Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
A felelősségem írtam is, hogy nem kérdés, ezt el is ismertem a helyszínen. Így 19 lényegesebb baleset nélküli időszak után ez sajnos megtörténik. A felmért viszonyat rosszul ítéltem meg viszont, mivel a szabálysértést elkövető gépjárművet nem láttam, a szemből jövő forgalmat igen, de mindezek ellenére rutinból vezettem (erre reflektáltam is, hogy az ilyen beidegződések nem jókl), mivel láttam, hogy megkezdte a lekanyarodást az akadályozó gépjármű miatt, de azt későn ismertem fel, hogy emiatt a lekanyarodást a gépjármű megszakította. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten előokozója volt az i3 a balesetnek, más kérdés, hogy ezt a kresz nem igazán tudja értelmezni, vagy csak a rendőrök nem akarták a helyszínen a plusz terhet. Nem tudom. Ettől függetlenül a két esemény, a szabálysértése az i3-nak és az, hogy belementem hátulról két különálló esemény. Azért nem is foglalkoztam az elidéző okokkal, mert őt érintené, de attól az én helyzetem nem módosul. Belementem, baleset lett, céges kocsi, casco van rajta, ez van sajnos. A rendőrök enyhén kezelték a szempontomból (talán ezt is mérlegelve), elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest