- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyuss
tag
Sziasztok!
Az egyik családtagomnak szeretnénk telefont cserélni.
Árhatár nagyon nincs , de olyan 100-120 körül szokás telefont vásárolni nálunk. Ha ettől több, nem jelent gondot.
DUAL-SIM! A váltás oka, hogy utálja a két telefont mindig hurcolászni. Fontos, hogy egy készülékben legyen egyesítve a 2 telefonszám.
2gb ram min- egyértelmű.
Nem írom a 4,mag 8 mag baromságot, mert tisztában vagyok a mediatek és a snapdragon közti különbséggel. Igazából véleményért jöttem ide, nem szakmai tanácsadásért. Nem is szeretnék olyan választ kapni, ami ez alapján dönt.
4g legalább egy kártyán
bővíthető memória vagy min 32gb
kijelző- ips-t preferálom , de mivel nem én fogom nézegetni mást is meghallgatok.
xda-s support(dev topic).
FM-rádió(....)A telefon elsősorban telefonálásra lesz használva , de extrém körülmények közt. Naponta több mint 200 hívást fog bonyolítani. Emiatt nem lenne baj egy értelmes akku , valamint ha dual-active-os lenne, az maga lenne a megváltás.
Néha fényképezésre és netezésre is lesz használva, így nem lenne baj, ha értelmes lencsével és vassal lenne ellátva.Mivel a rokon HTC párti így az m8 dual, az e9 és a ME közt vacilálok.
Elsősorban ezek közül szeretnék választani, de meghallgatok bármi mást márkától függetlenül is.Véleményekért előre is köszönet!
-
Ájvé
veterán
válasz
ObiWan13 #89192 üzenetére
Igen, mert túl van árazva kicsit, másrészt ahhoz képest se túl erős, elég messze van a 800-as szériától, inkább 400-hoz közeli a teljesítménye, ami egyébként sokkal olcsóbb. Konkurenciáról nem is beszélve, ami sokkal olcsóbban kínál erősebbet (MT6752-53), sőt ilyen áron lehet a Helio X10 is, ami meg már még erősebb.
Lenovo Vibe P1 tudásához képest elég drága, inkább vennék Xiaomi Redmi Note 2-t (Prime) vagy ha prémium kialakítású készülék kell akkor megvárnám a Note 3-at. De még Meizu M2 Note is jobb választás, ami fele annyiba kerül.
somasz:
w333 által előttem írtakat én is csak megerősíteni tudom, Xiaomi Redmi 2 Pro. -
w333
félisten
válasz
somasz #89179 üzenetére
Redmi 2 Pro kategóriában a legjobb !
-
ObiWan13
tag
Esetleg a 2 Honor telefonról olvastatok/hallottatok valamit?
Honor 5x és Honor 5x Play
-
Ájvé
veterán
Akkor rosszul írták ki az elején.
GPU-t meg itt meg lehet nézni, legtöbb helyen veri a 330-at, szóval ebben sem jobb.
Na de mindegy, én biztos a Mi 4C-t választanám, szerintem mindenben jobb (készülékházon kívül), de Mi 4 is nagyon jó, ez is tény.ObiWan13:
w333-nak igaza van, minden Mi 4C fekete előlapos. -
w333
félisten
ó a videó, csak bal oldalon van a Mi 4C
Mutass nekem olyan Mi4C -t aminek fehér az eleje (nem létezik)
Szerk.
De mindegy nem erősködöm, szerintem inkább olvasson teszteket, nézzen róluk videókat és döntse el hogy melyiket szeretné, igazából egyikkel sem nagyon nyúl mellé, mindkét telefon jó !
-
Ájvé
veterán
De akkor miért írod a Mi4-et neki?
Jelenleg csúcskategória, Xiaomi palettáján biztosan, árban elég kedvező, de ettől még hardveresen ott van.
Igen GPU gyengébb, processzor meg erősebb, még így is jobb, mint a Huawei P8 mondjuk, ami 2x annyiba kerül.(#89180) ObiWan13:
Ez csak szakmai eszmecsere, semmi több(#89182) w333:
Jó a videó, csak bal oldalon van a Mi 4C ami mindent gyorsabban betölt (gyorsabb CPU miatt), szóval még mindig nem értelek.
Pont ez az, készülék házon kívül mindenben 4C jobb, akkor miért vegyen 4-et? Fast charge 2.0 se elhanyagolható. -
w333
félisten
válasz
ObiWan13 #89180 üzenetére
Semmi vita nincs belőle ... csak elbeszélgetünk róla
Különben erről beszélek Link, ezért is mondtam hogy a Mi4 a jobb !
(#89183) Ájvé
Mert jobb választás, 100 ezerét miért vegyek műanyagtelefont ha vehetek fémet is ? jelenleg támogatásban is jobb, és sebességben is hozza amit kell !
-
somasz
addikt
Újabb ismerősnek kéne újabb telefon, segítsetek légyszi!
Első okos telefonja lesz,
Inkább legyen kisebb, 4,5" körüli,
Akkuja legyen átlagon felüli,
Bírja a strapát a lehetőségekhez képest, (valszeg ez valami komolyabb tokkal valósul majd meg)
40-50e max...(Nem lesz poweruser, telefonálni, smsezni kell, időjárás app, bkk futár, email, naptár lesz elsődlegesen használva.)
-
Ájvé
veterán
Mi 4C a Xiaomi jelenlegi csúcsmodellje, azért ne mondd már, hogy S801 jobb a 808-nál. Anyaghasználatba igazad van, 808 viszont nem melegszik (nem 810-ről beszélünk):
"A teljesítményteszteken kimondottan jól szerepelt a kütyü, közben pedig nem is melegedett túl, enyhe langyosodást éreztünk felül, de ez még bőven a tolerálható kategóriába esik, nem fogja megégetni a fülünket a kütyü, ha egy kiadósabb játék után szeretnénk telefonálni egyet." -
w333
félisten
válasz
lezuvius #89173 üzenetére
A phablet kategóriában igen ... de a normál méretben nem
(Ez olyan mint a Galaxy és Note széria)
(#89175) Ájvé
1-2 hónapon belül jön a Mi5 és a Mi4C marad a középkategóriában, lehet hogy most jelenleg jobb mint a Mi4 ami tavalyi modell, de nem csúcskategória
(#89178) Ájvé
Azért az Adreno 418 sokkal gyengébb az Adreno 330 -tól
Oké processzor teljesítményben kb. 10% -al erősebb, de minden másban gyengébb !
-
Ájvé
veterán
válasz
ObiWan13 #89161 üzenetére
Felső kategóriás készülék, Snapdragon 808 2/16 vagy kicsit drágábban 3/32 (micro SD kártya nincs), Sony vagy Samsung kamera.
w333:
Jobb a Mi 4C, mivel idén nem jelenik meg a Mi 5 ezért jött ki felső kategóriába a 4C, ami mindenben jobb a 4-nél, esetleg készülékházba lehet belekötni, mert abban nem jobb, sima műanyag házas csak. -
Andrewtaylor
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudnék viszonylag olcsóbban venni iphone 6s-t mint a t-mobileba?
-Lényeg hogy kártyafüggetlen legyen -
w333
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #89164 üzenetére
Én a helyedben biztosan a P8 -t venném (huawei csúcstelefonja)
(#89169) ObiWan13
Anyaghasználat, hűvösebb SOC, támogatás, kamera !
Ezenkívül a Mi4 a jelenlegi csúcsmodell, míg a Mi4C inkább felső középkategória !
-
lezuvius
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #89164 üzenetére
Honor 7 remek kis telefon, ha megveszed nem csalódsz benne
Huawei egy jó márka nem gagyi kínai
-
ObiWan13
tag
válasz
monti0222w #89162 üzenetére
Semmi gond, minden hozzászólás jól jön
-
NoOne1976
őstag
2x küldte el.
-
NoOne1976
őstag
A szülőknek akarok venni egy telefont a régi "butafon" helyett. Ezért mindenképpen WP-ben gondolkodom, mert egyszerűbbnek tartom, mint az Androidot.
Mit érdemes venni: Lumia 435 25ezerért vagy dobozában álló, nem használt (1,5 gari van még rá) 630-at 20ezerért?
(Természetesen abból indulok ki, hogy a 630-as tényleg hibátlan, bolti állapotú.)
-
Sziasztok! T-től vennék részletre telefont, Samsung és iPhone utálónak. A következő telók maradnak emelkedő havi részlettel így csökkenő vásárlási kedvvel:
G4C(3300Ft), Sony M4(4100) és Desire 626(4300): Nem fullHD, nem túl acélos proci
Huawei G8(5300) csúnyácska, nem túl acélos proci
Honor7(6400), P8(6800) márka miatti rizikó, nem snapdragon
Z3C(6800) jó proci, de kis méretű és kis felbontású kijelző azonos áron, de kedvenc márkaÁlmodozás árkategória:
Z3(8400) és G4(8600) egy árban, nem kérdés hogy G4 de ez már drágaM4, Honor7, P8 érződik a legjobb ár/érték aránynak ezek közül.
Nektek mi a véleményetek? -
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w #89159 üzenetére
Ez kicsit más kategória már, akkor már ott a Mi 4C is, ami kisebb, jobb, még olcsóbb is.
-
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #89158 üzenetére
A One Plus X lesz az.
[a hír róla]
-
ObiWan13
tag
válasz
Viktor0610 #89156 üzenetére
Kösz.
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Stefi_dzsi #89151 üzenetére
Nem nagyon, legtöbb 5"-os, LG Spirit lenne még, de Redmi 2 Pro jobb választás.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Létezik olyan telefon amibe van:
- super amoled
- 5 kijelző
- rádió
- lassított videó felvétel.Vagy csak szerintem álom marad ez ?!
-
ObiWan13
tag
Sziasztok.
Ehhez mit szóltok?
http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-snapdragon-615-octa-core-android-51-4g-phone-p-156582.html
Tetszik a teló, még, ha lenne EU-n belül ...
Lehetséges, hogy csak 22e pontos legyen az Antutu?
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék telefont vásárolni hosszútávra.
Nem sok elvárásom van de fontos a multimédia.
Szeretnék vele családi jó minőségű fotókat készíteni mint nappal mint este vagy szabadban illetve lakásban.
Továbbá még GPS navigáció.
Játszani meg hasonló igénybevételeket mellőzném.
Nem szeretnék vele semmilyen bonyolult műveleteket végrehajtani,hogy működjön stabilan pl root-olás stb.
Vagy Android vagy windows.
Mindenképpen új kellene,hogy legyen Magyarországi szervizhálózattal.
Függetlenül szeretném
Ja talán még egy dolog ha lehet ne gondolkozzon sokat mondjuk ha megnyitom a névjegyzéket.Az előző telefonom egy xperia s volt de a sírba tett a rossz minőségű fotókkal meg a lassúságával
Ár:60e-80e
-
ObiWan13
tag
Sziasztok.
Egy jó Lumia-t tudnátok ajánlani max. 50 eFt-ig?
Jó lenne, ha FullHD
Ram 2gb
Jó fényképezőKöszönöm
-
malmos
újonc
Sziasztok!
Lenovo A1000 Dual slim-ről mi a vélemény? van esetleg valami komoly hibája? belépő felhasználónak kellene... esetleg 30 ezer alatt van jobb vétel?
előre is köszi!
-
woryz
senior tag
Mindenki egyért azzal, hogy inkább ZUK Z1?
-
Stefi_dzsi
tag
Sziasztok!
4-4,5" méretben milyen új, független, androidos telefont ajánlotok ~50e forintos nagyságrendben?
Használat abszolút alap: telefonálás, néhány sms, wifin web, navigáció. (Hátlapi ledes villanó, amit elemlmpaként lehet használni, előnyben.)
Márkában mindegy, kínai is jöhet, ha van hazai szervize.Talonban ott a Redmi 2 Pro, de az 4,7", így inkább kisebbet vennék, ha van. (pl. S4 mini, de azt még mindig drágállom)
Köszi előre is!
-
Ájvé
veterán
válasz
FoLey-v #89139 üzenetére
Őszintén szólva egyiket se venném, ennyiért jobbat is lehet kapni.
Jowanson:
Doogee X5 Pro vagy Lenovo A2010.tiop:
Ezek közül Lenovo A6000 a legjobb, de jóval drágább is, ennyiért kapsz már Xiaomi Redmi 2 Prot vagy Miezu M2-t is. Sony E4-et, Lenovo A5000-et S650-et, Doogee Y100-at mindenképp kihúznám a listából. -
Jowanson
tag
Sziasztok
Családtagnak kéne új telefon hosszú távra, főleg telefonálásra és netezésre-zenehallgatásra lenne használva.
Az árkategória 30 max 35k. Kicsit visszaolvasva láttam hogy ebben az árkategóriában a lumia 535-öt ajánlották többen is. Van esetleg más alternatíva, érdemes hasonló árban androidos készülékben gondolkodni? -
tiop
tag
Üdv.A lányaimnak vennék új telefont.Kinéztem a Doogee x5 pro,és a Lenovo több példányát(Lenovo S650, levono A6000,Lenovo A5000,Lenovo2010) illetve még DOOGEE NOVA Y100X,Sony Xperia E4,árban körölbelül azonosak,csak nem tudom melyiket érné meg leginkább.előre is köszi a válaszokat.
-
oba
addikt
Legjobb WP mobil 40ezerig? Használt is szóba jöhet. Ami fontos a jó kamera, nagy kijelző, minimum 4,5 inch, legalább 1 gb ram, vállalható cpu, amoled kijelző pedig egyáltalán nem hátrány
Ja és WP 10 kompatibilis.
-
nYxon
újonc
Lenovo Vibe X2 vagy inkább az olcsóbb Huawei P8?
(75ezer) (57ezer) -
nYxon
újonc
Szóval az árlimit 50ezer, max 75ezer forint.
Jó lenne az új. iPhoneból lehet használt.
Vodafonenál akarnám. De lehet h függetlent vennék és csak beleraknám.
Hosszú távra akarnám. De legalább másfél évig jó lenne ha kitartana.
Fényképezés.Erősebb játékok. Böngészés.Multimédia. Szóval jó lenne ha erős lenne.
Android, vagy iOS szeretnék.
Kialakítás. Nem tudom. Ne legyen annyira nagy. Max 6-6.4 inchSzeretnék 1280x720 as felbontást de jobb lenne a 1920x1080. 1 giga ram minimum legyen. Jó lenne ha procija is jó lenne.
-
tony_snow
tag
válasz
mike1334 #89109 üzenetére
Baratnom lumia 630-a 1 eves, szinte hasznalhatatlan, kilep mindenhonnan, gyakran viszlat es ujraindul.. Egy kinlodas volt, azt mondta ez a legrosszabb telefonja. Nagyon nem volt eleg az a fel giga. Ez remelem nem fogja ezt csinalni 1-2 ev mulva
.
hroberto asszem az LTE-s 640 51 korul van Media Markt-ban.
-
mike1334
veterán
válasz
s3nsitivity #89112 üzenetére
Én egyre több embertől hallom akik kipróbálták a 950-et, hogy nagyon pörgős...nagyon kíváncsi vagyok az 550-re is, bízom a wp sikerében, nagyon jó úton járnak szvsz, drukkolok nekik
csak kicsit merhetnének kockáztatni is (alacsony-közép kategóriában nem is vennék-ajánlanék wp-n kívül mást, esetleg 1-2 kínai droidot, így jó lenne 4.5 körül is kiadniuk telókat, lenne rá vevő, bár tudom ez nem az a réteg, akinek fél éve el lehet adni egy új telót..)
-
Jennon888
csendes tag
Sziasztok.
Tanácsot kérnék, hogy 40 ezer forintért melyik okos telefon lenne a megfelelő? Leginkább a Lumiák érdekelnének, fő szempont, hogy gyors legyen, 1080p-ben is felvegyen, bővíthetőség is szempont, kijelző azért ne legyen túl nagy, ha valaki esetleg Androidost ajánl, azt is meghallgatom. Köszönöm előre is segítséget, tanácsot. -
lezuvius
őstag
válasz
s3nsitivity #89112 üzenetére
Ma nyomkodtam meg a 950-t és 950XL-t és röccenésmentes volt. Olyan sebességgel nyitotta meg az appokat és váltott közöttük,hogy a G4-em elszégyelte magát(+ az a kamera ami a 950Xl-ben elsőre igencsak meggyöző volt
)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
mike1334 #89102 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy elkapkodták a W10-et. Októberben volt szerencsém microsoftos előadáson megnyomkodni az 550et és a 950et. Egyik se nyerte el a tetszésem. Az OS még elég béta volt és iszonyatos bugos valamint lassú. Nem tudom a kiadott verzió milyen de szerintem inkább egy jól bejáratott 8.1 a nyerő még
-
lezuvius
őstag
-
Joker88
őstag
Erről a telefonról van valakinek némi infója ? A google nem sokat segített nekem.
-
DS39
nagyúr
válasz
tony_snow #89103 üzenetére
ha megnézed a különböző webshopok értékeléseit, csupa jó vélemény van róla, itt a fórumon is összességében, stabil telefon, és jó az üzemideje is.
az 550-ről még nem tudni semmit, anno az 535-nek pl bugos volt az érintője, de hiába ips, nem olyan szép, mint a 640 kijelző pl., az 550 csak sima LCD paneles, a kamerája is lutri.
-
mike1334
veterán
válasz
tony_snow #89100 üzenetére
Az a baj, hogy az 550 még túlságosan új, se teszt se semmi...lehet jobb, lehet rosszabb, lehet ugyanolyan. Én várnék egy picit, vagy keresnék megbízható embert, aki már kézbe vette, mondjuk a windows phone topikban.
DS39: az is igaz, de ezt eleve ezzel készítették, így biztosan minden tuti rajta (lehetőségekhez képest
), míg pl a 640 lehet rosszabbul viseli, de ez mind csak tippelgetés, biztosra még nem lehet tudni
-
DS39
nagyúr
válasz
mike1334 #89098 üzenetére
egyelőre nem tudjuk hogy ez pozitívum-e, hogy Win10-zel jön
szerintem ha vki WP8.1-gyel használná mondjuk a 640-et még 2 évig, akkor sem lenne rá panasza.
egyébként a Snapi 210-en nem hiszem hogy jobban futna az OS, mint a Snapi 400-on, és arra is fognak optimalizálni, hiszen van egy pár Lumia ezzel a SoC-kal.amúgy puszta design szempontból nekem az 550 nem tetszik a nagy káva miatt főleg alul, és még csak kapacitív gombokat se tudtak odarakni.
ha fontos az LTE, akkor nagyobb az árrés a két modell között, kb. 8-10k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Eladó vadiúj iPhone 14 Pro Max - 128GB/Ezüst/Kártyafuggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!