Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz ad4m1337 #25624 üzenetére
A myaudio elvileg magyar [link], de valoban kinaban gyartatnak, es ott szedik ossze a reszeket amibol keszulekek lesznek, de mar egesz jo mennyiseget forgalmaznak.
Az emlitett xiaomi jo, de dragabb mint 250 dollar.
Nezd meg ezt a hirdetest. van ennel valamivel olcsobb megbizhato hely is, de az nem itthon van, es rossz esetben vamot+afat is kiszabhatnak ra.
A kinai telokkal az a gond , hogy gariztatas eleg korulmenyes. Ebbol a szempontbol myaudio arany kozeput lehet, de nem volt olyan telom, igy nem tudok konkretat ajanlani. -
Švejk
őstag
válasz ad4m1337 #25988 üzenetére
Hú, nagyon meg lehet szokni.
Amit találhatsz, azok közül a legjobb egy Optimus 4x lenne, legerősebb, minőségi, szép.
Van LG L9 is, valamivel gyengébb, szintén szép, szintén minőségi.
Kisebb gyártótól van Myaudio Phone Series X5 (becses nevén iNew i3000) vagy Myaudio Q508, mely már még nagyobb kijelzővel jön. (az egy iNew i2000) -
MurdR
veterán
válasz ad4m1337 #25988 üzenetére
Ezzel én is hatalmas dilemmában voltam, hogy mi legyen. Csak én Note2 vs i5. Igazából én azért választottam a Note2-t, mert kütyüb.zi vagyok, és szeretem ha egész nap elnyomkodhatom munkahelyemen. Ezért lett Note2. Ha telefont szeretnél és némi multimédiát, akkor vegyél i4et, aztán úgy is el tudod cserélniNote1re. Vagy menj be egy mediaba és nézegesd meg mindkettőt.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
SDDS22
tag
válasz ad4m1337 #36636 üzenetére
A felsoroltak közül az S3-at mindenképp kizárnám a gyári szoft kiforratlansága miatt, az LG 4X sem kap már frissítést valószínűleg. A G viszont valószínű megkapja (legalábbis a hardver miatt indokolt). Ha azonban mégis biztosra akarsz menni egyértelműen Nexus vagy megpróbálhatsz keresni ennyiért Xperia ZR/Z-t, de nem látok rá sok esélyt hogy találsz, esetleg az SP lehet még megfelelő a Sony-tól (megkapja a 4.3-at).
Mindenesetre én a Nexus 4 és az LG Optimus G közt választanák, a 2 GB Ram, a jó szoftver és a prémium anyaghasználat miatt, azt meg hogy a jobb támogatásra vagy a dupla tárhelyre+jobb kamerára van-e szükséged neked kell eldöntened![ Szerkesztve ]
Huawei P30, Dell E7440
-
quailstorm
nagyúr
-
mtcob
senior tag
válasz ad4m1337 #37015 üzenetére
Sorrendben szerintem N4-G-S3
S3 ba csak 1GB RAM van, illetve elég rosszul megírt rendszer van rajta (TouchWiz pl lefoglal egy csomó RAM ot és még laggol is ),egyedül kamerában jó, abban nem sokkal de jobb a G nél is... a 3 közül ez a leggyengébb hardveresen is.
Optimus G mellett szól a jó kamera, a stabil rendszer és a plusz funkciók amiket az LG hozzáadott az androidhoz (pl QuickMemo, QSlide, stb), viszont frissítésekkel nem áll jól az LG szóval ilyen téren nem lesz sokáig támogatva...
Nexus 4: atomstabil rendszer, villámgyors működés és bőven kap még frissítést (most érkezik rá a 4.4 míg más gyártók most adják csak ki a 4.3at a csúcskészülékekre...)
Hardveresen ugyanaz mint a G, egyedül kamerában gyengébb egy kicsit...
Én a Nexust venném a támogatottság miatt, de a Gvel is nagyon jól jársz, azt vedd amelyik szimpatikusabb[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz ad4m1337 #37034 üzenetére
Páran váltottak S3-ról P6-ra és szerintük megérte.
További infókat a P6 topikjában találsz.(^)(>.<)(^)
-
-
csaba1203
addikt
-
Norbi.
őstag
válasz ad4m1337 #158086 üzenetére
Én már nem igazán vennék S9-et. Alapból nem túl erős volt az üzemideje, ahogy használódtak, még gyengébb az akku, szóval kezdheted valszeg egy akkucserével.
Ennyiből kapsz Poco X3, Redmi Note 9 Pro-t ami igaz középkategória és kínai, de én mindenképp inkább ezekkel barátkoznék meg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ad4m1337 #158086 üzenetére
Teljesen megértelek én is eddig pont így csináltam és én is pont most gondoltam, ,hogy ennek vége. Az S9-et fél évvel megjelenés után vetem noname boltban 160ért, most az S20 210-be megy. Ráadásul úgy drágulnak, hogy allig tudnak adni már valamit. Persze mindenben még-még-még, de átalgfelhasználónak minek?
Én pont ajánlani tudom használtan a régebbi csúcsmobilokat. Igen az S9-et is. Tök jó méret-ár-tudás kombó. Az akku lehet gyenge pont, de ezt sose értettem igazából. Így is több órás YT, olvasgatás, telefonálás, kamerázás belefér, fogalma sincs ki használ ennél többet? Aki egész nap rajta lóg távol minden töltőtől annak nem ideális. Az én 2 éves S9-em akkuja 82%-os. Viszont én itthon is sokat használtam YT nézésre olvasára. Amit vettem S10e annak viszont 90%-os szintén majdnem 2 évesen. Igazából gondolkodok, hogy mégis maradok az S9-nél csak valami kell csinálnom a mikrofonnal.
S9 2 éves szép 60-tól megy. 5-ért láttam gyári akku-t nem nehéz kicserélni házilag sem YT alapján. Még S10e-t kifoghatsz 100 körül vagy újként jó ár most állítólag Telekomnál 100-ért a Honor 20 Pro. Én is rendeltem aztán majd eldöntöm melyik marad meg. -
őstag
válasz ad4m1337 #158097 üzenetére
Hát jah nem tudom ennek a Honornak mennyivel hurkább a kemrája mint egy S10e-nek, de 100-ért újat kapsz 2év gyártóival 256GB tárhellyel, jobb akkuval. Cserébe gyengébb kijelző, nincs IP, gyengécske kamera. Hát... határeset.
Nem értek egyet ezzel a bér színvonal dologgal. Aki többet keres 300e annak is 300e attól, hogy van még mellette. Nem csak az ár a lényeg hanem, hogy mit kapnál ezért a pénzért helyette.
Teljesség igénye nélkül: Vadiúj játákkonzolt 4K TV-vel, gamer PC-t 1440p 100fps képes-t, középkategórtiás Milc vagy Full Frame fényképezőt, fémházas középkategóriás notebookot.
Fenti cuccok mind jobb minőségben, nagyobb tudással, kisebb értékeséésel bíró termékek. Értitek mi a gond...[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz ad4m1337 #158587 üzenetére
Ezeknél csak nagyobbak vannak.
Samsung S10, S20, A40, A41, Huawei P30, P40, Google Pixel 5 amik kisebb méretűek változatos árakon 70-300eFt között...
Sajnos a tepsi a menő idén. Remélhetőleg az iPhone által életre hívott kis méretben csúcsmodell koncepcióra ráharap valamelyik gyártó jövőre.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
SOAD19
addikt
-
őstag
válasz ad4m1337 #158682 üzenetére
iPhone vonal esetleg? Gondolom használtan nézelődsz.
Még az XR sem nagy, nagyjából akkora, mint a P30. Ha hosszabb távra tervezel, a kinézett droidos mobilok lassan a terméktámogatásuk végére érnek. Nem vagyok egy Apple guru, majd mások konkrét készüléket, de szerintem neked előnyösebb lehet egy iPhone.
-
petymek
senior tag
válasz ad4m1337 #158688 üzenetére
Leginkább már kényszerű ez az iskolában (is) a mai világban. Most egy kicsi Nokia van, amivel már kinézik, elő nem meri venni.
A mérete nem igazán szimpatikus nekem sem, de nem igazán találok ilyen árú alternatívát kiseb méretben.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz ad4m1337 #158694 üzenetére
Egyetértünk. Engem az még csak nem is vág földhöz, ami inkáb aggaszt az érték miatt, nehogy megtetszen valakinek.
Telefon még csak legkevesebb. Van egy idősebb autóm is, amivel sokmindent megéltem az elmúlt 20 évben, így nem engedtem még el. Mikor ezzel megyünk az iskolába, nem parkolhatok vele a közelben, mert azonnal megy a pletyka a háttérben, melós ruha szintén kizárva. Az ajudi, meg a béjemvé a menő, azokból is ami legalább 2 tonnás telep járó. Kell nekünk jó iskola.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Projektor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.