Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Hali,
A TiniDeal oldalon nézelődtem (mivel szembe jött velem egy reklám) és ott figyeltem fel a Cubot telókra, amik EU raktárban is vannak készleten az áruk pedig igencsak ígéretes. Ezekről, illetve a benne lévő chip készletről (MTK6735) van valakinek tapasztalata? Ha beneveznék ezek közül valamelyikre, mennyire nyúlnék mellé? Az itt listázott 5"-os verziók közül melyik lenne a legjobb választás?
-
Alister71
nagyúr
-
Doller
tag
Sziasztok!
4 telefon van a listámon. Hátha tudtok segíteni a választásban!
Asus Zenfone 2 551 ML, LG G4, Samsung Note 4, Lg V10. Igazából a megbízhatóság számít.
Köszi előre is! -
A guru
addikt
válasz kisgabor87 #97296 üzenetére
Htc one M9 vagy A9 illetve sony Z5 compact.
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, újonnan, de nem tudok választani. 150e ft lenne a plafon, az elvárásaim:
-max 5˝-os kijelző
-hosszú akkumulátor üzemidő
-lehetőleg fémház
-16gb tárhely nekem több mint elég, de még 8 is
-tetszik az a "koppintásos" ébresztés, de ha nincs, az se nagy bajKöszi a segítséget!
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
min 5"-os, 2 GB RAM-os, lehetőleg OIS -el felszerelt androidos telefont keresek. Nézegettem a Samsung Galaxy A5 (2016) ot, a Huawei P8 -at, a Huawei P9 lite-ot, (ebben azt hiszem nincs OIS) és a Lenovo Vibe K5 és K5 plus párosokat.
Ti ezek közül mit javasoltok? Új telefont szeretnék, amivel jó minőségű képeket lehet készíteni (mint pl a G4 el, de azt szándékosan nem írtam, se kínai márkákat)
-
Tifanni
csendes újonc
Sziasztok!
Okostelefont szeretnek venni samsung galaxy ace 4 -rol váltanèk a kovetkezok a kriteriumok:-ár max. 50 ezer
-új legyen kártyafüggetlenül(media marktban v. edigitalon)
-hosszú távra kb. 2 évre
-oprendszer:android
-sok böngészés és sok játèk legfokèbb
-mèret max. 5 col
- kínai márkák kizárvaÈn eddig ezeket gondoltam:
-samsung galaxy core prime
-lg leon
-lg spiritMelyiket tudnátok ajánlani,valamint van -e más alternatíva ebben az árkategóriában?
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Sok telefont, és fórumokat, véleményeket átbogarászva arra a következtetésre jutottam, hogy 30.000.-Ft alatt a legjobb vétel a Doogee X5 pro, 50.000.-Ft alatt pedig a Lenovo A7000.
Jó következtetésre jutottam, vagy van ezeknél ennyiért jobb telefon, hazai garanciával?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
makoss
veterán
Üdv!
Egy Xiaomi Redmi Note 3 PRO telót honnan lehetne a legolcsóbban beszerezni megbízható magyar boltból?
Szürke érdekel aminek fekete az eleje, a 3GB ramos változat.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Penelophe
csendes tag
Sziasztok!
Találtam 3 olyan telefont, amelyik nagyon tetszik, szerintetek melyiket lenne érdemes választanom?
Xiaomi Redmi 3
Xiaomi Redmi Note 3 (Pro verzió is szóba jöhet)
Huawei Ascend G7Előre is köszönöm a válaszokat!
-
lezuvius
őstag
-
werszomjas
addikt
sziasztok
ki mit ajánlana:
- 4,5 - 5,2" között
- LTE band 3,7,20-at tudja
- min 2GB ram
- max 60k (használt is lehet)
- minél jobb akku idősony z3 compact és p8 lite a két kiszemelt így elsőre
üdv
-
énvagyokaz^^
tag
sziasztok.
egy kis segítségre lenne szükségem.
Telefont keresek saját részre, ami egy LG G3S-t váltana, amit kifejezetten utálok. Emiatt LG nemigazán jöhet szóba, Samsungból is csak a Note széria.A követkető kritériumok lennének:
- kb 60mátyást szánnék rá
- szívesen kipróbálnék valami A brandes kínai telefont, különösen valami meizu érdekelne.
- B20 fontos, mivel vidéki vagyok
- 5-5.5" a maximum
- az akksi elég fontos, 4-5 óra kijelzőidő lenne a minimum, több persze nembaj
- használtan venném, vagy itt aprón vagy jófogásonEddig egy meizu mx4 volt a kiszemeltem, és egy mx5, de szvsz a mx4 fényévekkel jobban néz ki. Esetleg más telefon van ami megfelelő lehet? lehetőleg a legjobbat keresném, kb 1 évre tervezem. Esetleg egy törött G3S árát még hozzá tudnám csapni
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
édesapám szeretne telefont vásárolni magának és ezt a készüléket nézte ki:
Ami fontos neki:
- minél több üzemidő
- fekete színben elérhető legyen a készülék
- 50-60ezer forint maximumEz a telefon megfelelő lenne ?
Köszönöm előre is.
Üdv
-
Rottweiler89
senior tag
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
DaWe94
senior tag
válasz crazygamer #97266 üzenetére
G4c
-
crazygamer
tag
Ebből a 3 telefonból melyik a legajánlottabb?
LG G4C
ALCATEL ONETOUCH IDOL 3
SAMSUNG GALAXY GRAND PRIMEFeleségemnek lenne. Amit jól kellene tudnia: fényképezés, zökkenőmentes használat, NEM játszik a telefonon.
-
SRII
őstag
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
A UMI ROME X 5.5" telefonról van valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata? Megéri az árát kínából? Most 17 ezerért van akcióba.
De néztem ilyen árban egy Blackview A5 telefont is, igaz annál a kijelző kisebb, felbontás gyengébb, kamera is gyengébb, de igazából átlag felhasználásra lenne, nem kell semmi extra csak akkuba azért 3 óra SOT után ne merüljön le teljesen, szóval bírja az 5-6 óra képernyőidőt és ne akadozzon a rendszer túlságosan használat közben.
Ahogy láttam ennek mindkét készülék eleget tesz a teszt videók alapján.-Norbi-
-
tomsics
senior tag
Ezek a Htc-k közül melyiket ajánlanátok?(nem tudom mi a különbség a sima és az s között).
One m8
One m8s
One m9s
One A9Ajánlottátok a Nexus5x,Lg G4-et de azok nem tetszenek.
Vagy valami jobb,de max 5 colos kijelzővel szerelt telefon 100-ért?░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
pècsimunkás
addikt
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy okostelefont, csak nem tudom melyiket érdemes, sok pénzem nincs rá de a 7 éves telefonomat már szívesen elraknám a fiókba.
Kínai telefonok is tetszenek és ha lehet, új lenne a legjobb .Keretem 40k(max 45k)
Átlagos telefonnak használnám, semmi extra, internet, telefonálás, angry birds, steam app..
Szolgáltatónál nem hinném ,hogy találnák olcsó, így ez ne jön szóba, aprón pár hónapos-vagy új szóba jöhet.
Elvárásaim,(minimum elvárások, ha ez feletti van tudásban méretben azt nem bánom)
5.5 "
4 mag
2Gb ram
wif, intenet és a hálózat megfelelően működjön.
Ennyi!
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
trebrona
nagyúr
Köszi, 1.5GB ramot hogy kezeli, nem lenne vele gond?
Illetve, ha összevetjük az M4 aqua-val Snapdragon 410 vs Snapdragon 615, + grafikus chip, IP68 stb. a Sony javára. Valamint Sonynál 2.2-2.9GB szabad tárhelyet olvastam és hogy alkalmazások egy része átmozgatható külső SD-re. Játékok nem lennének, így is kevés a 8GB?Egyébként én is hozzád hasonlóan gondolkodtam, ettől függetlenül nálam eddig a Sony lenne a befutó. Ezért kértem segítséget, nem szeretnék olyat választani, amivel megégetné magát.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
Ismerős ezeket nézte:
Htc desire 626
Sony xperia m4 aqua
Lg k10
Samsung galaxy J5Ebből a listából melyiket?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Dani_kp
addikt
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Telefont vennék, 100 körül max. (+10-20.000), ha indokolt, de olcsóbb is lehet ennél, csak teljesítse a leírt feltéleket. A mostani meghalt, általában ekkor cserélni szoktam. Mivel utálok telefont venni, így jelenleg nem vagyok képben a teljes kínálattal.
Még nem tudom, hogy hol venném, szolgáltató, vagy valami bolt. A hűségidőm is lejárt, így esélyesebb lehet a szolgáltató (T).- Fontos lenne, hogy stabilan működjön. Nem kell csúcshardver nekem 200-ért, nem használnám ki, de 30-ért se veszek szenvedni hulladékot, volt már, kettéhajlott a kezemben, egy lefagyásnál ingerültebb állapotban, amikor fontos lett volna, hogy működjön.
- A gyári szoftvere legyen rendben, nem akarok azzal sem szórakozni.
- Nem tudom mennyit eszik az újabb droid, de 2 giga ram lenne a minimum gondolom, hogy ne zárjon be alkalmazásokat, de a 3 még jobb.
- Jobb fajta kijelzőidő, és minőség előny. Filmek, és internetezés általában, gps, egy-két könnyebb alkalmazás. De a legfontosabb a telefonálás természetesen.
- Idei modellek, vagy tavalyi is jöhet. Leginkább a felhasználó tapasztalatok alapján keresem a legjobbat, amivel tényleg nincs bosszúság, és mindent tud, amit kell. Ha nem lehet feltölteni indukciós főzőlapon, meg egyéb csili-vili dolgok hiánya nem zavar.
- Nem gond, ha nem kell a microsim-et cserélnem.Néztem Iphone-okat is, de az 5s, SE kicsi, a 6 meg nem tetszik. Így azok kiesnek.
Köszönöm bárki is segít rajtam!
-
Penelophe
csendes tag
Sziasztok!
Egy új telefont szeretnék ezekkel a feltételekkel, tulajdonságokkal:
-60.000-res keretem van rá
-Android
-Nem akadozik
-Jó képeket készít
-Jó az akksija, sokáig bírjaEzeket használnám rajta főleg az SMS és telefonálás mellett: Messenger, Facebook, zenehallgatás, fényképezés, netezés (WIFI-vel, nem mobilnettel).
Előre is köszönöm a tippeket![ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz makoss #97247 üzenetére
Szemezgess: Skype old versions
-
makoss
veterán
Üdv!
Bocsánat, de nem találtam megfelelő topikot...
Valaki linkeljen már légyszi egy müködö Skype programot mobilra ami a lehetö leg kisebb (MB)
Lehet rosszul álltam hozzá a kereséshez, de a Play áruházban nem találok olyan verziót ami alkalmas lenne ZTE Skate telóhoz.
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
LattilaX
tag
Melyik a leggyorsabb okostelefon 80 ezer ft-ig ; ki milyet venne hosszú távra?
-
tomsics
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlásra adom a fejem.A keret max. egy 100-as.Méret,rendszer mindegy.Mindenre használnám,de legtöbbet zene hallgatásra és fényképezésre.Örülnék neki ha legalább 1 évet kihúzna,de ha többet az sem baj.
Ami miatt kérem a segítségetek az az,hogy megtetszett az Iphone 5s (még nem volt apple termékem soha)
de ahogy keresgélek,annak az árából már elég jó androidos telefont is vehetnék.A bökkenő,hogy jó ideje nem követem a telefonok fejlődését,fogalmam sincs,melyik gyártó terméke jó,melyik kevésbé.
Régebben volt androidos telefonom,Defy,Ot995,S2 de a hosszabb használat után mind belassult majd szaggatások stb..
Ez fenn áll a mai droidos vasaknál is?Vagy legyen az Iphone?
Ha ajánlanátok 1-2 telefont azt nagyon megköszönném.░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Dani_kp
addikt
válasz A guru #97230 üzenetére
Szerintem jó kis telefon sógornak, ilyenje volt, csak összetörte. Tartósság alatt a felépítést értettem, üveg elő- és hátlap, fémház...IP58 védettség. Csak ugye elég "régi".
P8 és P8 lite szerintem bűnronda, ingyen sem kéne, de nyilván ez szubjektív dolog. Azon kívül rengetek ismerősömnek van ilyen, és alig bír egy napot az akkuja.De miért nem bírnak ki, ilyen sokat? De legalább 3 évet bírjon, ha már kiadok érte 90k.t.
Most egy Blackberry 9000-át nyúzok, ha nyomkodom 2 napot bír, ha csak néhány telefon és sms, 0 internetezés rajta, akkor 4-5 nap és 5,5-6 éve van meg, 1 évesen használtan vettem.
#97233 MittuDomain_: Nexus 5-öt felveszem a "listára", csak valahol meg kéne nézni élőben és megnyomkodni, hogy milyen is.
A P9-nél must have érzés fogott el kinézetileg, szóval nagy reményeket fűzök a lite verzióhoz kinézetben. Ugye spec. alapján a lite még nagyobb is fizikailag.Amúgy nem tudom, hogy fontos, de megemlítem, hogy nem vagyok egy nagy kocka "okostelefon" téren, de nem nagyon akarok vele szoftveresen foglalkozni csak használni és kész. A legvégső esetben, akarom frissíteni rajta a droidot.
i6+ az melyik?
Nem húzok egyik márka fele sem, de iFos és Csamcsung kizárva. Unalmas a külseje mind a kettőnek, ugyan azt a dizájnt nyomják évek óta, hardveresen meg nem érdekel, főleg nem a bencmark eredmények.
https://ingatlan.com/33821564
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Továbbra sem találtam számomra megfelelő másodlagos telefont 4,5-4,8"-os kijelzővel, legalább 1GB RAM-al. LTE-s kellene, sokat netezek, illetve Facebookozok/Messengerezek, illetve zenehallgatás terén se hagyjon cserben Eddig az E3-al szemezek, egész jónak tűnik nekem. Sajnos egyre jobban kellene egy másik telefon, mert féltem a jelenlegit, nem akarom, hogy bármi baja legyen. A rászánt összeg 20-22K, és természetesen az árból kiindulva csak használt készülék jöhet szóba.DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Egy számomra fontos dologról nem esik szó a telefonoknál, mégpedig a vezeték nélküli töltési lehetőségről. Az androidos telók közül melyik az amelyik rendelkezik ilyennel alulról kezdve a listát a kategóriáját nézve? Gondolkodom váltáson, de ehhez az opcióhoz nagyon hozzászoktam, még a kocsiban is ilyen töltős telefon tartó van.
-
lezuvius
őstag
válasz MittuDomain_ #97233 üzenetére
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
MittuDomain_
őstag
válasz Dani_kp #97229 üzenetére
Még egy nexus sem kap ennyi ideig terméktámogatást, de magasan a legjobb opció.
Az 5X 16GB 84e körül van, a 32GB valahol 100e alatt, korábban linkelték már. Utóbbiban 3GB a RAM, időtállóbb, de a google valsz uannyi ideig támogatja mint a 2GB verziót. SD kártya termésszetesen nincs, ezt is vedd figyelembe, de 3-5 évre nem tudok jobbat hirtelen.(Esetleg egy i6+ támogatott lesz még 2-3 évig, de az messze nem ez az árkategória.)
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
lezuvius
őstag
válasz Shingen #97231 üzenetére
G5-ben kisebb az akku es a kijelzo, megis meretre ugyanakkora a ketto telefon. G5-t akkor valaszd ha fontos a Snapi 820 es az ujjlenyomat olvaso meglete, amugy jobban jarsz a G4-el es a megtakaritott 70e~ -rel.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Shingen
addikt
Hali!
LG G4 és a G5 között mi a lényegi különbség?
風林火山
-
Dani_kp
addikt
Hali.
Mennyire "tartós", illetve mennyire állja meg a helyét egy Sony Z1 compact a mai felhozatalban? Most Joy napon belül 64k. az euronicsban.
Megbízható telefon kellene legalább 3-5 évre tervezek vele.
Még a P9 lite-tal szemeztem csak meg kellene nézni élőben, a "nagy tesó" P9 gyönyörű, de 180k.t akkor sem adnék érte, ha lenne rá cash.
Ami még képek alapján tetszik az a Lenovo vibe k5 plus. Esetleg még a Honor 5c.Árban max. 90k.t szánok rá.
Csak új jöhet szóba.
MM, eronics, edigital-ban nézelődtem csak.
Kijelző méret 4,5-5,2 inch között.
Nem játékra kell.
9 hónapos a kisfiam róla lennének képek készítve.
90%-ban WiFi-n lógnak és csak napi 1-2 óra mobilnet lenne.
1,5-2 napos üzemidő jó volna nem nyúzom egész nap.Feleségemnek egy G2 mini-je van, jó kis telefon, szeretem, de kevésnek érzem az 1 gb ramot benne. De szép képeket csinál. Szóval tényleg jó, de ettől kéne egy kicsit gyorsabb telefon.
Az LG G szérás telefonjai nagyon tetszenek, de mind batár nagy.
A telefon az egyetlen dolog, amit kinézet alapján veszek .
https://ingatlan.com/33821564
-
MittuDomain_
őstag
-
Peczek
aktív tag
válasz MittuDomain_ #97226 üzenetére
Ok koszi
-
MittuDomain_
őstag
válasz Peczek #97225 üzenetére
Használt ajánlat Angliából (nincs vám, nincs áfa, nincs imádkozás, hogy átcsússzon a határon):
HTC One M8 16GB 38e - linkNem kicsi, de fémházas, van rajta infra, a HW tuti elég az igényeidnek. A 3000mAh akksi két napos, de ilyen ez a popszakma, örülj, hogy nem napi töltés lesz a jussod. Van LTE mindenütt.
A fényképekbe pedig "képtelenség" belekötni, ha nem zavar a kis felbontás (4MP), minőségre életem legjobb esti/éjjeli mobilos képeit produkálta. Nyomtatni még ez a felbontás is elég szvsz.A smooth rendszer meg a k jó hangszórók miatt netezni is fogsz rajta, a jót könnyű megszokni, ne aggódj. Van rá offisöl 6.0.1 is.
-
klampfer
tag
válasz leikomessi #97223 üzenetére
Akkor had modositsak,
Ulefone Paris:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_263303.html5-os kijelzős, kamera egész jó, minden szempontbol jó választás (Páromnak van, tényleg jó telo)
Viszont! 2200-as akku 1 erős nap...Udv, G.
-
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
milyen okostelefont javasoltok? Eddig nem volt okostelefonom, de lassan nem úszom meg.
Paraméterek:
Legyen kicsi, jelenleg egy Samsung S5610 -t használok: fémtok, kicsi, hosszú akkuidő, jó fotók.
Árkategória: olcsó (lehet e-bayes kínai is) max 50, telefonra sajnálom a pénzt.
Új, ha lehet, ha használt, akkor legyen olcsó
lehet kínából is, e-bayen is (akkor romlik el úgyis, amikor már lejár a garancia).
Amire használnám: telefonálás, sms, fényképezés (legyen jó a fényképezőgép).
Egy skype menjen el rajta, de netezni egy tableten fogok, hogy wifin átküldöm a netet a telefonomrólDolgozni, levelezni nem szeretnék rajta (csak a tableten).
Filmnézés, zenehallgatás: nuku (úgyis motorral járok).
Legyen kicsi, a zsebembe elférjen.Az ilyen elegáns szögletes vékony fémházas telefonok tetszenek (de azok nem olcsók persze).
Operációs rendszer mindegy, úgy sem értek hozzá.Legfontosabb: hosszú akkuidő
köszi
[ Szerkesztve ]
-
klampfer
tag
válasz leikomessi #97220 üzenetére
Vagy
K4000Pro
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_300418.htmlkijelzőben 5.5-ösök, kamera átlagos de akkuban jók..
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek okostelefont. Jelenleg Alcatel One Touch Idol 2 Mini S készüléket használ, több kevesebb megelégedéssel.
Kínából szeretnék valami jó telefont rendelni 25-30 ezer forintig. Nekem egy Coolpad F1 szuperál lassan két éve, hasonló megbízhatóságú, tudású készüléket keresek.
Ami igények lennének: 4,5" - 5" képernyőméret, 2 GB RAM, megbízható, kiforrott és stabil Android, jó kamera, Telekom 4G képesség, nagy kapacitású akkumulátor.
Futólag átnézegettem a külföldi oldalakat, de rengeteget változott a piac másfél év elteltével mikor egy kicsit jobban beleártottam magam az egészbe.
Kérem ajánljatok néhány típust amit az ember nyugodt szívvel megrendelhet, vagy legalább elinduljon valahol a keresgélésben.
Előre is köszönöm a választ!
-
Acheson
újonc
Sziasztok!
Két telefon között vacillálok, szerintetek melyiket érdemes választani? Samsung Galaxy A5 (2016) vagy Huawei P9 lite. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
davdivid
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne csak: Szerintetek érdemes a Galaxy Ace 4-et lecserélnem egy garanciás S4-re? (Minimális ráfizetéssel) -
BenHans
addikt
válasz IMIIKE1998 #97213 üzenetére
Szia
Ha 75k belefér akkor Lenovo K5 Plus, MA!TV-ben nemrég volt tehát nemsokára teszt is lesz.
Ha nem fér bele, akkor Huawei P8 Lite 60k MM-ban.
Ha neked a Xiaomi nem noname akkor 75-ből kijön a Redmi Note 3 Pro, vagy 50-ért a Redmi 3, de nincs b20 azaz 800MHz-es LTE így leginkább vidéken ahol nincs 3G csak 4G problémás lehet a mobilnet elérés.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
A következő tulajdonoságokkal rendelkező okostelefont keresem:
-jó első+hátsó kamera
-szép kijelző
-ne legyen probléma a netezés, a messenger, snapchat, instagram...stb. futtatása
-nem vagyok márkafüggő, de azért ne legyen noname
-max. 70 k a keret
Írhattok többet is, ha tudtok!
Előre is köszi. -
Aryon87
félisten
V10 lenne még egy jó opció ha LG-t keresnél
Partneronál 132K, a dual változata 155k.Amúgy 92k-ért a G4 jó választás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MonRo
tag
válasz andrisbandi #97204 üzenetére
Igen, mert abba 1 GB RAM volt (dual sim). A másfelesekkel (single sim) nincs gond, meglepően gördülékenyek.
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
válasz musicryder #97194 üzenetére
Köszi!
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Még mindig vacillálok a telefonvásárlással kapcsolatban, de eddig a G4 a befutó. Jelenleg a Partneronál 92e.
Ennél az ajánlatnál mondjuk ~20-30k felárt fizetve van jelenleg van annyival jobb ajánlat a telefon piacon ami megérné azt a felárat és a G4 helyett venni ?
Illetve akkor szerintetek a Partnero megbízható, nyugodtan vehetem tőlük ? Illetve honnét tudom hogy milyen garanciát adnak (bolti/gyártói) ? Volt valakinek problémája eddig a céggel?
-
MittuDomain_
őstag
válasz SlausK #97203 üzenetére
Még a ZUK Z1-et is bedobnám a brainstormingba, ha nem elvárás a B20. Vasban "csak" egy dual-sim G3, de 70ért bestbuy még dual sim nélkül is a hw, csak lenne végre készleten megint.
Ha tényleg elég amit a G3 nyújt, vedd rá a főnököt hogy vegye meg neked, csak 58+Áfa.Szemben a G4 DS-el erre tényleg van ROM dögivel, ha nem tetszene a gyári.
A Honor7 nem rossz, a dual-active meg a programozható gomb piszok jó, a fém viszont inkább csak burkolat, mint tartószerkezet.#97206 Kellee: szívesen
-
Kellee
csendes tag
válasz MittuDomain_ #97154 üzenetére
Köszi neked is
-
andrisbandi
őstag
Formára jó, mert kicsi.
A fényképezője okés.
Aksi; simán kibírja a napot, kb 30% marad estére, ha egész nap nyúzza az ember. Nekem két napot elment.Z1c után kerestem dual sim-es, de ezt nem sikerült megszoknom. Ez a 2015-ös A3 duos akadozott, lassúnak éreztem. Egy launcher segített volna gondolom, de inkább visszaadtam a boltnak.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
jegenye77
addikt
Huawei P7 után P8 Vagy P9 Lite lenne a jobb választás most?
P8 jobban tetszik csak hát ugye régebbi.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
istnag
addikt
Használtam WP szép volt jó volt köszönöm ennyi. Röviden tömören. Egy HTC M9 most is jó választás, de egy IPhone 6S is. M9 nek nem erossege a kamera, uzemido, kijelzo, de még bőven a jó kategória, másban viszont kitűnő, pl rendszersebesseg, stabilitás, anyaghasználat. Azt vedd figyelembe, hogy HTC fan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok