Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Sziasztok!
Nem találom a hirdetményt, hogy a PMAP és MAP+ esetén mennyi a visszaváltási költség. Megtudnátok mondani hol találom ezt leírva?
-
_q
addikt
válasz mgoogyi #34176 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam a pdf-et is amit kerestem az alapján, amit linektél. Kicsit részletesebben itt fent van: allamkincstar.gov.hu
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Sziasztok!
MÁP+ kamatforduló április 14-én, azaz 2 munkanap múlva esedékes. Két kérdésem lenne.
1. Most próbáltam eladni, de nincs a listában. Ezek szerint a kamatforduló esedékessége előtt pár munkanappal már nem lehet eladni?
2. Ha ingyenesen szeretném eladni, akkor április 14-től 5 munkanapon át megtehetem vagy csak a 15. naptól számított 5 munkanapon belül?[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz Ereshkigal #67326 üzenetére
Eredetileg nem is néztem, hogy mikor jár le, volt 3 lekötésem és muszáj volt kivennem. Csak mikor az eladásra mentem akkor tűnt fel, hogy 3-ból 2-t enged csak eladni és utána láttam a dátumot a 3. esetén. Igazából mind a 3-at ki kell vennem, csak így várok vele pár napot akkor. Köszi.
#67327Lex Icon
Szerencsére tudok várni pár napot, illetve ahogy írtam nem figyeltem a dátumot ami tudom nagy hiba, ez esetben még jó, hogy most nem engedte eladni.#67328pictigjis
Ja mert ott a munkaidőt veszik figyelembe, nem pedig a naptári 24 órás napot? Köszi.#67325net91
Nem jól fogalmaztam, büntető díj nélküli eladásra gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest