Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
válasz Snooker147 #97498 üzenetére
Nexus 6p-t nyugodt szivvel tudom ajanlani, mert egy remek keszulek.
G5-rol kulfoldi forumokon elegge rosszakat olvasok (illesztesi hiba,gyenge akku...) helyette inkabb a P9-t vagy Mate 8-t ajanlanam, amiknek mar szepen megy le az aruk ha nem a Nexus 6p mellett dontenel.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
A guru
addikt
válasz Snooker147 #97498 üzenetére
Lg v10 huawei p9/mate 8 esetleg.
-
Snooker147
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, ebben szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni. Sony Sp-t cserélem le, jó kis telo volt, de nagyon eljárt felette az idő.
Tavalyi telok közül a Nexus 6P ami sanszos, sok rosszat nem olvastam róla,nincs optikai képstabilizátor kb ennyi. A 32gb-os verzió 150k.ért elérhető.
Idei készülékek közül az LG G5 ami jó választásnak tűnhet, és szépen megy le az ára, 162k-ért láttam az előbb gyártói garival. Samsungok nekem nem tetszenek, és az áruk is nagyon magas.
Ajánlhattok persze mást is, fontos szempont a jó kijelző,a kamera,anyaghasználat.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz gyenesmartin #97495 üzenetére
Xiaomi Redmi 3: jó aksi, jó hardver, van infra, és az árnak is megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
LG F6-ot milyen telefonra érdemes lecserélni?
60 000 környékén gondoltam. Lehetőleg legyen benne infra is, mint ebben volt (Elég sűrűn használtam).
Valamint sokáig bírja egy feltöltéssel.[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
válasz Sk8erPeter #97491 üzenetére
Ezek közül én a ZUK Z1-et venném, ennyiért. Majdnem félévig használtam azt a készüléket, nincs vele semmi hiba, akksi brutál jó, míg P8 literól ez nem mondható el...
-
Ájvé
veterán
MIUI 8-al global ROM-ba bekerül a magyar nyelv, így friss és magyar nyelvű rendszere lesz, úgyhogy ez idővel megoldódik.
Redmi Note 3 memóriája bővíthető, de a második sim slot rovására.
Ha most kell kérd magyar nyelvvel, ha pedig kijön rá a stabil MIUI 8-as egyszerűen gépről fel lehet rá tenni fastboot módban, így lesz frissülő rendszered magyar nyelvvel. -
törölt tag
Személyes véleményem, hogy hosszútávra csak felső kategóriás telefont érdemes venni. A másik dolog, hogy ebben az 50-70 ezres ársávban nem lesz tökéletes telefon újonnan.
A felsoroltak közül én a Huawei P8 Lite-ot venném a megadott összegből. Amúgy most én is gondolkozom a készülékcserén, de fogalmam sincs melyiket... Egyelőre várom a P9 Lite szolgáltatói kínálatba való bekerülését + mobilarena tesztet, aztán meglátom még. Amúgy az LG G4-en is gondolkozom erősen, de az kicsit már nagy lenne + most is LG-m van (ami tökéletes működésű, de szeretnék mást is kipróbálni...)[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Android-okostelót szeretnék venni, eredetileg ilyen 60 ezer max. kerettel szerettem volna, de azóta tologatom a keretet, ha nagyon muszáj, és úgy látszik, hosszú távra az...
Agyaltam a Huawei P8 Lite-on (ami egyébként olcsóbb az Expansyson, mint a Vodafone-nál hűségidővel, ami egy rossz vicc), de elbizonytalanított a nem túl meggyőző akksi, meg a nem olyan jó fényerő, plusz az OTG hiánya, aztán felmerült a Xiaomi Redmi Note 3 (pl. EUStock-ról), itt viszont érdekesnek találom, hogy microSD-kártyával nem bővíthető a tárhely, meg van a nem frissülő szoftveres para, bár az gondolom áthidalható, felmerült a Lenovo P70 is (pl. Speedshopról), mondjuk azon alapból régi Android van (túlélhető), jött a Lenovo ZUK Z1 (pl. EuStock-ról), a Huawei Ascend G7 (pl. Expansysról), most meg már eljutottam oda, hogy fogalmam sincs, melyiket kéne, milyen szempontok alapján. Esetleg mást ezeken kívül?
Tudtok egy kicsit segíteni, útbaigazítani?
Köszi szépen előre is![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
keszo
őstag
válasz Humbucker #97488 üzenetére
Én úgy jártam a tabommal (kintről jött számlás garis ) hogy jelezte van frissítés de nem tudta telepíteni. Be vittem samsung szervizbe ahol elfogadták a gariját de pár napon belül visszaadták egy kísérőlevéllel hogy mivel rootolt a készülék nem csinálják meg. Lefényképezték a kijelzőjét (talán a recovery-ben ) hogy a Knox 1-es áll.
Attila
-
MODERÁTOR
-
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok! Az érdekelne, ha aktívabban szeretném fotózásra használni a telefont, melyiket lenne érdemes venni? Lehetőleg tepsit sem szeretnék. A samu note sorozattal kacérkodom, de várom a tanácsokat, ötleteket! :-)
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
Humbucker
senior tag
Használtan akarok venni egy Samsung Galaxy A5 2016-ot. Garanciás, de mit nézzek meg a telefonon mielőtt megveszem, nehogy megbánjam?
-
zsola32
senior tag
tegnap végül megvettem a Huawei P8 lite-ot, elsőre nagyon tetszik, köszi a segítséget...
-
lezuvius
őstag
válasz JamesHolden #97477 üzenetére
Szigoruan 5"-ig Htc M9 ès Sony Xperia Z5c-t tudom ajànlani.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Ájvé
veterán
válasz hans989 #97473 üzenetére
Van kínai meg global ROM ezek hivatalos ROM-ok. Különbség hogy a globalba google play is van, többet nem tudok mondani, én is MIUIHU-t használok csak igazából, de valószínű globalra át fogok térni majd (lehet nem is lesz sok választás).
A kínai ROM-ba kínai meg angol nyelv van, ez mellett nincs google play se alapba.
MIUI 8-al lesz globalba magyar nyelv egyébként, most csak MIUIHU-ba van csak.[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Mit ajánlanátok az alábbi feltételek alapján?
- Best-buy max. 140.000 Ft-ig
- Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Android max 5"
- Általános felhasználás mellett fontos multimédia (leginkább fotózás, tehát erős fényképezőgépe legyen)
- Lehetőleg DualSIM-esLenovo Z90 Grey-hez mit szóltok? Esetleg más alternatíva ebben az ársávban?
Köszi
-
htomi85
tag
válasz Idiofil #97454 üzenetére
Szia,
Egy cipőben járunk, én is 735-öt fogok cserélni.
Most vettem asszonynak egy SE-t, így össze tudom hasonlítani.
Elég a 4 col, én kizártam a 6s-t. Igaz, egész nap monitor vagy ipad is van a kezem alatt.
Mivel én nem szoktam frissíteni csak ha egy musthave app nem indul, 5s-t veszek magamnak másfél évre.[ Szerkesztve ]
-
hans989
tag
Már régebben is meg szerettem volna kérdezni:
MIUI Global és a MIUI csájna-english ROM között van különbség? Melyiket éri meg felrakni, amennyiben nem fontos a magyar nyelv megléte?Főként azért érdekel, mert mind a Xiaomi, mind az EUstock egyre szimpatikusabb számomra, és bő 1 hónap múlva diploma osztóm is lesz, így aztán erősen gondolkodom egy Redmi 3 vagy 3 Pro-n
-
Ájvé
veterán
válasz Vinous_89 #97465 üzenetére
MIUI 8 global ROM-ba lesz alapba magyar nyelv, ez pedig hivatalos gyári ROM. Felteheted a stabilt is (majd, mert MIUI 8 béta állapotba van csak) és akkor csak használni kell majd.
EUstock megbízható, szerviz partnerük a Wayteq aki jelenleg a Xiaomi telefonok hivatalos importőre, ennél jobb feltételekkel máshol sem kapod meg főleg nem ennyiért (edigital is Wayteq-en keresztül értékesít, úgyhogy mindegy). -
ad4m1337
aktív tag
Hali!
Segítenétek telefont választani?
- Max 5.2"
- Kijelző lehetőleg IPS
- Legyen alapvetően gyors
- Ára használtan legyen 100k alattJelenleg G2 -m van, imádom, de kezd lassulni szegény (bár ez a kisebb gond), meg nem bővíthető és nekem nem elég 13gb...
-
mateus
senior tag
Ha valaki jó akksival rendelkező telót keres, ajánlom az A3 2016-ot, brutális amit tud.
Most tolt egy 8 órás SoT rekordot, úgy h még maradt 5% benne
(Folyamatos szinkron, gps bekapcsolva, fényerő 50% automata, programok is vannak fent szép számmal, igaz ezt 90%ban wifivel, mobilnettel azért max 6 óra jönne össze. Ugyanilyen felhasználással az LG G2-m max 4 óra SoT-ot tudott)
Emellett pörgős rendszer, jó fényképező[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Vinous_89 #97465 üzenetére
Lenovo alapból kilőném, mert a 3ból ez van nálam utolsó helyen.
Redmi note 3 esetében is sd v simet tudsz bele tenni.
Meg mondom őszintén hogy a muira ráérne egy erős rework, szoktam olvasni a topikot, és ha egy hibát javítanak kettő újat hoznak.
Viszont erősebb mint a p9 lite akkuban is jobb. Én mégis a p9 liteot ajánlom az említett okok és b20 megléte, nfc miatt.
Meg mondom őszintén ha a redmihez lenne nyitott bl, meg custom romok mint régebben akkor menne rá egy cm és lenne egy tökéletes telefonom, de sajnos a miui körül nem mennek a legjobban a dolgok.
P9 litebol expansyson van 3gb verzió, 15 ezerrel drágább mint a redmi note 3 pro.[ Szerkesztve ]
-
Vinous_89
tag
Több topik és hozzászólás átolvasása után szeretnék én is egy kis segítséget kérni Tőletek!
Telefonváltás előtt állok, lassan 4,5 éves Nokia 500-asomat cserélném le olyan készülékre, amely
- dual simes,
- a két sim mellett egy micro sd kártyát is befogad (opcionális),
- 2 gb ram
- 16/32 GB tárhely,
- megbízható akku és üzemidő (nem szeretném minden este etetni a készüléket),
- jó kamera (elő és hátlapi).Jelenleg három készülék van a választékon:
- Lenovo Vibe K5 Plus
- Huawei P9 Lite
- Xiaomi Redmi Note 3A Lenovoról nincs túl sok infóm, a múlt heti Mobilarena cikken túl egy-egy külföldi tesztet sikerült elolvasnom, az ott hallottak és látottak alapján tetszik a készülék. A Huawei P9 Lite még friss készülék, de ezzel az a bajom, hogy vagy 2 sim-et, vagy 1 sim 1 micro sd-t kezel. A Xiaomiról eddig jót olvastam, viszont érdekelne, hogy, a magyar nyelvű android mennyire megbízható, mennyire frissül a rendszer, bármilyen későbbi hiba esetén a garanciális feltételek kinél és hogyan érvényesíthetőek, végül pedig hol lenne érdemes megvásárolni a készüléket (eustock vagy más, magyar forgalmazónál).
-
Cry0
őstag
Sziasztok
nem pont a témához tartozik
de van egy Samsung Galaxy S6-om kb fél éve vettem használtan szlovákiából szármozik és olyan kérdésem volna hogy nincs meg a garancia jegye viszont a samsung azt mondta hogy a számla is jo ha rajta van az imei száma nos így szlovákiába is elfogadnák ?
illetve ha valami baja lesz megéri kiküldetni ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
lezuvius
őstag
válasz Handball94 #97458 üzenetére
En is azt hittem, hogy nem nyujt tobbet annyival a 6s de most, hogy hasznalok egyet mar teljesen mas velemenyen vagyok. Sima 6-nal ereztem nemi bizonytalansagot egy pici lassusagot a csucs droidokhoz kepest de a 6S-nel mar semmi ilyesmi nincs. Elkepesztoen folyamatos a rendszer, minden animacio/attunes roccenesmentes es az appok azonnal nyilnak meg. Szerintem boven megeri a felarat.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz zsola32 #97460 üzenetére
Nem rossz, de én ezt választanám: Xiaomi Redmi 3 vagy ha LTE B20 800 Mhz fontos akkor Vernee Thor (ami most nincs EU stockon). Ez utóbbiba a kamera nem túl jó talán, egyébként ennyiért elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
sokat tipródtam az elmúlt néhány napban, úgy tűnik a Huawei P8 Lite lesz a befutó.
ha nem mondtok ellene semmi rosszat, hétvégén megveszem, a Lumia 630 megy az apróra -
Idiofil
aktív tag
válasz Handball94 #97458 üzenetére
@Handball94, Blackmirror: Köszönöm a válaszotokat. Lehet próbáltam magamat meggyőzni, hogy elég a 4 col....de sikertelenül. Már csak akkor az a kérdés, hogy 6 vagy 6s
"Those who want respect, give respect"
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Két telefon között gondolkozom, az egyik a Samsung Galaxy S7 edge a másik pedig a iPhone 6s.
Eddig csak iOS-t használtam (6 éve), jelenleg iPhone 5-öm van. Igazából azt sem tudom hol tart most az android az iOS-hoz képest.Ti melyiket ajánlanátok és miért?
A választ előre köszönöm!
-
Idiofil
aktív tag
válasz lezuvius #97452 üzenetére
Köszönöm az infót.
Hát én is arra gondoltam, hogy időállóbb az SE vagy a i6s, viszont szerintem nem volt még telefonom 1.5 évnél több ideig, így nem cél 2-3 évig megtartani.
Így a ~85k (5s) és a ~145 (SE) vagy a ~180 (i6s) árkülönbséget nem tudom, hogy megéri-e.A kijelzőméret talán a legszűkebb keresztmetszet. A 6/6s méret tökéletes, talán az 5s/SE egy kicsit karcsú. Így pl a +100e HUF nem tudom, hogy megéri-e a kicsit nagyobb kijelzőt. :/
"Those who want respect, give respect"
-
Rottweiler89
senior tag
válasz hans989 #97448 üzenetére
Köszi az ajánlatot, de Droid vonalon maradnék.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Idiofil
aktív tag
Sziasztok,
A következő kérdés eldöntésében kérnék segítséget:
A mostani Lumia 735öt akarnám lecserélni. Túl lassú, bugos.
Kiszemeltek: Iphone 5s, SE, 6, 6s. Csak új jöhet szóba.
Tudom, hogy nagy a szórás, úgyhogy inkább leírnám, hogy mire használnám, illetve mire abszólút nem:Amire használnám:
-Minél gördülékenyebb általános használat ( böngészés, menüben lépkedés, stb)
-Céges és privát email fiók minél jobb kezelése
-Zenehallgatás
-Hébe-hóba fényképezés
-Messenger/ViberAmire nem használnám:
- játék
-selfieEzen használatoknál számít-e a hardveres előny (pl 2 GB ram, jobb, erősebb proci, grafikus vezérlő, stb) vagy annak milyen területen van, mert a 2 véglet között van ~ 100e HUF különbség), így nem szeretném megfizetni feleslegesen.
Illetve olyan 1-1,5 évig tartanám meg. Egy 5S még teljesen normálisan használható lesz 1-1,5 év múlva?
Előre is köszönöm."Those who want respect, give respect"
-
Petros55
csendes tag
Hali! 2 telefon között vacillálok, a Huawei P9 Lite, és a Lenovo vibe S1 között. A véleményeteket szeretném kikérni, hogy melyiket érdemes megvennem. Álltalában mindenre használom a telóimat. Sürgős lenne a vásárlás, mert a mostani telóm behalt, és mindenképp muszáj vennem a hétvégén egyet, ezért nem tudom megvárni a P9 lite tesztjét. Nem tudom eldönteni, hogy a specifikációk alapján melyik érné meg igazán, vagy melyik gyártó a biztosabb, jobb.
Független telót szeretnék, hosszú távban gondolkodom, androidos érdekel, Ár 60k - 90k - ig.
Köszi a válaszokat. -
-
hans989
tag
válasz Rottweiler89 #97444 üzenetére
Esetleg ezt is megnézheted, lévén nincs olyan messze a lakóhelyedtől:
http://hardverapro.hu/apro/ms_lumia_550_feher_karcmentes_elado_telekmos
Húgom például nemrégiben kapott ilyen telefont egy telenoros akciónak köszönhetően. Az eddigi -kevés- tapasztalat alapján böngészésre és zenehallgatásra azért igenis használható a W10 is.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Ezt lesd meg: [link]
-
Handball94
aktív tag
Ennyiért szerintem a P6 lesz egyedül a 2GB RAM-os, ami alatt mostanság nem igazán vennék már telefont.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz hans989 #97443 üzenetére
Nem bizony, ezért is fordultam hozzátok...
T-s, de nem lenne nagy baj, ha kártyafüggetlen lenne
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
hans989
tag
válasz Rottweiler89 #97438 üzenetére
Húha,nem könnyű a helyzet.
Hadd kérdezzem már meg, a jövőbeli telefonba kerülő sim melyik szolgáltatóhoz tartozik? Le tudsz mondani arról, hogy kártyafüggetlen legyen?
Jelenleg pont "akciós időszak" van pl.: érettségi,ballagó,diplomaosztó és még gyermek nap is. Kétlem, hogy ne készülne valamilyen leárazással mindhárom mobilszolgáltató.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Volt már ez a hír?
-
lezuvius
őstag
válasz Elemerke23 #97440 üzenetére
S6 Edge Plus es Note 5 ugyanaz csak egyik elol, mig a masik hatul(+SPen) van hajlitva. G5 frissebb telo es a 820 miatt valoszinuleg furgebb is+ kameraban is lehet jobb de kijelzoben kotve hiszem, hogy tudna uberelni a Note 5-t. G5 fele vannak ketelyeim az osszeszereles minosege es a cserelgetos kialakitas tartossaga miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Elemerke23
tag
sziasztok! szerintetek lg g5 samsung s6 edge plus vagy note 5 a jobb telefon!kijelzőre kamerára gyorsaságra!?
-
pellesmartin
tag
Üdv! Használtan szeretnék okos telefont 50.000 körül.
Vegyek régebbi kiadású telefont(pl. s5) vagy újabbat (pl p8 lite,a5 stb)
Ti milyet vennétek? -
Rottweiler89
senior tag
válasz #70516736 #97433 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy nagyon nem egy használt árkategória az általam felsoroltakkal. A Z3C meg főleg nem. Árban max. 25K-m van rá, se több, de kevesebb igen.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Rottweiler89 #97432 üzenetére
Használt HTC M7
-
törölt tag
válasz Handball94 #97434 üzenetére
A min-en átsiklottam
Az elején lévő max-ra koncentráltam[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
a zenfone 2 laser telóról van valakinek személyes tapasztalata?
a P8 lite, mellett ez lenne a másik alternatíva, illetve ajánlottátok még a Samsung J5-t - ez gondolom a 2016-os verzió[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rottweiler89 #97432 üzenetére
Van fent az aprón 35k-ért egy redmi2 pró
Egy a baj Sopronban vanVan egy pesten is 33-ért
Vagy keres sony z3c-t[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
válasz hans989 #97424 üzenetére
Mint már korábban említettem, nem újonnan venném, mert felesleges lenne kiadnom érte annyi pénzt, csakis használt piac jöhet szóba. 5" kizárva, 4,5-4,7 még oké...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Brandynew #97428 üzenetére
kettő ilyet találtam
lg spirit 4g 133×66×10mm
htc desire 526g 140×70×10mmén inkább az 5" között nézelődnék.
huawei p8 lite 143×71×7,7mm
zenfone2 laser 144×71,5×10,5mm
samsung j5 142×72×8mm
redmi 3 139×70×8,5mm
vernee thor 142×70×8mm
lenovo vibe p1m 141×72×9,3mm
lenovo p70 142×72×9mm ha nem kell a hatos droid ez erősebb mint a p8 litealig nagyobbak viszont jobbak
Handball94: a note 3 már 5,5 colos
[ Szerkesztve ]
-
Handball94
aktív tag
válasz Brandynew #97428 üzenetére
[Huawei P8 Lite]
Esetleg Redmi Note 3, ha nem kell B20. -
makoss
veterán
válasz #46372352 #97390 üzenetére
Háát nem tudom, remélem amit én kinéztem: Xiaomi Redmi Note 3 Pro abban elvileg van magyar nyelv
Viszont amit meg én nem értek, hogy miért nincs 1 szolgáltatónál sem, pedig elég jókat írnak róla![ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Brandynew
őstag
Max. 55-60 ezer Ft-ig milyen min. 4,7 colos érintőkijelzős okostelefont vennétek? Remélem ennyiért kapok valami olyat, ami nem fagyogat. Androidosat szeretnék.
Van-e alternatívája a Huawei P8 Lite-nek?
[ Szerkesztve ]
-
hans989
tag
válasz Rottweiler89 #97422 üzenetére
A P6 egy 3 éves készülék, nem is tudom hirtelen hol árulják még, de ilyen régi készüléket már nem vennék.
A Sony E3 a maga 4 GB belső tárhelyével, amiből jó ha 1,5 szabad egy vicc.Ha már mindenképpen ezekből akarsz választani akkor vagy a Samu vagy a Leon (ami újabb android verzióval rendelkezik ).
Ám az igazat megvalva, én ezek közül egyiket sem venném meg. Helyette néznék egy "kínai" telefont pl. Doogee vagy akár egy Lumiát, bár náluk a messenger elég érdekesen tud néha működni.
Sőt ha már úgyis csak másodlagos készülék lenne, akkor akár a használt piacon is nézelődhetsz.[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
sziasztok
60-75ezer forintos árkategóriában meylik telefont ajánlanátok?
(legyen androidos, 2gb ram, 16 gb tár, 5"-os képernyő)előre is köszi a válasokat
(jelenleg egy nokia 630-al szívok, ezt szeretném visszacserélni, a jó öreg androidra, 2 éve nem nagyon nézegettem a robotos telókat)
[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok.
Mivel a korábban feltett kérdésemre nem kaptam válasz, így írok egy listát Ezek közül melyik vétele éri meg a legjobban?
A telefon csak másodlagos készüléknek kell netezésre, zenehallgatásra, Facebook+Messengerezésre.- Sony Xperia E3
- Samsung Core Prime
- LG Leon
- Huawei Ascend P6A 2GB RAM miatt a P6-os lenne a legjobb, de nincs LTE támogatás, ami azért jól jönne, mivel sűrűn használok adatkapcsolatot. Vagy békéljek meg vele, hogy nincs, ilyen hardver mellett?
-
-
bajbal
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni! Van egy LG G4 készülékem. Nagyon gyengének találom az üzemidejét ezért más alternatívát keresek. Még nem határoztam el magam a váltás mellett de ha találnék jobbat akkor váltanék. Szerintetek a Huawei P9 méltó utódja lenne? Ami fontos lenne a jobb üzemidő (ezzel a G4 esetében nagyon elégedetlen vagyok, pedig nem használom túl sokat), nagyjából hasonló tudású kamera mivel viszonylag sokat kell utaznom és nem tudok fényképezőgépet magammal cipelni. Megmodnom őszintén az LG-t ebből a szempontból nagyon szerettem. Szerintem gyönyörű fotókat lehetett vele csinálni.
Előre is köszi a válaszokat! -
VMVM
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, feleségemnek kell telefont venni, és csak új, független Iphone jöhet szóba.
Szerintetek érdemes még 5S-t venni, vagy ezzel is az lesz, mint régebben a 4-gyel, hogy 1 év múlva lehet lelassítja egy szoftverfrissítés? Kártyafüggetlenül 100-tól van, az nem rossz ár a 6S 200 körüli árával szemben.
Az új SE gondolom méretén kívül ugyanaz mint a 6S, szóval a +50e körüli ár ebből áll össze főleg.
Thx
-
törölt tag
Üdvözletem a Hölgyeknek és az Uraknak!
100ezer alatt van most a Honor 7- nél jobb teló? Személyes tapasztalat érdekel. Köszönöm
-
-
dani786
tag
Sziasztok!
- max 60 ezer kártyafüggetlenül
- új
- ha lehet gyártói garanciás - de lehet bolti is ha pl. xxlgsm vagy valami megbízható bolt
- maximum 4.7" - legalább 800*480
- legalább 1GB ram
- belső tárhely legalább 8GB
- elfogadható kamera
- Android
- hosszabb távraKöszönöm!
-
Dupla D
csendes tag
Üdv!
Szeretném lecserélni a lassan 4 éves Sony xperia S mobilomat.
Nem vagyok egy nagy telefonguru, így játékokra (a legújabbakat is), meg a mindennapi átlagos használatra (fényképezés, zenehallgatás, netezés, egyéb appok) keresek új mobilt. Az op rendszer igazából számomra mindegy. Nem vagyok egyik ellen se. A telefont legalább 3 évig szeretném használni. Egy simesre van szükségem. 100k körüli ár jöhet max szóba.
A jelenlegi csomagomban 3 telefon van, amit jobb áron tudnék venni, mintha függetlenül venném és tetszenek is.
iphone 5s 16gb 70ezerért
iphone se 16gb 100 ezerért
huawei p9 32gb-os egy simes 115 ezerért.iphone-oknak a tárhely mérete és a kijelzők mérete is zavar kicsit.
Melyiket ajánlanátok? Szívesen várok más javaslatokat is, amik megfelelnek szerény kritériumaimnak.
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Erről a boltról vannak tapasztalatok ?
-
rasurosenpai
tag
válasz Handball94 #97405 üzenetére
Hú szuper, én valahogy átsiklottam felette! Köszönöm szépen!
-
musicryder
tag
válasz Ricardo #97369 üzenetére
A helyében a Leon mellett maradnék kb azokért a szempontokért amiket felsoroltál...
igaz, hogy kisebb a tárhely, de a bővítés lehetősége megmarad, plusz hardveresen is erősebb így az appok azért kevesebbet gondolkoznak ami végül a mindennapi használatban jobban jön...Családban van is egy ( anyámnak ), de nagyon nem panaszkodnak rá ( azért komolyabb nyúzásokkor már érződik, hogy nem pont akkora terhelésre találták ki ) persze nem mondom, hogy szeretnék egy ilyen telefont, de ahhoz az árhoz viszonyítva gondok nem igen vannak vele...
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
hans989
tag
válasz rasurosenpai #97401 üzenetére
Tényleg konkretizálnom kellett volna, ezúton is köszönöm a kiegészítést Handball94.
LG G4 Dual SIM (Model: H818P) from Indonesia / Thailand / Ukraine
GSM 850/900/1900
WCDMA 850/900/1900/2100
FDD LTE 700/800/850/900/1800/2100/2600Az általad említett készülék a H818N ami Hong Kong-i régió számára készült.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rasurosenpai #97401 üzenetére
Viszont arra 3 év gari van az lg csak egyet ad
és az ideális 5,2” a kijelzője
Ezt a kamerát meg annyira túl tudjátok lihegni[ Szerkesztve ]
-
rasurosenpai
tag
válasz hans989 #97392 üzenetére
Én is erre jutottam, de ahogy dashed írta, és Handbal kiegészítette, a B20 nem biztos. Legalább is a mobilkerekedes.hu -nak írtam, és az alábbi választ kaptam az LG H818P kézülékre.
"A készülék az alábbi LTE sávokat támogatja: 4G Network: LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)"
Persze lehet, hogy ők nem tudják jól, mert az LG G4 topicban is írták többen, hogy az övék tudja a B20-at, de nem tudom, honnan lehet egy adott készülékről egyértelműen eldönteni.
Tudtok esetleg vmi módot,/alklamazást amivel a boltban meg lehet nézni?@Cfc_Boy
P9-ről a promók sok jót írtek, de a tesztek már nem ilyen egyértelműek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok