Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #96 üzenetére
Senkinek semmi ötlete hogy hogyan lehet otthonról tőzsdézni?
lécci segítsetek
[Szerkesztve]vagy fullba vagy sehogy :D
-
LOTR
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #99 üzenetére
télleg senki nem tudja, hogy lehet tőzsdézni? mi kell hozzá? bárki tözsdézhet?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
lesaux
veterán
válasz concret_hp #106 üzenetére
Igen, bárki. Eddig csak itthonról tőzsdéztem három brókercéggel is. Kérdezz!
-
lesaux
veterán
válasz concret_hp #106 üzenetére
Érdekel még a dolog? Nagyon eltűntél.
-
lesaux
veterán
válasz concret_hp #115 üzenetére
100.000 elég. Sokan fogják neked azt mondani, hogy egymillió alatt nem érdemes, de ez szerintem nem így van. Nekem sincs sokkal több pénzem a tőzsdén.
A jutalék 0,25%, a minimumdíj 150 Ft, tehát 60.000 Ft alatt nem éri meg a minimumdíj miatt.
Számlanyitás meg számlavezetés tudtommal még mindig ingyenes.
Ja, a fentiekben az Equitasról írtam. Bővebben: link
Voltam már két másik brókercégnél, de a Concorde drága és szarrágó, az Inter-Európa pedig khmm... Legyen elég annyi, hogy bepanaszoltam őket a PSZÁF-nél, úgy jöttem el tőlük.
Szóval az Equitas internetről elérhető kezelőfelülete egyszerű, érthető.
Vétel normál meg Eladás normál, ezekkel kell foglalkoznod. A DT daytrade-et jelent, amikor napon belül veszel és adsz. Ilyenkor kisebb a jutalék, 0,15%, de min. 150 Ft.
A TDT technikai daytrade-et jelent. 3--5-szörös tőkeáttétellel vehetsz vagy adhatsz el részvényt. Ha van pl. 100.000 Ft-od, akkor 500.000-ért vehetsz részvényeket, de nem mindegyiket, ezeknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Előnye ezenkívül a TDT-nek, hogy lehet esésre játszani, azaz úgy tudsz eladni részvényt, hogy nincs a birtokodban. Hátránya a TDT-nek, hogy aznap le kell zárnod a pozíciódat, legkésőbb 16:25-kor. Ha nem tudod, akkor a gép zárja le neked.
Egyébként a TDT-t nagyon nem ajánlom, tuti bukás.
Vannak jó kis szimulátorok, bár most nem tudom, melyik működik éppen.
www.tozsdecapa.hu
www.tozsdekukac.hu
Ezek másfajta kereskedési rendszerek, de a működési elvük hasonló. A lényeg, hogy csak virtuálisan buksz.
Ja, még valami. Az Equitashoz elég csak egyszer bemenni személyesen. Utána faxon tudsz pénzt kivenni, illetve átutalással betenni, tehát kényelmes megoldás.
Még egy dolgot kihagytam: megfelelő ajánlat esetén 2 mp alatt teljesül a megbízásod, és ezt a rendszer vissza is igazolja.
Na még egy: a real-time árakért mindenhol fizetni kell 3-4000 Ft-ot, de itt egy link, ezen az 5 legnagyobb forgalmú részvény meg az A kategória 5 legnagyobb forgalmú részvénye látható real-time. Bővebben: link
Szerk.: ezt elírtam. Az 5 legnagyobb forgalmú részvény meg az A kategória 5 legjobban teljesítő részvénye. -
L3zl13
nagyúr
válasz concret_hp #166 üzenetére
Tudsz valamit az OTP többi alapjáról, ami nem csak államkötvénybe fektet?
Optimának nem látom sok értelmét most, mert 10%-ot megkapok a betétemre is.
Tőzsde lenne jó de azt meg folyamatosan figyelni kell... Bár ha vesz az ember mondjuk OTP részvényt akkor biztos meglesz neki a kamat... Tavaly ha jól tudom kb 20%-ot emelkedett az árfolyama...Aki hülye, haljon meg!
-
luciferc
őstag
válasz concret_hp #197 üzenetére
az otp helyett én a budapest alapkezelőt is ajánlanám. nekik is jó alapjaik vannak, az állampapír alap pl az optimával egy szinten teljesít (hol ez jobb pár tized %-kal hol az), lehet interneten is venni, a számlavezetésnek nincs éves díja, internetes vásárlásnál/eladásnál a jutalék csak 250HUF és a pénzt felvenni is olcsóbb (hacsak azóta az otp nem csökkentett, bár ezt nem hiszem).
-
Brumi
senior tag
válasz concret_hp #210 üzenetére
Ez nem igaz, hogy ennyi pénz kell hozzá, mert egy papír névérték 10k, amit dkj esetében diszkontálva kapsz meg. Pl: 95%-on 9500 ft-ot jelent. Ennyiért kapsz 1 papírt és annyit veszel belóle amennyi jól esik. És akkor adod el amikor akarod. Ez természetesen másodpiac és nem aukció. Aukcióshoz tényleg nagyon sok pénz kell, min 50m. És nincs minimális tranzakció sem. Ha előbb kiveszed majdnem ugyanannyi kamatot kapsz, mintha lejáratig megtartanád, kivéve, ha azonnal kiveszed, mert akkor még veszíthetsz is a bizniszen. Ja és az IEB-nél költség sincs külön, az benne van a jegyzési árban. Olvasgasd az ebroker.hu-t és a kondíciókat!
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
b@ndi
tag
válasz concret_hp #148 üzenetére
Ha 400k-t befektetsz 9%-os állampapírba, akkor az 36k-t hoz egy évben.
-1k az értékpapír számla.
-1,6k a tranzakciós díj (1x veszel, 1x eladod)
Marad 33,4k ami 8,35%-os kamatnak felel meg. Ilyet pedig találsz már banki lekötésnél is, és megspóroltad a munkát vele + akormány kiszámítható gazdaságpolitikájának a kockázatát. -
b@ndi
tag
válasz concret_hp #225 üzenetére
concret_hp:
Természetesen egy banknál is vannak tranzakciós költségek, de azért, hogy a pénzed náluk lekösd, azért nincs. A számlavezetést, kp. felvételi költséget pedig értékpapír számlánál is kifizeted a hozzá kapcsolódó folyószámládért.
lesaux:
Az a 0,5% (vétel + eladás) nagyon is sok. Nem tudom, hogy te milyen stratégiával tőzsdézel, de a profik is bőven megelégednének egy ügyletenkénti 1%-os hozammal. Aminek a felét viszi el a tranzakciós költség. Ha TDT-zni akarsz, akkor pedig kell a real-time adat a legjobb 5 sávban, ami további pénz.
Az illikvid itt nem azt jelenti, hogy nem tudod pénzzé tenni, hanem azt, hogy nem olyan értéken, ahogyan akarod. Eladhatsz egy OTP részvényt 10%-kal a vásárolt ár alatt is, de nem biztos hogy akarod. Egyébként meg T+3 napra megtörténik a részvény eladás, plusz T+3 napra utal és meg is érkezik a számládra a pénz. 6 (munka)nap nem igazán likvid. Több mint egy hét.
A ''hülyére kerested magad''-ról pedig csak annyit, hogy vajon miért kezdik az equitas-os srácok úgy a cégismertetőjüket, hogy az ő ügyfeleik buknak a legtöbbet?
A banki lekötésnek is megvan az a bája, hogy interneten lekötheted. Egy katt, és máris egy hónapig kamatozik -
Füleske
addikt
válasz concret_hp #444 üzenetére
500 Huf ? Vegyél egy csokit ! Aztán befekteted a gyomrodba !
(Bocs , ezt nem lehetett kihagyni ! )
Tildy : Gratula ! -
Füleske
addikt
válasz concret_hp #454 üzenetére
Nem tudom miért szenvedsz az OTP - vel , van 1000 másik bank.
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #454 üzenetére
Nekem is volt iylen. A léyneg a kettő közt annyi a különbség, hogy az egyik hetente kétszer küld pluszban egyenlegértesítőt, a másik emg nem.
Az első díjja havi 150 Ft, a másiké ingyenes. Régen mindkettő ingyen volt, de augusztusban változott. Akiknek volt régebben ilyen sms értesítőjük alapból mindekit a 150 ftosba raktak, úgy kellett rájuk szólni nekem is, hogy rakjanak át a másikba.
Itt a különbség, egyébként telebankon keresztül is intézhető:
''Ha nem éltél még eddig a lehetőséggel, tudd, hogy Junior számládhoz díjmentesen kapcsolódhat az OTPdirekt Junior Light szolgáltatáscsomag, amellyel telefonon, interneten és WAP-on is szabadon intézheted a pénzügyeidet.
Ha még ennél is többet szeretnél, akkor Neked a Junior Extra csomagot kínáljuk. Az eddigiek mellett hetente kétszer SMS-ben értesítünk a számlaegyenlegedről, és aktív SMS szolgáltatásunk is rendelkezésedre áll.''
Szal nekem jóváírtak, és sorban sem kellett állnom."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
petyus11
tag
válasz concret_hp #444 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Nekem is van kb 500k amit be kéne vlami ''jó helyre'' fektetni.
Ha tudtok segítsetekÉlet ünnepnapok nélkül: hosszú út vendégfogadók nélkül.
-
Ariadne
őstag
válasz concret_hp #498 üzenetére
Itt [link] egy táblázatban megvan minden bank lakossági folyószámlájának összehasonlítása, meg külön az elektronikus számlacsomagok és a bankkártyák - tanulságosak így excelben...
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
nagyúr
válasz concret_hp #569 üzenetére
az ilyen alapoknál az elmúlt 1 évet azért hülyeség nézni, mert 1 éve még 10 % volt az állampapírok hozama, ma meg 5,5-6 %.
sokkal többet mond, ha az elmúlt pár hónapot nézed, és évesíted...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
válasz concret_hp #724 üzenetére
önkéntes nyugadíjp. valóban 10 év türelmi idő után vehető fel, magánynyugdíj meg ha nyugdíjba vonulsz ( viszont örökölhető)
-
mynames
senior tag
válasz concret_hp #724 üzenetére
Az önkéntes nyp-ban az a jó hogy a cég fizet 3%-ot én meg 1%-ot. Hogy mi a rossz? Azt majd 8 év múlva megtudom...
-
Hörmann
tag
válasz concret_hp #754 üzenetére
Na ez még nem az amiről beszéltem, de lesz ez komolyabb is a választások után.
Believe me.
[link]
Egy figyelmeztetés reakciói: 0.6%-os forintgyengülés, 15-20 bp-os hozamemelkedések
2006.01.26 18:42
Azonnal gyengülésnek indult a forint az euróval szemben miután az S&P bejelentette, hogy az eddigi stabilról negatív kilátásúra rontja a hosszú lejáratú devizaadósságunk besorolását (A-). A 249.50 körüli jegyzések a jelentés hatására több hullámban az esti órákra 251 fölé, a forint szempontjából egyhetes mélypontra jutottak. A reggeli nyitási szintekhez képest közel 1%-os a forintgyengülés mértéke Az állampapírok másodpiacán jelentős, 15-20 bp-os hozamemelkedések következtek be, a hosszabb oldali hozamok 6.75-6.80% közelébe ugrásával a hozamgörbe meredeksége ismét nőtt.''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
tkazmer
addikt
válasz concret_hp #764 üzenetére
Vmi olyan, ami kb egy 5-10% os hozamot produkál, de még azért a kockázata elfogadható( számomra az otp által ''számottavő'' nek minősített kockázat a max elfogadható) nincsen?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
nagyúr
válasz concret_hp #818 üzenetére
raiffeisennél 6%-ot adnak.
igaz, csak 3 hónapra, de november óta ezt játszom...
amikor lejár, újra lekötöm, és megint akciós kamatot kapok.
kicsit oda kell figyelni, és megadják. nem úgy, mint az otp...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Boyfish
senior tag
válasz concret_hp #822 üzenetére
de az lufasz
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
nagyúr
válasz concret_hp #839 üzenetére
gondolom arra, hogy kötsz vele szerződést, ő meg kap érte jutalékot, de mivel akciós, a jutalék egy részét neked adja, hogy Te is jól járj...
ui. árulkodó az aláírása...
elüzletiesedett nagyon ez a Ph!.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
válasz concret_hp #839 üzenetére
ismered a lakástakarék pénztárak működését?
ha nem pár szóban:
futamidő: 4-8 év
állami támogatás mértéke: az évi befizetések után 30% jóváírás
kamat: 1,5-3 % konstrukció függő
felhasználhatóság: lakáscélra ( vásárlás, felújítás...), számlával, adás-vételi szerződéssel igazolandó. kivéve: a 8 éves futamidős verziónál, itt nem kell lakáscélra felhasználni, nem kell számla
amikor megkötöd, tudod, hogy mennyit fogsz befizetni és mennyit fognak kifizetni - államilag garantált
szerződéses összegről szól a szerződés, ez kettő részből áll:
1. saját megtakarítás + támogatás + kamat
2. hitellehetőség - forint hitel - 4,5%- 6% kamat mellett , konstrukció függő
nagyjából annyi hitelt kaphatsz, mint a saját rész
a törvény szerint, a szerződéses összeg 1%-a a szerződéskötési díj. ennek az összegnek a 25%-a a számlanyitási kedvezmény. általában évente 2-3 ilyen akció van.
fokukac:
na, ebből az összegből számfejtenek jutalékot, amiből adózok, járulékot fizetek és használom a kocsit, hogy aki ilyet és egyebet szeretne, eltudjak menni és ne ő járkáljon utána és vagy köt szerződést, vagy nem, de a költségek akkor is megvannak. -
Agyzuzo
addikt
válasz concret_hp #855 üzenetére
Keress meg, elintézzük. Számom az adataimnál.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz concret_hp #857 üzenetére
Privi ment.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
concret_hp
addikt
-
sakál
tag
válasz concret_hp #893 üzenetére
A valuta készpénz, - a deviza a készpénzt helyettesítő fizető eszköz(ök).
A szépség az eszed rovására megy
-
attilam
őstag
válasz concret_hp #899 üzenetére
www.hvb.hu
Már a honlap is, mondjuk úgy igénytelen. És ez tükrözi szerintem az egész bankot, persze ezt mindenki ítélje meg maga. De ez a kamatvirágzás ez nagyon üt. -
Zenty
őstag
válasz concret_hp #903 üzenetére
Az én szakértelmem nem elég?
Juniornál annyi a különbség ,hogy itt adnak internetkártyát!
Szal ez a cibezz leginkáb az internetre épül!
Vagyis a cib egyébként is internetbankra hajaz.
Ha inkáb az atm használod akkor otp,mondjuk nekem elég havi 2-szer ingyen felvétel cibezz-nél: )
Jah meg nem szükséges diákigazolvány 18-26 év között!
kb ennyi
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
attilam
őstag
válasz concret_hp #926 üzenetére
Pontosabban 100 millió forintig évi 0,11%, minimum 400 Ft. Tehát éves díj az. Itt vannak a kondíciók: [link]
-
Agyzuzo
addikt
válasz concret_hp #968 üzenetére
Milyen részvényárak? Mert nem mindegy.
-
attilam
őstag
válasz concret_hp #968 üzenetére
Az amerikai inflációs adatok sajnos rosszabbak voltak a vártnál, ezért nőttek az újabb kamatemelési félelmek. Nagyjából ez okozta az amerikai és szinte az egész világ tőzsdeindexeinek csökkenését. Én erre csak azt tudom mondani, amit a kanári mondott a macska szájában: ''Nem kell beszarni.''
Amúgy komolyabban:
Úgy vélem az amerikai és a nyugat-európai piacok lassan megnyugszanak, és elindulhatnak felfelé az indexek.
A BUX esetén nem vagyok ilyen optimista. Az MACD eladáson áll, ráadásul a 23000-es támaszra se tudott visszakapaszkodni a hét végen. Ez elég negatív így, itt még egy nagyobb esés várható, de sok múlik a külföldi piacokon is. Persze korrekció is kilátásban van, de az esésnek egyelőre szerintem nagyobb az esélye.
De igaza van Agyzúzónak, nem mindegy, hogy milyen részvényekről van szó. Voltak olyan papírok, amelyek igen jól teljesítettek ezen a héten. A blue chipek nem annyira sajnos. -
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #979 üzenetére
Igen, fizetned kene, ha nem veszel masik ingatlant. Ha veszel, akkor nem kell.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz concret_hp #1012 üzenetére
Azt mondják hogy egy nagy bukta, zuhanás után átlagosan 6-7 hónap mire visszaáll egy európai tőzsde a bukást megelőző szintre. De nálunk még az igazán nagy bukta sem volt meg.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz concret_hp #1017 üzenetére
Nem tudom. Nézz körül biztosan vannak tözsdei elemzések a neten, bár érdemes ezeket óvatosan kezelni.
-
attilam
őstag
válasz concret_hp #1017 üzenetére
Az esés lassan végetér, már ami a magyar részvénypiacot illeti, de trendforduló még nincs. Sajnos nagyban függ az egész a globális hangulattól.
Ami most szerintem jó befektetésnek tűnik: OTP-t venni. RSI-ben igen erős túladottság van (napi szinten nézve 21!!!), bár mondjuk a tegnapelőtti trendfordulóra (doji star) nem jött megerőstés, de előbb-utóbb ez szinte biztos haszonnak tűnik. -
Hörmann
tag
válasz concret_hp #1039 üzenetére
Ez korrekt.
Szvsz az, hogy a forint visszaerősödik-e, két tényező függvénye. Egyrészt szükség van egy megfelelőintézkedéseket tartalmazó, takarékossági csomagra, majd hiteles kormányzati kommunikációra, ami meggyőzi a befektetőket. Ha ez megvan ÉS a befektetők ennek valóban hisznek,majd az eredmények középtávon megfelelőek, akkor lassú visszazárkózás, normalizálódás elképzelhető. Ennek azonban az ára, amit hazai gazdaság és a lakosság megfizet, magas lesz...
.
Azonban ha ez nem következik be és marad a tökölés, esetleg komolyabb spekulációs hullám ér el minket....akkor Argentina... P
ersze ennek nincs sok esélye, de elvileg a 280 Ft-os euronak se volt, ugye....''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
chokeee
aktív tag
-
Kraptor
őstag
válasz concret_hp #1236 üzenetére
Modjuk az csak akkor 99Ft, ha
1. Legalább havi 50 000 Ft, egyösszegű jövedelemátutalás a CIB Online Magánszámlára,
2. Minimum 2 db megbízás tetszőlegesen kombinálva az alábbiak közül
- csoportos beszedési megbízásra vonatkozó felhatalmazás vagy
- minimum 1000 Ft állandó átutalási megbízás teljesítése vagy
- CIB Internet Bankon megadott, minimum 1000 Ft eseti átutalási megbízás teljesítése. -
luciferc
őstag
válasz concret_hp #1239 üzenetére
így van, ez elég könnyedén teljesíthető, elég csak 2 csekket átutalva rendezned. én már a postákat is kerülöm...
-
vati
senior tag
válasz concret_hp #1250 üzenetére
Hát, a Juniort nem ismerem, de komoly felnőtt ember minek foglalkozna ilyesmivel?
Én csak a sima lakossági LAFO+OTPdirekt díjszabást ismerem. Ez továbbra is 250Ft+99Ft, akárhogy is nézem, annyi van ráírva az egyenlegértesítőmre. (számlakivonat kiküldési díj 0Ft, de le lehet mondani )
Az értékpapír díjakról azt tudom mondani, hogy nemrég vettem netbankon, és csak a 200 Ft-ot (illetve ingatlannál az 1000 Ft-ot) vonták, ahogy a weboldalon is állítják. Semmi % nem volt. (visszavételnél az ingatlannál van egy kevés).
Az értékpapírszámla éves díja 1000 Ft a hirdetmény szerint, nem 4x400.
[Szerkesztve]Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
lesaux
veterán
válasz concret_hp #1281 üzenetére
Mi a baj az OTP-vel?
Nekem igazából arra kéne, hogy neten keresztül utalhassak a Sportingbetnek meg egyéb on-line kaszinóknak, és ők is át tudják nekem utalni a csillagászati összegű nyereményeimet.
A kamat nem érdekel, mert annyi pénz sose lesz a számlán, hogy kamatozzon is.
Egy dombornyomott VISA kártya kell, valamint hogy olcsón, esetleg havi 1-2 alkalommal ingyen tudjak automatából pénzt felvenni. Az OTP bankja és automatája is itt van 200 méterre. Te miért nem javaslod az OTP-t? -
luciferc
őstag
válasz concret_hp #1298 üzenetére
ezt tudom, meg fent van a kincstárjegyek meg más állampapírok hozama is. egy ilyesmi kellene a betéti kamatokra.
-
Imi.
csendes tag
válasz concret_hp #1290 üzenetére
Kölcsönről lenne szó. Úgyhogy ha van bátor jelentkező, aki nem ragaszkodik foggal-körömmel a sovány kamatozású betétekhez, azt szívesen várom.
concret_hp: Az előítéleteidet meg mellőzd! Egész életemben másokon segítettem, nem vagyok szh! -
nagyúr
válasz concret_hp #1304 üzenetére
majd alapítunk egy konzorciumot...
Imi : nekem három számjegyű kamatkockázati prémium sem feltétlenül érné meg, az én kockázatvállalási hajlandóságom mellett.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lesaux
veterán
válasz concret_hp #1320 üzenetére
Köszönöm, közben a bukmékeres fogadásos topicban is ezen tipródtunk, de csak az ügyfélszolgálat tudta megmondani, hogy ma még nem utalhatok, majd holnap.
-
lesaux
veterán
válasz concret_hp #1349 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, de az lesz a vége, hogy felívom őket és megkérdezem.
Feltételek:
1. Legalább havi 50 000 Ft, egyösszegű jövedelemátutalás a CIB Online Magánszámlára,
2. Minimum 2 db megbízás tetszőlegesen kombinálva az alábbiak közül
- csoportos beszedési megbízásra vonatkozó felhatalmazás vagy
- minimum 1000 Ft állandó átutalási megbízás teljesítése vagy
- CIB Internet Bankon megadott, minimum 1000 Ft eseti átutalási megbízás teljesítése.
Az 1-es pont stimmel.
A 2-es meg azt mondja, hogy kettőt kell kombinálni, bár én már látom, hogy lesz egy 1000 Ft-os állandó átutalás meg egy eseti. Akkor fel se hívom őket. -
lesaux
veterán
válasz concret_hp #1361 üzenetére
Igen, tudom, eddig úgy csináltam, csak most hirtelen kellett a számlára a pénz, én meg azt hittem, ez is ingyenes, mint ahogy a Sportingbet írja, és a CIB-nél is ingyenesnek van feltüntetve a bankkártyás vásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest