Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10784) Alteran-IT válasza #42556672 (#10783) üzenetére


Alteran-IT
őstag

L2TP secret nincs is, már hogy ha arra gondolsz, ami a PPP-nél az utolsó fül, az L2TP szerveren belül is csak IPsec secret van, ami stimmel és a felhasználónév és a jelszó is, ugye egyébként a mobilos kapcsolatok sem épülnének fel, persze az IPsec kötelező, így annak is jónak kell lennie elvileg.

De, sőt a profile-t is, miután nem működött, ugyanis utánanéztem és sokaknál ugyan ez a hiba áll fent neten, legalább is angolul is rákeresve és azt találtam, hogy itt a 3des-t it engedélyezni kell, mert a Windows egy gyengébb titkosítással rendelkezik és ha a 3des nincs engedélyezve, akkor nem működik, de hiába engedélyeztem, illetve próbáltam ki egyéb kombinációkat is a többszöri felkonfigurálás után, így sem működik továbbra sem, de csak Windows-os számítógéppel nem, a PPTP persze működik, de az nem megoldás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.