Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• E.Kaufmann

veterán

Áttértem itthon ROS7-re (7.1RC3).
    A wAP (LTE) eszközön, amivel eddig kisérleteztem és az RDP kapcsolat szakadt mögötte (friss konfiggal is) kiderítettem nagy nehezen, hogy a Wifi résszel lehet gond (ugye csak egy ethernet portja van, azt kötöttem WAN-ként a helyi hálóra és a LAN oldalt a Wifi biztosította). Sem ping, sem webes szolgáltatások nem nyűglődtek, de ha Auto-ról fix-re állítottam a frekvenciát a wifi interfészen, akkor megjavult az RDP is. Itthon meg nem használom a WIFI részét a routernek, úgyhogy ez nem gond.
    Itthon a 951G-2HnD-n eseménytelenül lefutott a frissítés (lehet, poénból előveszem a hAP mini-t is, az mit szól a frissítéshez ;] ). Régi konfigot szépen átvette, a Queue alatt a PCQ helyett CAKE-et kezdtem el használni forgalomszabályozáshoz, és a tegnapi frissítés óta stabil a router, úgyhogy lassan már érdemes a régebbi (MIPSBE) eszközökön is nézegetni.Ugye itt írták, hogy ARM-on stabil, meg egyes ARM eszközökre már csak ROS7 van, ezért gondolom, első körben ez (két, 64 és 32 bites) a platform volt a prioritás.

Új hozzászólás Aktív témák