikrós) szolgáltatókkal.
Két ünnep között nyugi volt, megjött az ominózus helyre is a mikrotik router (RB1100AHx4), beüzemeltem. Az ipsec tökéletesen működik, viszont az EOIP tunnel nem. Mindkét oldalon úgy tűnik, hogy összeállt, viszont mindkét oldalon csak TX forgalom van, RX nincs. Szakadást nem jelez, látszólag minden OK, csak mégsem..
Húztam fel egy másik EOIP tunnelt a UPC és egy másik külső telephely közé, a jelenség ugyanaz.
Lehet valami korlátozás a upc neten, ami miatt nem megy az EOIP?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest