Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz monti0222w #82509 üzenetére
Túl drága az új, használtan meg még kb. nem létezik (ha mégis, az új árának 90%áért, annyit meg nem adok érte).
motoflug: Játszhat, de úgyis megfogják a vámon, akkor meg ott vagyok, mintha itthon vennék egy nullkilómétereset, amit nem szeretnék semmiképp.
-
Beri
addikt
válasz motoflug #82506 üzenetére
Úgy valahogy. Nincs maximum, fogdostam oneplus one-t is, ami telefonnak üszöknagy, csak az új áráért hirdetik a használtakat is, úgyhogy letettem róla. Nameg van pár 16 gigás, amin szerintem nem férek el és természetesen, ami soha ki nem maradhat, a fix akku is része a csomagnak
-
Beri
addikt
Üdv újra!
Nemrég jártam itt, oda jutottunk, hogy a samsung i9506 a nekem való telefon, viszont ez a típus a használtpiacon konkrétan nem létezik. Hetek óta vadászom, de nem jártam sikerrel. Ami kevés eladó van, mind függő. Függetlenítésről meg beszélni se szabad, mert elvisz a rézfaszú bagoly.
Van bármilyen alternatíva? Ne legyen benne kevesebb kraft, lehetőség szerint cserélhető akkuval (ez úgy néz ki, nem fog teljesülni, mert szinte már semmi sem olyan), kártyaslottal (vagy sok belső tárral), ne melegedjen veszettül, plusz ne kelljen ötpercenként tölteni, hasonló árban...
LG G2 sárgul, G3 merül és nevetséges a kijelző kontrasztaránya, sonyk bootloader nyitás után elkezdenek szarabb képeket lőni, HTC-ből csak M7-ből van sok, a pár M8 drága és függő, a Nexus 5-be nem megy kártya... Nehéz az élet
-
Beri
addikt
válasz Alister71 #80936 üzenetére
Én s4 alatt 9505öt értek, azzal pedig a huszonkevésezer pontos antutu score a bajom. Guglizom veszettül, a 9506 elvileg tisztességes 33-35k-kat tud (bár nincs teszt a gsmarena-n). Ha ez igaz és belefér használtan a 60k-ba (kevés van belőle, vaterán a legolcsóbb 85, de az elvileg új, viszont HA-n is látok eladót), akkor szerintem meg is találtam a nekem való telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
öööööö... mit is?
voyager4.4
dupla akkora tárhelyet, 4g-t, frissebb droidot, kategóráján felüli kamerát és anyagminőséget
- A tárhelynek lehet értelme, bár nem tudom, mennyi szabad a 8 gigából a 4C-ben.
- 4g - lefosom. A 3G is sok, ha azt nézzük, hogy Magyarországon nem lehet korlátlan mobilnetet kapni (a júpíszí rommákorlátozott szarát nem venném számításba)
- frissebb droid - nem érdekel, csak legyen stabil
- kamera - olvastam a tesztet, "élességgel nincs gond, bár azért nem annyira részletesek a felvételek, mint a felső kategóriás szenzorok esetén" - valami korábbi flagshippel ezek szerint jobban járnék
- anyagminőség - hááááááát... lötyögő gombok, műanyag-üveg kombó. Nincs víz/porállóság, vagy bármi extra. Semmi különös.Lord Vader
Már az első hozzászólásomban leírtam, mi a bajom a szonival.[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
válasz voyager4.4 #80906 üzenetére
nyilván ha nincs erőforrás amit pörgessen százon úgy nehéz megizzasztani a gépet, minden más esetben melegedni fog
Tehát ha 100-on pörög BÁRMI a piacon, az forró lesz? Akkor veszek egy 3330-ast. Fehérben.Most nézem, 32106 pont antutuban a 8 lite-tól. Tehát tényleg semmi pluszt nem ad egy 4C-vel szemben, csak már nem dualsim.
Ájvé
Moto G nincs telepakolva minden szemét appal alapba és jól van rá optimalizálva az android, úgyhogy nem jellemző a kidobálás szerintem.
Fejreállhatnak a fejlesztők, a böngészőm (vagy bármelyik másik appom) nem fog kevesebb ramot enni a vasukon.Egyébként elég sok az elvárás és kicsi az összeg
Fenét. Galaxy s4-ek, sony z1-ek röpködnek ennyiért. Flagshipekről beszélünk, nem lowend fosokról.Lord Vader
Galaxy S4-et találsz 60 körül
Csak egy Z1 körbehugyozza, annyi a baj. -
Beri
addikt
Nem mondtad, hogy 2GB RAM kell.
Azzal kezdtem, hogy "van elég ramja ahhoz, hogy ne lássak appból kilépést". 1GB már két éve is kevés volt.Heartstone ugyan milyen alkalmazás ha nem játék?
A játékot a hardverre értettem. Ha valami megbízhatatlan és az instabilitása azt eredményezheti, hogy nem használható telefonként, az játék, mint a csattogós lepke, nem pedig telefon.voyager4.4
Hearthstone alatt minden melegedni fog
Kivéve ami alapból nem tud melegedni, mert tisztességesen meg lett tervezve. Itt nyilván nem jéghideg telefont várok el, de ha hatvan fokos a külső burkolat, akkor vajh mi lehet belül, mit kaphat az akku, etc.Z1c-se jön ki egyébként annyiból
SIMÁN kijön. Tele van az internet 60k alatti z1c-kkel.A P8lite nekem spec-ek alapján nem tűnik gyorsabbnak a 4c-nél (ugyanaz az A53 és mali450, 2GB RAMmal). Értelmes tesztet nem találtam így nagyhirtelen. Mit tud, amitől jobb lesz a közérzetem?
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
Üdv!
Próbálok telefont választani:- Árkategória. max 200 eur, telefon többet nem ér
- Használt vagy új - nem érdekel
- Hol vennéd meg? - nem érdekel. Dzsunkagéesem shopokat kihagynám.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - olyat keresek, ami nem melegszik, van elég ramja ahhoz, hogy ne lássak appból kilépést és feltelepül rá a Hearthstone (kell neki vagy 2GB szabad belső tár alsóhangon)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - ájfónból egyféle van, a vindóz nem létezik, marad az android
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) - ez meg irtózatosan outdated
- örülnék, ha a fényképezője legalább olyan biztosan találna fókuszt, mint a tízéves nokia n95öm.
- szintén nem lenne hátrány, ha cserélhető akkus lenne (a jelenlegiben a harmadikat használom 2 év alatt és már megint egy fostartály, valszeg a melegedés teszi tönkre)
- nem akarok hónapokig kísérletezni mindenféle random romokkal. Egy működő telefont szeretnék.Xperia Z1 compactot néztem, mert nem hat coll, meg vízálló, de amikor mondták, hogy bootloader nyitáskor elkezd fosabb képet csinálni (mert kitakarít mindenféle libeket, nehogy a júzer kibányássza) letettem a sanyiról úgy eleve.
Huawei 4C érdekes még, de saját chipsettel szerelik, valszeg überszarfoshulladék a támogatottsága, etc. (eleve a huawei.hu sem listázza, ha megnyomom, hogy okostelefonok)
Galaxy S-akárhányak kokainárban mennek...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- Autós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- LEGO klub
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest