Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
(#65207) MrChris: Egy PanaLeica 25/1.4et, de egy Oly 45/1.8at sem tud maradéktalanul kiváltani, nem is kell neki. De ahogy többször leírtam már, gyakorlati tapasztalatból, ha arról van szó hogy egyetlen objektívet kell választani, és változatos hely- és fényviszonyok vannak, pl. barangolás városban, szűkebb utcák és tágabb terek, közben sötétebb belső terek, pl. templombelsők, aztán persze alkonyat vagy este, tehát mondjuk minél kevesebb cucc egy külföldi kiruccanásnál, akkor egy jó stabis váz + a 12-40/2.8 az szuper választás.
(#65204) jjeahh: Nem biztos hogy értem amit írsz. honnan feljebb és mire nincs más mint a Nocticron? Mlyen célra/célokra? Mihez képest és mire "semmi extra" a 75-ös, és miért csak az 1.8 a releváns paraméter?
Más. Úgy néz ki ma megyek olyan koncertre ahová gépet is lehet vinni, hosszú idő után ma akkor a 45öst teszem fel, régebben nem volt semmi extra problémám vele, de kíváncsi vagyok tegnap óta megszaporodtak-e a nyűgök vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest