Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
A felelősségem írtam is, hogy nem kérdés, ezt el is ismertem a helyszínen. Így 19 lényegesebb baleset nélküli időszak után ez sajnos megtörténik. A felmért viszonyat rosszul ítéltem meg viszont, mivel a szabálysértést elkövető gépjárművet nem láttam, a szemből jövő forgalmat igen, de mindezek ellenére rutinból vezettem (erre reflektáltam is, hogy az ilyen beidegződések nem jókl), mivel láttam, hogy megkezdte a lekanyarodást az akadályozó gépjármű miatt, de azt későn ismertem fel, hogy emiatt a lekanyarodást a gépjármű megszakította. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten előokozója volt az i3 a balesetnek, más kérdés, hogy ezt a kresz nem igazán tudja értelmezni, vagy csak a rendőrök nem akarták a helyszínen a plusz terhet. Nem tudom. Ettől függetlenül a két esemény, a szabálysértése az i3-nak és az, hogy belementem hátulról két különálló esemény. Azért nem is foglalkoztam az elidéző okokkal, mert őt érintené, de attól az én helyzetem nem módosul. Belementem, baleset lett, céges kocsi, casco van rajta, ez van sajnos. A rendőrök enyhén kezelték a szempontomból (talán ezt is mérlegelve), elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest