- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy hAP ax³ esetén ezek az idióták miért raktak POE Out-ot a 2,5-es van portra, meg hogy az alapbeállítás miért nem alapból off? Nem is néztem a specifikációt, ugye ki gondolná, hogy ennyire idióták, raknám rá a modem portjára felkonfigolva, aztán percenkét pár másodpercre megszakad a kapcsolat, logban semmi, konfig jó. Nézem, a WAN port link néha megszakad, de logban erről semmi. Auto-ról OFF-ra rakom, erre 5 másodpercenként szakad, mondom ilyet még nem b@sztam, de a másik eszközt is meghülyítette. Másnak is van ilyen tapasztalata? Múltkor szintén így jártam egy PoE kimenettel már újabb ROS esetén, szintén erőltetni akarta auto-n a POE-t, pedig nem PoE képes eszköz volt rajta, akkor is majdnem gallyra vágta a switch azon portját, amit arra kötöttem. Nem normálisak ezek a Mikrotik-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest