Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz
üzenetére
Találtam újabb, szebb állapotú E-M5 MK II-t. 4600 expo van benne és 12-40-es pro obival érkezhetne. Ezzel szemben áll egy 9 ezret 'futott' E-M10 MK III szintén 12-40-es pro obival. Természetesen az M5 drágább (kb. 45 ezer ft a különbség).
Ahogy nézegettem az M10 MK III újabb modell, a processzora Truepic VIII, jóval több fókuszponttal rendelkezik, videóban is jobb felbontást tud (bár az engem pont hidegen hagy). Cserébe az M5 MK II - ellenáll az elemeknek.
Az hogy megéri-e a különbséget ár szempontból, azt nekem kell eldönteni. Úgy érzem, hogy ezzel az objektívvel párosítva nem nagyon lövök mellé egyik fenti típussal sem.
Viszont...ha nektek kellene ezek közül választani, akkor melyiket választanátok? És miért?
Azt hallottam sok helyről, hogy az M10-ek szalagkábele szeret kifulladni... az M5 forgatható kijelzőjénél is akadnak ilyen gondok? Mivel egyikre sincs már gari, igyekszem felkészülni az esetleges javítási/karbantartási költségekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest