Hirdetés
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Vismajor01 #182339 üzenetére
A tizenes samsung órát lehetett iphonéval használni a 4-től amikor átálltak a google platformra onnéttól nem megy csak droiddal
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
sohajda90
tag
válasz Vismajor01 #182339 üzenetére
Azért marhára lesarkítottad amit mondtam. Rengeteg olyan nyomtató van, ami simán együtt működik iPhone-nal vezetékmentesen, minden féle közvetítő nélkül, de egy MacBook-ot becsatlakoztatva a képletbe meg mindegyik. Nem azt mondtam, hogy ne nyomtasson, akinek nincs MacBook-ja...
Egyébként meg ha 10 éve a Nokiának vagy Samsungnak sikerült volna letarolni a piacot a Symbiannal vagy a Bada-val, csont ugyanez lenne a helyzet. Felesleges arra hivatkozni, hogy az Apple üzletpolikája milyen tisztességtelen, bezzeg a többiek...
-
sohajda90
tag
válasz Vismajor01 #182311 üzenetére
Ez mind ökoszisztéma kérdése, a Bluetooth fülesnél, hangszórónál is valószínűleg olyan márka termékével próbáltad, amelynél szorosabb az együttműködés a Google-el, mint az Apple-el. Összes többi dolog is ilyen, ha egy MacBook-kal próbálnád ugyanezek kivitelezni, például, a nyomtató ha pair-elve van egy MacBookkal gond nélkül menne az együttműködés, az iphone-nap is, ugyanígy az adatok backupolása se lenne probléma, én soha semmit nem back-upolok, mégis minden file-om naprakészen elérhető a telefonon, laptopon, iPad-en. És erre is is lehet mondani, hogy OK, de ez mekkora beruházás, de igazából, pl. laptopból sem találtam MacBook Air szintű és minőségű (vékony, könnyű, fém, jó kijelző, jó akkuidő, gyors CPU) masinát Windows oldalról sem olcsóbban, pedig kerestem. Főleg ha azt is számításba vesszük, hogy MacBook-kal jön alapból az OS és garantáltan tovább lesz supportálva, mint a Windows attól függetlenül, hogy külön veszed meg a laptophoz, vagy pre-installált...És azért a Windows alapjáraton nem is olyan szinten integrált a Google szolgáltatásokkal, ott azért mindent beállítani sokkal bonyolultabb, mint Apple ökoszisztémában, bármely eszközre bejelentkezel az Apple ID-del és minden megy egyből, gond nélkül...
Nekem pl. az Android ott esik ki (mint elsődleges telefon, mert másodlagosnak egy OnePlus 11-et használok és teljesen elégedett vagyok vele), hogy a kocsim nem támogatja a vezetékmentes Android Autót, de az Apple Car Play gond nélkül, azonnal elindul. A kocsi 2 éves, szerintem még 3 évig marad, addig nálam az, hogy az iPhone-t elengedjem esélytelen, pedig pl. én is látom, hogy OP11-en milyen fasza a 100W-os gyorstöltés...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Vismajor01 #182311 üzenetére
Használom bluetooton headsettel, autós kihangosítóval, fm transmitterrel, gond nélkül csatlakozik.
Backup nálam felhőbe megy.Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Vismajor01 #182304 üzenetére
Mi a gond a bluetoothal? Backup felhőbe és onnan vissza miért problémás?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
smallcurrant
tag
válasz Vismajor01 #182304 üzenetére
Mi az ami hiányozna az Androidról ha esetleg az IOS mellett döntetnél?
-
addikt
válasz Vismajor01 #182245 üzenetére
Biztos nem vennék semmilyen s20-at az exy990 miatt
fénykorában sem volt üzemidő bajnok hát még így 2-3 éves akkuval
max s20 fe sd865 procisat[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
diegho
nagyúr
válasz Vismajor01 #182134 üzenetére
Biztos nem fog használt telefont kapni. Az 50k azért lett meghúzva, mert 8 évesnek szerintem nem kell drágább.
-
addikt
válasz Vismajor01 #182125 üzenetére
Ha most kellene új iphonet vennem akkor az a 15 lenne nem a 13
jobb proci több ram jobb kamera hosszabb támogatás iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Vismajor01 #182125 üzenetére
Teljesen jó a 13. Még 3-4 évig tuti kap frissítéseket. Hardverrel sem lesz gond.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Rhino666
addikt
válasz Vismajor01 #182121 üzenetére
sztem sz*r az összes
Ez igy van.
ha iphone 13 van olyan jó mint 15 mert már nem tudtok hova fejlődni
5 eve nem fejlodtek sehova, ugyanazt adtak ki evrol evre.
Vedd meg neki a legolcsobbat, ugyis osszetori azt is.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
envagyok
veterán
válasz Vismajor01 #156988 üzenetére
Igen, valamiért az s10+ túlárazott.
Az S9+-ok 60-70k-ért mennek használtan, S10+-t meg 2* ennyiért árulgatják, de szerintem annyival nem tud többet. -
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156848 üzenetére
Az S20 FE ezen a listán nem rossz, de vannak benne elmebeteg árak azért
-
Norbi.
őstag
válasz Vismajor01 #156848 üzenetére
Nem rohangál annyi ember feltöltős telefonnal, (bár meglepődnél milyen sokan) de pl. nem akar hüséget, van már hüsége, más szolgáltatónál van, csak a teló kéne olcsóbban, sok oka lehet.
Elengedtem a témát. -
Hzi
aktív tag
válasz Vismajor01 #156839 üzenetére
Erről a vodás samuról dobnál egy linket?
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Bdanyy
addikt
válasz Vismajor01 #156839 üzenetére
Új s20 fe áráért írtam a használt garis ultrat. 180ért használt fe van.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156670 üzenetére
Te csak egy új telefont akarsz. Ismerem az érzést
Egyébként szerintem az S9+hoz képest pl a 10-es széria nem igazán lépett előre fotozásban. Az S20 FE tesztképei tetszettek, amiket láttam. Szerintem a Samsungnál most az az egyik legjobb ár/érték arányban ez az S20 FE. -
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156659 üzenetére
Egyébként ha minden ok az S9+al akkor tényleg kár cserélni (mondom ezt én, egy év alatt 10-12 telefon után ). Nálam az OS miatt Pixel vagy Oneplus a favorit.
-
Sungoo
addikt
válasz Vismajor01 #156657 üzenetére
Nincs ész érv, csak kíváncsiság. Ha teljesen meg vagy elégedve a mostani készülékkel, akkor szerintem felesleges szórni a pénzt.
-
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156657 üzenetére
Csak Samsung vonalon gondolkodsz?
-
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156645 üzenetére
Az IOS hatékonyabb energiagazdálkodásban az igaz, de nézz meg pár akku teszt videót az új SE-ről. Maradjunk annyiban, hogy gyenge. A kérdezó feltételeiben pedig kimondottan szerepelt a nagy akksi.
A gsmarena összehasonlításában látható alulra tekerve az akksi teljesítmény.
[link][ Szerkesztve ]
-
Pítőr
aktív tag
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Norbi.
őstag
Az túlzás, hogy viszi addig. Persze, attól függ mihez hasonlítjuk.
Az Androidos átlagtól gyengébb az SE, ez tény.
Nem hardcore használattal kihúzható egy napig vele, de én pl. du. 2-re lemeríteném, az tuti.
A készenléti fogyasztása viszont igaz, hogy leveri bármelyik droidot.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem követem a készülék topikjait, és mégis olvastam olyan visszajelzéseket, hogy gyenge az akkuja.
OK, jobban optimalizált, mint a droid, de nem annyival.
Xiaomi 13T
-
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156642 üzenetére
Igen az hátul is üveg, azonban a nagy akksi kategóriától nagyon-nagyon távol van. Bár gondolom a kérdezőtt inkább az akksi teljesítménye érdekli, nem feltétlenül a mAh, de teljesítményben is nagyon gyenge.
-
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156626 üzenetére
60 ezer forint sajna már lassan a belépőszint lesz, ahogy elszaladtak az árak.
-
xhege
veterán
válasz Vismajor01 #156620 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Vismajor01 #156560 üzenetére
Melyik szolgáltatótól?
Listaáron ennyi?
-
csaba1203
addikt
válasz Vismajor01 #156560 üzenetére
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #109168 üzenetére
80-ra gondoltam
átrendezem az igényeim fontossági sorrendje szerint:
- szűz (legalább 6-os) android
- min. 3 GB RAM
- duál SIM
- min. 16 GB ROM és SD kártya, vagy min. 32 GB ROM ha nincs SD
- IPS
- tuti bírjon ki egy napot intenzív (3 óra) használattal is
- jó kamerakevésbé fontosak:
- 5"
- B20
- NFC (Gránit bankosként használnám)
- dupla kopp, ha az nincs akkor előlapi ujjlenyomat-olvasó, vagy moto-féle "jedi" suhintás
- értesítési led
- Type C csatlakozásJáték nulla.
Ami eddig nem vált be: thor (fél nap használat után ment 4k bukóval), mi4c (asszonyra tukmáltam, a miui miatt)[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz Vismajor01 #109066 üzenetére
100-ezer feletti árral... huha azért nagyon-de nagyon-nagyon jónak kéne lennie...
Egyébként ilyen 4 zolos de nem full HD-s kijelzös sincs Androidosban? Ami azért gyors is stb?
Plug and Pray... :)
-
BenHans
addikt
válasz Vismajor01 #108955 üzenetére
A felsoroltak közül csak az LG V10-ben nincs, de ott van a másodlagos kijelző.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz Vismajor01 #108947 üzenetére
Hello,
Az LG G5 és a Huawei P9 is kisebb mint 5.5".
Ezekre vess egy pillantást: Oneplus 3T, Nexus 6P, Huawei Mate8, LG V10, Redmi Note3 SE️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Gibo
senior tag
válasz Vismajor01 #87990 üzenetére
Honor 4C, Xiaomi Redmi 2 Pro, Xiaomi Mi 4i esetleg ZTE Blade s6, vagy ha szereted a kihivasokat, akkor elö lehet rendelni most 150euroert a Bluboo XTouch-ot (a bon ha kellene: „GV_Bluboo“)
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Ájvé
veterán
válasz Vismajor01 #87990 üzenetére
70-ért azért már megkapod újonnan a Huawei P8 Lite-ot. Fotózás terén is jól alkot, hardveresen is rendben van, vagyis gond nélkül ellátja az említett feladatokat.
-
w333
félisten
válasz Vismajor01 #75706 üzenetére
S6, Note4, i6 ! egyikkel sem nyúlsz mellé (azt amelyik szimpatikusabb)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ájvé
veterán
válasz Vismajor01 #67223 üzenetére
Erre bőven elég a Redmi Note 4G is. Akku ideje is nagyon jó.
bepe79:
TN+film kijelzője van csak.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Vismajor01 #67225 üzenetére
Vagy ha ennyire fontos a videó/fotó akkor 1020-as lumia...
mondom, nincs minden egyszerre összegyúrva, még almáéknál se...szóval kell a kompromisszum...
Ha pl azt nézem az 1320 csak a kijelző miatt esett ki........
Szerintem az egy jó készülék..no meg ha hd-ba akarok filmezni azt otthon teszem meg nem bkv-n a sok kobold között 100k-s telóval...
De szólj ha tévedek...
háhh -
xmaas
őstag
válasz Vismajor01 #67223 üzenetére
Te mazohista vagy hogy ekkora kijelzon akarsz pdf et szerkeszteni
-
Ájvé
veterán
válasz Vismajor01 #67215 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4G.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Vismajor01 #67217 üzenetére
Szerintem kompromisszum nélkül nem veszel nagy kijelzős készüléket...
Vagy sokba kerül,
Vagy kicsi a felbontás,
Vagy a gyártó f#&@@s.
Vagy a felhasználónak nem tetszik a készülék,Szóval igazából lehet el kéne döntened mit is szeretnél egy készüléktől...Én személy szerint ellennék az 1320-assal, bár kíváncsi vagyok milyen lesz az utódja az 1330. Az 535-től még félnék megvenni, mert még nagyon nagyon új.
Szóval ha magamat kéne kérdeznem, akkor én Ha W8-as kéne akkor 2 típus közül válogatnék:.
1. lumia 1320 (nagy kijelző, szép külső, ok, nem ultragigaHD a kijelzője de attól még szép...)
2. lumia 1520 (k>#&@đrva drága...de egyébként jó készülék)
3. öhm...Asus Zenfone 5 2Gb/16Gb (Szép nagy, jó intel procc benne, android, jól működik nagyon támogatói gond sincs...csak itthon nehéz hozzájutni...nem lehetetlen, csak nehéz)
4. ASUS Zenfone 4
5. IPHONE (ez csak vicc...SOHA nem vennék szifont!!!!!! ) -
xmaas
őstag
válasz Vismajor01 #67217 üzenetére
Tessek Windows Phone szakmai totyik
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Vismajor01 #67215 üzenetére
WP8-ból a lumia 1520, 1320, vagy ha Microsoft kellene 5"-al az 535-ös...
Ezek mind jó választások (kivéve az 535-ös mert ott még sztem vannak mit fejleszteni valók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest