Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
El szeretném adni az E270CDI W211-esem, Avantgarde felszereltség.
Tudom, hogy topicban nem illik hirdetni, ezért nem is linkelem be (a Hardveraprón megtalálható)
Az elmúlt 3 évben ráköltöttem kb egy milliót, nagyon jó állapotban van! Az új gazdájának tényleg csak használnia kell! Csakis azért adom el, mert lett valami probléma a gerincemmel és nagyon megterhelő olyan mélyre ülnöm és kiszállnom.Olyannak adnám el aki továbbra is gondos gazdája lesz és szeretni fogja az öreglányt!
-
humax
senior tag
válasz
molnarpeter #12363 üzenetére
-
hzx0
aktív tag
Ebay, AliExpress meg rendelsz egy belevaló Androidos fejegységet. Ez tud mindent amit szeretnél. Ahogyan fentebb a kolega írta. Rádió vételhez kell egy fakra fantom táp. Így nem lesz gond a gyenge vételel. Pest megyében a http://royalgarage.hu tudom ajánlani beszerelésre. Nagyon korrektek. És kimondottan Mercedes autó elektromosságra vannak ráálva. Azt azért meg kell nézni rendelés elött hogy a gyári rádió optikai csatlakozóval van-e csatlakoztatva az erösitőhöz. Ha optikás akkor át kell kábelezni ami plusz költség.
-
humax
senior tag
Üdv
2007 ml Mercedes.
114000 km van benne
szervőolaj folyik.
3 hónapon kint, maid nem üres a szervőolaj tank
ma a Fehérvár abroncs cég nal megnéztünk.
KORMÁNYMŰ nal folyik az olaj jobb oldalon.
az mondtak vagy egy újat kell venni ami drága.
vagy javítani kell, vagy egy javítót kenne venne.Tanácsokat varom.
Tudtuk ere ajánlani Egy megbízható lelkes szerelőt pesten vagy pest megyében?
Előre és köszönöm az időpontot -
Ebayen keress direkt az ML-hez Android rádiót, XTRONS vagy Erisin gyártmányút. Mindent tudnak, megbízhatóal, és azt telepítesz rá, amit akarsz. Én 1,5 éve használok egyet, egyszerűen patent. A rádiójuk gyengébb vételt tud, mint a gyári, de itt vége is az összes negatívumnak.
-
humax
senior tag
üdv
van egy Mercedes-Benz ML (W164) 2007:
mennyire lehet Fejleszteni a média rendszerét ? navigációs ,beépített Bluetooth.
tolatókamera rendszer?
egy ilyet találtam a neten, ere lehet csatlakoztatni a tolatókamerát?
[link]Megbízható szerelő Pesten vagy Pest megyeben, aki azzal foglalkozik?
köszönöm
-
-
Soma040
újonc
Sziasztok!
Adott egy clk 270cdi (209) 2005-ös évjárat. 1 hónapja nagy esőben beázott a motorvezérlő. Menet közben megállt az autó, majd utána már nem inditózott. Valaki járt már így és sikerült megjavíttatni? Ismertek esetleg olyan személyt vagy céget aki ilyennel foglalkozik? Amennyiben nem javítható, bontott motorvezérlőre kicserélni és rátaníttatni kb mennyibe kerülne, ha lehetséges egyáltalán ezt tökéletesen kivitelezni?
Köszönöm előre is!
-
bucihost
senior tag
Sziasztok.
190D 1992.
Még mindig folyamatban van a karbantartás. Viszont mintha nem jutna el az üzemanyag a motorig...
Sejtésem szerint vagy "dugulás", vagy üzemanyag szivattyú lesz a ludas.A kép alapján ha jól sejtem a szivattyúnak valahol a jobb hátsó ülés alatti rész környékén kellene lennie nem? Csak mert ott nincs semmi, vagy a képet értelmezem rosszul ?
Dugulás elhárításra valakinek valami ötlet?
-
moko2
tag
sziasztok!SOS segitseg kene.3 honapja nalam levo w202 c180 elhozott dalmaciaba,de masnap egy hegyi uton felefele leallt es ujrainditasok utan 10mp utan ujra es ujra,majd fel ora allas utan elindult.ekkor trogirig mentem,teletankoltam,majd a szallas elotti emelkedon picit megalltam es ujra leallt.sokaig semmi,majd m,a reggel ujra ugy indult,mintha kutya baja lenne.hetfon viszem vmi szerelohoz itt,de van otlet,hogy mi lehet?
-
bucihost
senior tag
fixparts-online.com oldalt ismeri valaki? Amit itthon 15 ért adnának alkatrészt, az náluk 4.5e lenne...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kiszi07 #12344 üzenetére
Milyen felhasználás lenne, új vagy használt? Lehet kövezni, de én az 1461 ccm-es Renault 1.5 dCi motort tenném első helyre, régi és kiforrott konstrukció, persze kézi váltóval. Újonnan már mindegy, ha véd a garancia, bár hosszabb távon az is lejár, és ki van téve az ember a szervizeknek, érdemes fontolóra venni egy tartós bérleti konstrukciót is (havidíj fix, csak tankolni kell). Szervizköltséget tekintve a legjobb ajánlat sokszor az integrált szervizcsomag, illetve nem árt kalkulálni egy casco-t tetszőleges oldalon.
-
kiszi07
senior tag
válasz
molnarpeter #12343 üzenetére
Köszi a válaszod. Igazából nekem mindegy, hogy dízel vagy benzin, de nyilvánvalóan a dízel az drágább, nem ?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, mennyire magas a fenttartása mondjuk egy CLA 180,200,220 sima akár AMG kivitelben?
-
-Solt-
veterán
Urak,
Esetleg tudtok segíteni abban, hogy sprintshift váltóba pontosan milyen olaj való?
-
Elkezdtem berakni a H&R -35mm rugókat a 4Maticba. Jó kis meló. Egy gólyaláb 3 óra volt. Holnap már valószínűleg gyorsabb lesz a másik oldal. És még jön a hátulja is.
-
bucihost
senior tag
válasz
#77646080 #12334 üzenetére
Hát sajna nem mostanában lesz hajtva.
Most megyek majd alkatrészeket rendelni.
A képen látható lista mindegyikét.
- Valamint a szelep kart
- Olaj szűrő
- Üzemanyag szűrő
- Olaj csereAztán megnézzük beindul-e.... Önindítót most újíttattam fel.
Ha minden patent akkor megy műszakira... (mert miért is ne, 1 hónap múlva az is lejár)
Utána meg mehet kasznishoz, mert az emelő pontoknál rohad
Szerk: Jahh és lehet a motorház tetőt is cserélni kell (hacsak nem vissza tudják húzatni..) Mert ez az állat rácsukta amikor a szívósor le volt szedve, és facán meg van csavarodva az egész.....
-
bucihost
senior tag
Mercedes-Benz EPC programnak hála, meglett a keresett alkatrész: "Reversing Lever To Throttle Valve" A0010704875
-
bucihost
senior tag
válasz
#77646080 #12330 üzenetére
Na ja. De lehet nincs is akkora gáz... Bár majd kiderül. Net szerint OM601-ből 3 db 1997 cm³-s motort adtak ki.
Ebből kifolyólag, még az is lehet, hogy 190-et is adtak ki ilyen motorral... (bár képet sehol nem találok róla...)OM601.911, OM601.912, OM601.913. Már csak arra kell rájönnöm, ami ebben van az melyik lesz.
De ha abból indulok ki, hogy "gári" akkor csak a 911-912 jöhet szóba évjárat miatt...
-
-
bucihost
senior tag
válasz
#77646080 #12328 üzenetére
A kérdés jogos... a választ én is keresem....
Páromé a kocsi, és annó az exe b@sztatta. Azóta (1.5-2) éve csak áll az udvarban.
Gondoltam össze rakom, és használjuk melóba járósnak a c200 mellett vagy eladjuk. Össze is sikerült rakni, de az a kis kar ami a szelepet nyitja nincs meg. Azt kerestük alvázszám meg minden alapján, de semmi sikerrel.Már azt hittem, nem is kell oda semmi csak én vagyok a hülye ezért rá kerestem wikin, hogy mégis hogy néz ki a w201 om601 motor. Ekkor döbbentem rá, hogy itt valami nem kerek mert nem is kellene ott lenni egy csomó dolognak
Túrtam a google-t om601 motorok után, és akkor leltem rá a w124 om601 ami a 200D motorja.
Amúgy van az udvarban még 1 motor (gondolom akkor az lehet akkor a gyári).
Szóval van egy w201-es mercim, w124 om601 motorral. Kérdés ez mennyire f@sza így...
Keresem a papírokat, meg utána járok hogy most ez mi a ........
-
bucihost
senior tag
Valakinek nincs véletlen 190D 92'-es mercije? Lőhetne egy fotót a motor térről. Elvileg OM601 motor van bennük. Most rá kerestem a motorra, hátha rá jövök mi az ami hiányzik. De nekem full máshogy néz ki a motortér mint (elvileg) kellene.
Wiki-s kép:
Saját:Google képek szerint, mintha nálam 200D motortér lenne.
WTF???
-
bucihost
senior tag
Sziasztok. Merci 190d. Valószínűleg szét ugrott a motorházat nyitó bowden. valakinek ötlet, hogyan tudnám kinyitni a motorházat?
-
Batman2
őstag
Kifejezetten Mercedesszel foglakozó szerelőt nem tudok Debrecenben, pláne, hogy igazán értene is hozzá.
Voltam már pár szerelőnél, de mindegyikről kiderült, hogy a szája nagyobb a tudásánál.Ha pl. adagolós kell, akkor Nyíregyháza környékén van adagolós, hirdeti magát Újfehértónál is, amúgy Nyírteleken tudok egyet.
Amúgy marad merci szerviz, ha fiatalabb autóról van szó, vagy "csináld magad", ha idősebbről.
Üdv.
-
hzx0
aktív tag
válasz
Jim Tonic #12316 üzenetére
Hard reseten túl vagyok. Egyébként müködik minden. 4 féle Mercire lehet állítani a can-bus menübe. Majd végig mérem mind a 4 beállítába ha lesz idöm. Remélem nem a fejegységel lett valami hiba. A régi romot nem tudom vissza tenni nincs meg. Malaysk romot találtam 1Gb ramos hoz is de ez is csak 5.1.1. Allin már van új típusú Xtrons 4Gb ramal 8" os kijelzövel 1din vastag csak. Így legalább marad hely a sok kábelnak. Nagyon jól néz ki.
-
hzx0
aktív tag
válasz
Jim Tonic #12313 üzenetére
Köszi! Ezen van nekem is. Azt hittem nem jó a beállitása. Amióta frissitettem meríti az aksimat. Ha áll a kocsi 4 nap alatt csutkára merül. Eddig 10 nap alatt se merült le. Ha kiveszem a radió biztit akkor nem merül. Kimértem a nyugalmi fogyasztást rádió nélkül elöször 0.30A 15 mp. múlva 0.07A ha a rádió kikapcsolodik 0.55A és nem is megy lejjebb. Egyébként hol találok erröl a 8as romrol leírást?
Közbe megtaláltam. De csak 2Gb ramos egységre jó.
-
hzx0
aktív tag
@Jim Tonic
Még van még az androidos fejegység a kocsidba? Csináltam egy sw updetet és a factory settings menübe elállitodott a can-bus beállítás. Esetleg alkalom adtán megtudnád nézni melyik Mercire van neked állitva? (Beállitások / factory settings kód126 / canbus) -
Trident28
tag
-
Puma K
nagyúr
válasz
barnam_ #12301 üzenetére
3.2-es AMG 190 E
"AMG 190 E 3.2 catalyst (man. 5) in 1991, the model with 4-door sedan body and Line-6 3206 cm3 / 195.5 cui engine size, 172 kW / 234 PS / 231 hp (ECE) of power, 5-speed manual powertrain for Europe . Specifications listing with fuel economy, top speed, performance factory data and ProfessCars™ estimation: this AMG would accelerate 0-60 mph in 6 sec, 0-100 km/h in 6.3 sec, 0-200 km/h in 27.5 sec and quarter mile time is 14.6 sec."
The 190E 3.2 AMG is a total bruiser, but it's not at home on track. - link
5 awesome old school AMG Mercedes you haven't heard of - link
De egyszerűbb egy 2.3 vagy 2.6-os 190-esbe berakni a W124 3000 köbcentis motorját, de az mégsem ugyan az mint a fent említett egyedi AMG kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest