Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz BigManus #33301 üzenetére
Köszi a választ. Ha nincs a MBAM valós védelme és így nincs blokkolva az az oldal akkor mi történik? Beszedek valamilyen fertőzést?
Ezt azért kérdezem mert sokaknak nincs MBAM Pro a gépükön ami blokkolná.
Elnézést a tudatlannak tűnő kérdésemért.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
zsoika
addikt
válasz Hequila #33293 üzenetére
A böngészőből kötve hiszem! A padlásról kellett levennem a router dobozát, mert tudtam, hogy abban egy cetlire írtam a felh.nevet és a jelszót...tehát nem volt mentve. Lehet hogy a padláson is járt? Most jut eszembe, hogy igen mert onnan jön lefelé a net.
Milyen internetszolgáltatónál vagy ?(Invitel?)[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Privátban kérnék szépen friss, ropogós CTBLocker mintákat (SAJÁT FELELŐSSÉGEMRE!!!). MBAM-al, EMSI AM-el, ESET-el akarom tesztelni, talán jut rá időm a hétvégén. Akkor ezek szerint a Webroot sem 100%-os . Előre is köszönöm!!!
Üdv:
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Kelvin #33306 üzenetére
Egy kolléga volt szíves elküldeni azt a mintát, amit a Webroot nem ismert fel. Very Big THX neki!!! Nos, az MBAM eleve blokkolta az oldalt, aki innen tovább lép, az egyértelmű 'user error', avagy ahogy te fogalmaztál 'a hülyeség ellen nincs védelem'. Ez igaz. Én mégis kikapcsoltam az MBAM-ot és letöltöttem a fájlt. Az EMSI kicsomagoláskor blokkolta:
Ezután újabb kicsomagoláskor az EMSI védelmét kapcsoltam ki. Az MBAM engedte kicsomizni, de jobb egeres kereséskor (így valószínűleg futtatáskor is) az eredmény:
Üdv.
UserX
-
UserX
addikt
Továbbítva! Ha gondolod oszd meg légyszi a teszteredményeid!
TFSi: Én kb. 2 éve használom, meg vagyok vele elégedve, vszínűleg megint meghosszabítom (bízom benne, hogy kijönnek valami jó kis Valentin Napi promóval). Vírust még nem kaptam be, bár a védelmi combo-m: EMSI AM, MBAM, Outpost FW érezhetően lassít a C2D, 4 GB RAM-os gépemen, de szerintem megéri...
-
blattida
nagyúr
Az emsi mindig is jó volt, csak amíg az ikarus motorját használták, addig nagyon sok fals jelzésük volt, de alapvetően csak ilyen probléma volt vele, mint védelem, mindig erős volt és a legjobbak közé tartozott.
LiLxWaYnEx
Már tegnap megkapták a mintát és be is rakták az adatbázisukba, csak sajnos, már későn.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
UserX
addikt
válasz Mikulásbá #33311 üzenetére
Ment PÜ!
TFSi: Én bugját gyakorlatilag nem tapasztaltam, nincs FP riasztás (stb.). Mondjuk én 'ésszel' netezek.... Ellene esetleg, mint írtam az előző HSZ-emben annyi szól, hogy a kombinált védelem egy kicsit lassít. Böngészőnek Comodo Dragont használok és fent van még a PopTray nevű kis progi, amivel még a szerverről tudom törölni a gyanús maileket (Freemail stb.), mielőtt a kliens szoftvet (Thunderbird) letöltené...'Fekete listát' is be lehet vele állítani.
LiLxWaYnEx: Én 'biztosra' megyek, megvettem a LT licencet, amikor még árulták .
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Más. Ha már így leírtam a védelmem részleteit, még egy kérdésem lenne. A háztartásomban található gépeken eltérő védelmeket használok, ennek két oka van:
1. 'anyagi' . A 'kevésbé' fontos gépeket nem védem olyan erősen.
2. Egyszer azt olvastam pont ezen a fórumon, hogy jobb különböző szoftvereket használni az esetlegesen helyi hálózatokon terjedő vírusok miatt (gyakran osztok meg mappákat a hálózaton stb.). Ennek van igazság alapja?
Üdv:
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Bocs, nem a HSZ-eimet akarom szaporítani, de 'szómenésem' van. Véleményem szerint ez a CTBLocker nagyon durva. Eddig ha bekaptunk egy vírust, legrosszabb esetben win. reinstall vagy visszaállítás image-ből, de az adatok legalább megmaradtak. Nekem több éves win. telepítésem van az évek során rengeteg adatot gyűjtöttem össze, 2 külső winyóm is van. Véleményem szerint a CTB az eddigi legdurvább jelenség és a 'fejlődés' is ez irányba mutat a vírusírók részéről (anyagi haszonszerzés)....Csak kapnák már el őket végre...
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
-
-
copass
veterán
nem fejlécre keres, hanem kiterjesztésre. tehát a kepem.jpg, titkosítás után kepem.jpg.titkositott lesz.
így nem kódolja le megint önmagát mégegyszer.
plusz van egy pár könyvtár amit kihagy a vizsgálatból. dekodoláskor meg egyszerűen *.jpg.titkositott-ra keres, mert minden kiterjesztést máshogy titkosít."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Sanyi19
őstag
Egyik ismerősöm is így járt, most a Panda decrypter programjával (PandaRamsonwareDecrypt) próbálkozunk mert lett pár érintetlen fájl ami a vírusos meghajtón is rajta volt. Így elvileg kinyerhető a kulcs. Ti találtatok rá valamit?
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
csabi10
senior tag
Szerintetek G2A-ról melyiket érdemes meg venni?
Emsisoft Internet Security vagy
Kaspersky Internet Security 2015
1 laptora és 1 pc-re kéne. -
UserX
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
A tegnapi mintát az ESET is karanténozza kicsomagoláskor. -
sz.j
nagyúr
válasz BigManus #28300 üzenetére
" ... Ezen a linken találsz képeket, most csináltam reggel."
Kár, hogy levetted, mert olykor segítség volt.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sun35
csendes tag
Üdv mindenkinek . Régebbi 2 magos 3 giga ramos számítogépre tegyek bitdefender total security 2015-öt vgay maradjak a 360 total securitynél?. Xp rendszert használok. Köszönöm.
-
Greenebola
senior tag
Tesztelte már valaki a HitmanPro Alert, CTB-Lockerrel?
CryptoWall 3 and CTB-Locker defeated by HitmanPro.AlertWEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
sz.j
nagyúr
válasz BigManus #33334 üzenetére
Az AVG beállítása képekben.
Eddig ha az ismerősök kérdezték, hogyan kell az AVG-t jól beállítani mindig megadtam a linket és ezzel le volt tudva a dolog. Most meg majd mehetek hozzájuk beállítgatni
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
hdf
tag
Sziasztok!
A McAfee IS nem frissít febr.5-én du. 4 óra óta. Tehát már közel 48 órája. Még ilyen nem volt, mióta használom. (tavaly december)
Pedig automatikusra van állítva, de szoktam gyakran kézi indítással is frissíteni az adatbázisát (a frissítésre nagyon kényes vagyok). Sehogy nem hajlandó frissíteni. Másnál is van ilyen probléma?
Ez azért nagyon gáz. -
sz.j
nagyúr
válasz BigManus #33340 üzenetére
Köszi, de ne fáraszd magad, annyit nem ér az egész...
Amúgy, jobb híján csináltam egy szöveges leírást (képek nélkül) és ha kell azt szoktam elküldeni. Ha ez alapján sem tudják beállítani, akkor ... (ha épp van időm) átmegyek hozzájuk.
Ui.
Az AVG IS 2015 most egy éves promóval (ingyenesen) letölthető. Lásd a Program promó topikot.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
A KIS mennyire gépigényes? Core i5 és 8 gb ram mellett nem kellene h gond legyen vele ugye?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest