- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
TechToys2020 #12236 üzenetére
milyen többi frekin nem nézi? nem értem mit irtál.
ha automatán van, akkor végigszkennelni az összes csatornát, hogy van-e valamelyiken radar. ha ezt bepipálod, akkor kihagyja azokat a frekvenciákat, ahol tudja hogy van radar és csak a többit nézi meg, hogy esetleg azokon is van-e
channel.skip-dfs-channels
If channel.frequency is left blank, the selection will skip DFS channels"
kézikönyv"Én beirtam egy frekit, és bekattintottam, hogy skip DFS."
frequency
Channel frequency value in MHz on which AP will operate.
Allowed values depend on the selected band, and are restricted by country setting and wireless card capabilities. This setting has no effect if interface is in any of station modes, or in wds-slave mode, or if DFS is active.
szintén a kézikönyvből"Ilyen eszközöket vettem, azt gondoltam jók. Tévedtem."
mindenki más azért elboldogul vele, szóval én úgy gondolom, hogy te fundamentálisan félreértesz valamit, vagy nem olvastad el a kézikönyvet, hanem csak betippeled, hogy mi micsoda, aztán amikor nem azt csinálja, amire gondoltál, akkor a router a hülye.nem bántásként mondom, de tényleg: olvasd el a kézikönyvet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest