Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32101) kisbalazs83 válasza amstro555 (#32100) üzenetére


kisbalazs83
aktív tag

Ha win alól akarod megoldani a vírusmentesítést, akkor ezek a népszerű programok:
HitmanPro 3
Malwarebytes Anti-Malware
Kaspersky Virus Removal Tool

De a Kaspersky Rescue Disk 10 szerintem jobb megoldás.

[ Szerkesztve ]

65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

(#32102) Aureal válasza ƵøŁĭ (#32098) üzenetére


Aureal
senior tag

Ok, hát az Avira Freet ezért is használtam eddig, de nem értek a beállításához ezért úgy van ahogy gyárilag. Viszont az nagyon dühít hogy gépindításkor 3 percig fagyhalál van, mert matat, meg tölti a def fájlokat és addig pörgeti 100-on a cput, de utána normális.

Malwarebytes Anti Malware: 30 napos trial, ezt mondtam. Ue. a HitmanPro is amit a cikkben írtak.

Firefoxban van Adblock felrakva, de főleg Operát használok inkább, az szűz.

Köszi!

ps.: most az Avirában megnéztem van-e ez a PUP védelem, de nem találtam. Sok bizbasza van amiről azt se tudom eszik vagy isszák, magyar támogatása, helpje, fóruma meg nincs sajna... :(

[ Szerkesztve ]

(#32103) Butcher-HUN


Butcher-HUN
senior tag

Sziasztok! Windows 8.1 x64-et hasznalok. Belepeskor ez az uzenet fogad: A Windows nem talalja az UpdateTool.exe-t. Valami kartevot nyalhattam be? :F

✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔

(#32104) Tetete1 válasza kisbalazs83 (#32101) üzenetére


Tetete1
senior tag

Vagy Restore....:(inkább).

- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György

(#32105) Vladek83


Vladek83
tag

Sziasztok!

Érdemes váltani Eset Smart Security 8 - ról G Data Internet Security 2015 - re?

Ui.: eddig az Eset bevált..

(#32106) #41133696 válasza ƵøŁĭ (#32098) üzenetére


#41133696
törölt tag

A Microsoft megoldását is sokan használjuk, mert vannak olyan előnyei amelyeket a többi ingyenes megoldás nem tud, vagy nem akar nyújtani, ilyen például:

Amiket a többi nem tud:
- Windows 8.x-től kezdve integrálva van a telepítőbe gyárilag, tehát nem szükséges külön AV-t telepíteni (egy jó tűzfal pl. Agnitum OFP, és egy jó kiegészővédelem nem árt mellé (MBAM PRemium)
- Az egyetlen AV ami a Windows Update-be írkál :)

Amiket a többi fejlesztői nem akarnak megoldani:
- A legtöbb ingyenes AV zaklatja a felhasználóit, hogy vegyenek nagyobb tudású csomagot
- Bizonyos ingyenes megoldásoknak jobb a felismerőképessége, de közülük kerül ki a legtöbb fals pozitívat produkáló termék is (igen kellemetlen az, ha valakinek ártalmatlan állományát törli)
- Rendszerint nincs teljesen natív 64-bites verziójuk.

OPSWAT Antivirus and Operating System Report: October 2014

A Windows 8.x és Windows 10 topicban is elég sokan használjuk, még nem fertőzödtünk széjjel, vagy nem tudunk róla :DDD

(#32107) Jenne válasza #41133696 (#32106) üzenetére


Jenne
senior tag

Érdekes ez ..
Én feltelepített Windows 8.1-el vettem a laptopomat (nagyon friss 2014/09 havi gyári telepítés volt a Rendszerinformáció szerint), de nálam nem volt feltelepítve ez a szoftver. Sőt! Egyáltalán nem volt rajta semmi féle védelmi szoftver, a Win. Defendert kivéve. Amit aztán a Kaspersky ki is kapcsolt.
Lehet hogy jó ez a védelem, lehet hogy nem annyira, ezt nem én döntöm majd el, de én maradok a Kaspersky-nél. Valahogy az mellett nyugodt vagyok. Azt az évenkénti 4000 Ft-ot, amivel megújítom mindig, azt meg nem sajnálom rá.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#32108) ƵøŁĭ válasza #41133696 (#32106) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Mivel nem tapasztalt felhasználóról beszélünk ,ezért inkább más legyen . Nézzük is miért ?
A problémák:
-hivatalos/amatőr felhasználói teszteken is kimutatható a gyengeségei
-felismerése a többi gyártóhoz képest alacsonyabb
-moduláris felépítése alap szintű
-kártevő azonosításra csak egy védelmi vonalon lehet számítani
-hatékonyságának növelésére kiegészítő védelmeket kell használni ,tehát ugyanott vagyunk ,mintha csak egy új vírusirtót feltelepítenénk
-MBAM-nak nincs 0 napi kártevő védelme csak adatbázis + heurisztika
-téves riasztást ő is produkál
-perfomance teszteken se lehet vele megelégedni
-sok a warez rendszer -> nem kap frissítést -> új vírusirtó töltése célszerű (ezzel mi ne foglalkozzunk ez egy másik felhasználói kör baja)
Kompromisszum
Odafigyeléssel használható és elkerülhetők a fertőzések de már ha a torrent kulcsszó megjelenik elgondolkoznék . :B

(#32102) Aureal
Lényegében sok lehetőséged nincs vele kapcsolatban ,mert nem egy összetett program . Utolsó almenüben keress rá a kártevők/fenyegetések pontra s ott válaszd ki ,mire riasszon . Továbbá ilyen problémák mellett a váltás is egy jó megoldás lehet . A Malwarebytes AM víruskeresésre /eltávolításra ingyenes .Ha a Pro verziót meghagytad nem kell aggódni ha lejár ingyenesre visszavált .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#32109) CanibelZ


CanibelZ
aktív tag

G-Data-val milyen tapasztalataitok van? Ahogy néztem nagyon jó a felismerése és a proaktív védelme is. Engem leginkább az AntiVirus érdekelne, mert külön tűzfalat használok, plusz az ára is elég jó.

(#32110) ƵøŁĭ válasza CanibelZ (#32109) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Felismerése jó ,használhatóságához legalább 2 magos processzor szükséges .Proaktív védelme jó hasonló elven működik ,mint AVG esetében az IDP. Szignatúra frissítések minden órában érkeznek ,ezért lehet érezhető ennek hatása.

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#32111) Aureal válasza ƵøŁĭ (#32108) üzenetére


Aureal
senior tag

Tehát alapjában egy "buta" progeam az Avira? Mit tegyek fel Avastot? Az még ami ingyenes.

(#32112) CanibelZ válasza ƵøŁĭ (#32110) üzenetére


CanibelZ
aktív tag

És te Kaspersky AV, NOD32, Avira Free és G-Data AV közül melyiket ajánlanád? Most ez G-Data elég szimpatikus.

(#32113) CJ4567 válasza CanibelZ (#32112) üzenetére


CJ4567
veterán

Én NOD32-t, észre se veszem hogy rajta van a gépen :))

Talál valamit azonnal blokkolja, nem vár :)

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#32114) ƵøŁĭ válasza Aureal (#32111) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Jobban jársz vele .

(#32112) CanibelZ

Avira kivételével a többi 3 fizetős . Próbáld ki azt, amelyik szimpatikus neked .Ajánlani nem szeretek ,hiszen a gép specifikációi nem ismertek és a felhasználói szokás sem .

[ Szerkesztve ]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#32115) #41133696 válasza ƵøŁĭ (#32108) üzenetére


#41133696
törölt tag

Alapvetően a Microsoft nincs könnyű helyzetben ebben a témakörben, tekintettel arra, hogy egyfelől nekik gondoskodniuk kell arról is, hogy az idősebb vagy kevésbé hozzáértők se vesszenek el a beállításokban (így is vannak akik az ingyenes kergetők beállításait is soknak és bonyolultnak tartják) - ez az egyik oka, amiért ilyen egyszerű a kezelőfelülete, másrészt tudjuk milyen perek mentek az alternatív böngészőket fejlesztők részéről, de még a Windows Media Player nélküli N-es változatot is kicsikarta az EU - ami ugye természetesen nem kelendő, de itt az EU-ban kapható...

Szóval egy kompromisszumot kellett kötni, így sikerült egy olyan szintre belőni a cuccot, hogy a legveszélyesebb kártevők - vagy ha úgy tetszik leghírhedtebb vírusok - ellen azért megfelelő védelmet nyújt. A torrentesek tényleg ne nagyon dőljenek mellette hátra - ha csak a Windows Defender van -, de az MS célja nem is az ő megvédésük elsősorban, arról nem is beszélve, hogy azt a réteget bár kisebb esély van rá némileg, nincs az a rendszer amelyik 100 %-ban megvédené.

A Microsoftnál nem a tudás hiányzik az ütős védelem megalkotásához, a Windows tűzfal sem azért olyan fapados, és azért olyan körülményes való valódi két utas tűzfallá alakítani, hogy sokan már a Youtube -os oktató videók után alternatív keresnek, mert nem lettek volna képesek megoldani, hanem azért mert nem szerettek volna pereket, ugyanis azok minden bizonnyal lettek volna, ha egy olyan megoldással állnak elő, amely az élmezőnybe tartozna minden tekintetben.

Vannak olyan biztonsági funkciók is a Windows 8.x-es Internet Explorer 11-ben, amelyek használata mellett a harmadik féltől származó termékek beépülői letiltásra kerülnek.

Sok kereskedelmi forgalomban kapható terméket fejlesztő cég álságos és a vásárlóit megtévesztő, profitorientált hozzáállást tanúsít azzal, hogy a több mint féléve kivont Windows XP-t támogatja, ugyanis erősíti azt a főleg nyilván laikusokban erősen élő téveszmét, miszerint maradhat az imádott XP
rendszerénél, mert az ő termékük most is támogatja, ezáltal továbbra is biztonságot nyújt.

Bezzeg őket ezért nem bünteti az EU...

Ugyanez igaz a böngészőfejlesztőkre is

(#32107) Jenne: Igen úgy megérheti, de a magam részéről:

Évekig voltam hűséges, fizető tagja az egyik nagy biztonsági cégnek, ameddig az ki nem találta, hogy az évenként megjelenő új verziót, csak új kulccsal lehet használni, a régi felhasználóknak meg két lehetőségük volt: vagy használták, használják a régebbi verziót ameddig le nem jár a kulcsuk érvényessége, vagy újat vásárolnak, esetleg ha nagyon sírnak a support elbírálja a kérvényüket. Ennél a hozzáállásnál telt be nálam a pohár, és otthagytam őket. Innentől kezdve - mivel az előzőnél több mint félévtizedig perkáltam a pénzt kifele -, nálam csak az ingyenes, és a fizetős, de Lifetime verziók jöhetnek csak szóba - szerencsére MBAM Premiumból (akkor még PRO néven futott), és Agnitum Outpost Firewall PRO-ból is életre szóló licencet vásároltam, körülbelül 4 évvel ezelőtt). Az egy éves előfizetésre korábbi hozzászólásomban megfogalmazottak szerint tekintek:

"Mert ugye az egy éves előfizetés is időlimitnek felel meg nagyon leegyszerűsítve az a különbség közte meg a 30 napos próbaverzió között, hogy előbbi ingyenes de rövid ideig tart utóbbi meg fizetős, és 12x annyi időtartamra szól :)"

[ Szerkesztve ]

(#32116) szeky81 válasza #41133696 (#32115) üzenetére


szeky81
tag

Jól fogalmaztál!
...Csak nem a Norton-t használtad évekig? Hallottam valamit csicseregtek az userek, nem kicsit felháborodva... :)
Egyébként a Windows Defender és a Microsoft Security Essentials az nem egy és ugyanaz? Mint kártevőlista def. száma alapján mintha így lenne. Még kinézetre is. :)

szódabikarbabónábó'

(#32117) #41133696 válasza szeky81 (#32116) üzenetére


#41133696
törölt tag

Mind a két kérdésre a válasz: DE! :) Utóbbinál azért van kavarodás, mert Windows 7-ig a Windows Defender csak antispyware, az AV-t is tartalmazó verzió neve Microsoft Security Essentials. Windows 8.x-től a Microsoft a Windows Defender nevet megtartotta, de az már az MSE-t takarja.

[ Szerkesztve ]

(#32118) Yiggdrasil


Yiggdrasil
aktív tag

Sziasztok!

Most raktam újra a gépeimet, és egy fura dolgot tapasztaltam:
-feltettem a rendszert, driverek, frissítések, MBAM Premium. Ezek után Avast/CIS (2 gépről van szó), és a restart után úgynézki, mintha megette volna a két AV az MBAM-ot. Gyorsindító ikon szőrén szálán eltűnt, ha desktopról indítom, akkor az UAC rákérdez, hogy akarom-e futtatni, szal olyan érzésem van, mintha alapból nem indulna el a dolog.

Tudtok erre a problémára valami megoldást javasolni? Lehet, hogy ott rontottam el, hogy az MBAM-ot tettem fel először? :F

(#32119) Mikulásbá válasza Yiggdrasil (#32118) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Az biztos,hogy azt mindig másodjára kell feltenni.

(#32120) Jenne válasza ƵøŁĭ (#32114) üzenetére


Jenne
senior tag

Szia!
Eddig nem is néztem, de most hogy szóba került, kibontottam a csomagolását a KAV megvásárolt aktíváló kulcsának. Még december elején vettem, de mivel még van vissza néhány nap a próbaidőből így még várok a fizetős beaktíválással. És most ért a meglepetés. Vagy a jézuska cselekedete...? Vagy csak véletlenül "rosszat" adtak el nekem? A product activation key(termék kulcs) egy bankkártya méretű plasztik lapon van egy lekaparható réteg alatt. Még nem kapartam le mivel csak most bontottam ki a csomagolásból. A hátulján az útmutató, hogy hogyan kell beírni bla-bla-bla, az elején és ez az amiért írok most(!) az van, hogy Product activation keys1 PC --- 1 + 1 year. Azaz ez mintha két évet jelentene! 4990 Ft két évre a KAV-ért.Van ebből Renewals activation keys is, 3990 Ft-ért. A megújítás majd ezek szerint csak két év múlva lesz esedékes.
Így aztán még a hülének is megérte..... hát még nekem. :D

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#32121) Greenebola válasza Jenne (#32120) üzenetére


Greenebola
senior tag

Én már kaparnám is mint a sorsjegyet... :)

WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester

(#32122) Szellem. válasza Jenne (#32120) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Én is olyan csomagot vettem a MediaMarkt-ban, ahol KIS-re 1+1 év licensz volt berakva.
2 hónapja volt egy akció. KAV és KIS-re is lehetett vásárolni ilyent.

(#32123) mekker


mekker
őstag

360 IS ezt dobja fel indításkor és később is néha:

Úgy csinál, mintha kétszer raktam volna fel. A Self protectiont kikapcsoltam, ezen kívül nincs más ötletem, (esetleg még megpróbálom máshova telepíteni)
Win 10 alatt használom, lehet emiatt van valami registrys gubanc?

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#32124) Fire/SOUL/CD válasza mekker (#32123) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Uninstalláld teljesen (pl Wise program Uninstaller(van portable változata is, használd azt))az Internet Security-t és tedd fel a 360 Total Security-t.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#32125) mekker válasza Fire/SOUL/CD (#32124) üzenetére


mekker
őstag

Köszönöm a tippet, ez remélhetőleg majd megoldja a problémát. A Total Security nagyjából ugyanolyan erőforrásigényű, csak több benne az állítható funkció?

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#32126) Fire/SOUL/CD válasza mekker (#32125) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Az IS és TS alap erőforrásigénye az nagyságrendileg azonos, viszont a TS-ben az Avira és BD "motor" használata már 1-1,5GB RAM-t igényel (TS ki is írja ezt/ezt javasolja)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#32127) ViharVadász


ViharVadász
őstag

Ha igaz amit írnak, akkor a 360 Internet Security 2015-ben ismét kap programfrissítést. Úgy tűnik mégsem hanyagolják el ezt a változatot sem. :N A Facebook oldalukon mondták ezt, egy kérdésre válaszolva.

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#32128) daimonion válasza mekker (#32125) üzenetére


daimonion
senior tag

El ne felejtsd azt hogy a win 10 hez csináltak egy KÜLÖN VERZIÓT
[l360TS_Setup_For_Win10_TP_5.2.0.6071

(#32129) growler


growler
őstag

Szevasztok !

Itt is felteszem a kérdésem ! ( úgy tűnik a CIS topik , egy ideje bekómált :-) )

Néhány napja telepítettem anyám laposára a
CIS premium 8.0.0.3444-et !
Eddig úgy tűnik minden ok !
Kérdezném: mi a véleményetek róla ?
( mármint a hatékonyságáról :-) )

Előre is köszi !

(#32130) daimonion válasza growler (#32129) üzenetére


daimonion
senior tag

ÉN gratulálok , jó választás..Aztán, hogy anyukád mennyire tudja használni az már a jövő zenéje.
Ugyanis a Cis sosem arról volt híres hogy egy "könnyen fogyasztható" átlag userbarát cucc lenne.Általában igen sok kérdést tesz fel a HIPS modulja de még a FW modul is tehet fel kérdéseket..Én nem tudom, hogy ha felugrik egy ilyen ablak akkor mindig ott leszel-e hogy meg tudd mondani hogy a folyamatot engedje vagy nem..Ha bár sokan azt is mondták, hogy a 8-as verzio már drasztikusan kevesebbet kérdez.

(#32131) growler válasza daimonion (#32130) üzenetére


growler
őstag

Kb 1 hete van fent a CIS
Ma voltam nála, de nem említette a felugró ablakokat.
Ezek szerint, ilyen szempontból ez már moderált :-)
Nem igazán vagyok képben e tekintetben...évek óta
linuxot használok, mindenféle valósidejű víruskergető
nélkül
Ezért is érdekel a hozzáértők véleménye !

Köszönöm az észrevételt !

(#32132) Tetete1 válasza daimonion (#32128) üzenetére


Tetete1
senior tag

Jó lesz az, de kellene mellé a Mbam Pro.Én sok promót kipróbáltam, de e kettő együtt felülmulta mindig mindegyiket.

[ Szerkesztve ]

- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György

(#32133) szeky81 válasza growler (#32131) üzenetére


szeky81
tag

Tűzfal részben lehet kiválasztani, hogy mit tegyen: Tiszta PC mód; Mindent blokkol; Egyéni; meg még 2 féle. Talán a tiszta PC mód az, amelyiknél nem kérdez "az elején" semmit. (Elfelejtettem a beállításokat, mert egy éve átnyergeltem más programra...)
Amúgy jó lenne egy olyan a CIS-nél, mint a legtöbb IS-nél, hogy felhasználók és bent a "laborban" dolgozók elbírálnák a programszabályokat és azokat használná. Vagy a 8-as már ilyen lenne?

szódabikarbabónábó'

(#32134) kivlov válasza growler (#32129) üzenetére


kivlov
aktív tag

Az antivirus része nem a leghatékonyabb de a többi része kiemelkedő bár tény sokat kérdez de a 8 as verzió óta kevesebbet:)

(#32135) growler válasza Tetete1 (#32132) üzenetére


growler
őstag

Az Iobit Malware Fighter van fent mellete.
Úgy tűnik nem zavarják egymást, mint ahogy az elötte
fenntlévő "fizetős" AVG-t sem zavarta.
Ugy vettem észre, hogy kiegészítik ? egymást
Sajnos kb 1.5 hete egyszeűen leállt az AVG
Pedig, 2018-ig érvényes liszence volt.
( legalábbis ezt mutatta )

(#32136) ƵøŁĭ válasza growler (#32135) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Iobit Malware Fighter-t le is törölheted semmit nem ér .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#32137) growler válasza ƵøŁĭ (#32136) üzenetére


growler
őstag

Néha futtatom aKaspersky TDSS Killert is !

(#32138) sz.j


sz.j
nagyúr

Srácok a 2015-ös Avast Antivirus Free Rescue Disk-je milyen, próbálta már valaki?

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#32139) blattida válasza daimonion (#32130) üzenetére


blattida
nagyúr

A hetes változat megjelenése óta nagyon keveset kérdez az alapbeállítások mellett és a nyolcas esetében ez különösen igaz, tényleg nagyon csöndesre sikerült s mivel az auto sandbox is már normálisan működik és nem dobál be minden szart oda a program, ezért egy nem hozzáértő számára is ajánlott lehet.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#32140) growler válasza blattida (#32139) üzenetére


growler
őstag

Köszi szépen mindenkinek !

BOLDOG ÚJÉVET !!

(#32141) riki válasza blattida (#32139) üzenetére


riki
senior tag

Ideje volt már,hogy felhasználó baráttá tegyék ,mert a sárgák ott loholnak a nyakukban. / qihoo,baidu / ;]

[ Szerkesztve ]

(#32142) Jenne


Jenne
senior tag

Sziasztok!
Ma ezzel a figyelmeztetéssel fogadott a KAV. Az utbbi három hétben nem telepítettem már fel semmit és közben már történt több vizsgálat is de eddig nem jelezte csak ma délelőtt. Nem vizsgálatot követően dobta fel a figyelmeztetést, hanem amikor megnyitottam a KAV-ot akkor láttam a sárga figyelmeztető ablakot.
Ezt töröltethetem vele?

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#32143) Vadászmenyét


Vadászmenyét
aktív tag

Üdv! KIS promó kódot találok valahol interneten?

(#32144) smiti


smiti
addikt

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy egymagos celeron procis, 4GB RAM-al rendelkező notira melyik vírusírtót ajánlanátok ami a legkevésbé fogja?
Most a Bitdefenfer IS van fent, de szerintem borzasztóan lassítja a böngészést.

Lenne AVG IS 2015 1 éves licensz, vagy az Eset IS újságos kóddal havonta hosszabítgatva?

Vagy mi lenne esetleg ami jó és gyors is, esetleg valami promócióban?

(#32145) CanibelZ válasza Vadászmenyét (#32143) üzenetére


CanibelZ
aktív tag

Itt nézegess szét, szerintem lesz: [link]

(#32146) Vadászmenyét válasza CanibelZ (#32145) üzenetére


Vadászmenyét
aktív tag

Köszönöm szépen.

(#32147) konci79


konci79
őstag

Sziasztok!
Nemsokára lejár a N360 éves előfizetésem,és kellene egy olyan cucc ami jó androidos telefonra is+pc ,nem baj ha keveset(vagy semmit se)kérdez,de tudja tenni a dolgát és nem lassítja nagyon.
Telón semmi extra letöltögetést nem csinál,csak böngészés főleg.
Jó ha benne van valami takarító progi is,az főleg az asszony telefonja miatt,legyen neki egy csomagban minden(reklámsza..okra külön kell valami? nekem buta teló van :F ).
Előre is köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#32148) borix válasza smiti (#32144) üzenetére


borix
őstag

1 Webroot legkevésbé fogja a gépet szokott lenni hozzá fél éves promó de nincs magyar nyelv és nincs benne tűzfal.
2 Eset az sem fogja a gépet.

(#32149) #41133696 válasza konci79 (#32147) üzenetére


#41133696
törölt tag

Malwarebytes van Androidra is.

(#32150) borix válasza #41133696 (#32149) üzenetére


borix
őstag

Szerintem multi device félére gondolt pc-n teljes vírusvédelmi résszel.
Malwarebytes kiegészítőnek jó de ezt te is tudod.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.