- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
A felelősségem írtam is, hogy nem kérdés, ezt el is ismertem a helyszínen. Így 19 lényegesebb baleset nélküli időszak után ez sajnos megtörténik. A felmért viszonyat rosszul ítéltem meg viszont, mivel a szabálysértést elkövető gépjárművet nem láttam, a szemből jövő forgalmat igen, de mindezek ellenére rutinból vezettem (erre reflektáltam is, hogy az ilyen beidegződések nem jókl), mivel láttam, hogy megkezdte a lekanyarodást az akadályozó gépjármű miatt, de azt későn ismertem fel, hogy emiatt a lekanyarodást a gépjármű megszakította. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten előokozója volt az i3 a balesetnek, más kérdés, hogy ezt a kresz nem igazán tudja értelmezni, vagy csak a rendőrök nem akarták a helyszínen a plusz terhet. Nem tudom. Ettől függetlenül a két esemény, a szabálysértése az i3-nak és az, hogy belementem hátulról két különálló esemény. Azért nem is foglalkoztam az elidéző okokkal, mert őt érintené, de attól az én helyzetem nem módosul. Belementem, baleset lett, céges kocsi, casco van rajta, ez van sajnos. A rendőrök enyhén kezelték a szempontomból (talán ezt is mérlegelve), elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest