- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt tapasztalom,hogy mostanában kicsit bizonytalan az internet elérés minden hálózaton. Pár hónapja ilyenek nem voltak. Ha kábeles,ha vezeték nélküli össze vissza ugrálok mely kapcsolat megy jobban. Van LTE eszközön kameráim és percekre el szoktam veszíteni minden nap. Utána helyre áll.
Az lte eszközöket én újra szoktam indítani 24 óránként. Szolgáltaltató gondolom nem szereti ha valaki folyamatosan fel van csatlakozva mert idő után nem ad netet. Újra fel kell csatlakozni.Mitől van ez, a Covid miatt a vezetékes hálózat van túlterhelve a mobil pedig az 5G miatt bizonytalan nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vallás
- Poco F7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest