Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
ratkaics
üzenetére
Rate limitet, vagy pl egy jól lekorlátozott queue-t (lehet, ez esetben ez jobb lenne) az összes tud, valamint amilyen "erős" egy ilyen PLC (nekem FTP listázásba fagyott, ha túl sok fájl volt az SD kártyán
), szerintem bármelyik több portos Mikrotik jó, még a hAP mini is elég "erős" kevesebb mint 10-ért, de valami picit komolyabbat vennék, ami megy 24V-ról: https://www.arukereso.hu/switch-c3145/mikrotik/rb750gr3-p350594571/
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), szerintem bármelyik több portos Mikrotik jó, még a hAP mini is elég "erős" kevesebb mint 10-ért, de valami picit komolyabbat vennék, ami megy 24V-ról:
ekkold