- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcelldzso
tag
Sziasztok.
Van egy bérelt CHR-em és erre összehúztam egy wireguard konfigurációt úgy, hogy az Allowed Address listbe 0.0.0.0/0-át írtam.
Célom, hogy bizonyos LAN gépek a wg-n keresztül a chr-en át érjék el az internetet.
Erre készítettem egy ilyen mangle szabályt:
add action=mark-routing chain=prerouting dst-address-list=!CCRlanIPs new-routing-mark=WG-route passthrough=yes src-address-list=RouteCHRServerList
A routoknál pedig felvettem a WG-route táblába a a wireguard túloldali ipjét.
Egész jól működik viszont böngészés közben észlelem, hogy az SSL kapcsolat vagy a TLS handshake failed. De aztán mégis sikerül neki valahogy, bejön a weboldal.
MI okozhatja ezt? Milyen plusz infót nem írtam még le ami szükséges a nyomozáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest