Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
ecaddsell
üzenetére
Teljesen off, de tessék.
> Nekem sok sebből vérzik ez a történet (pl. személyiségi jogok miatt csak úgy random fényképezel ismeretlen embereket erősen vakuzva egy jobb bulin; nem hiszem, hogy rajongani fognak érted..). Az ilyesmit érdemes meghagyni a hivatásos akció meg esküvő fotósoknak.
Nincs arról szó, hogy én hívatlanul beállítok random egyetemi bulikba, ahol aztán ismeretlen emberek arcába vakuzom. Az itteni HÖK/kollégiumi bizottság szervezésében én vagyok a fotós ezeken a bulikon, a többiek tudják, hogy ki vagyok, ismernek. És eddig senki nem szólt, hogy zavarná a vaku. Személyiségi jogok tekintetében is egyszerű a helyzet, én a képeket nem publikálom, átadom a kollégiumi bizottságnak, ők meg megosztják a többi hallgatóval. Bár van egy pár képem az eddigi bulikról a nyilvános instájukon, ennek ellenére ezeket nem szívesen linkelném be ide. Szétvakuzni meg nem szoktam az eseményt, mert akkor meg teljesen elveszik a képekről a bulihangulat.
Az FL-600R-hez: FL-600R left to right not working. Ebből a threadből arra következtetek, hogy nem egyedi hiba. A vaku összes többi funkciója rendesen működik amúgy, de jobbra-balra nem lehet elforgatni egyáltalán(!), csak fel-le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest