Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Nekem csak Avirám van még vagy 2 évig .
Meg van Panda IS, Iobit 360, A-squared Anti-Malware , Kaspersky IS és PC Tools IS kulcsom .
Gép védelme biztosítva .
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Sikerült valakinek Panda kulcsot igényelnie?
Én beregisztrálok, utána azt írja, hogy kapok egy e-mail-t, de nem jön semmi.
Mi lehet a baj?Köszi előre is a segítséget!
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
gézu
őstag
Most már meg kéne alapítani a Kaspersky Fan Club-ot...a taglétszámmal nem lesz probléma
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
zed01
őstag
Nekem a következő módon néz ki a védelmem, miután sikerült a2 licenszet szerezni.
1. A-Squared Anti-Malware
2. Spyware Doctor
3. PC Tools Firewall Plus.Azt gondolom ez már elegendő védelmet ad a kártevők nagy %-a ellen.
Gondolkodtam azon hogy W7-re tegyek-e fel 3rd party tűtfalat, de arra gondoltam csak jobb az a tűzfal ami excellent minősítést szerzet a matousec legutóbbi tesztjén. Ne tudjátok meg mit szenvedtem a konfigurálással, főként akkor sikítozott amikor először indítottam el egy játékot, sokszor csak akkor sikerült amikor az első indulásnál kilőttem a feladatkezelőből a játékot, leokéztam (allow) a tűzfal kérdését, majd újra elindítottam a játékot. És miután nekem 45 játék van fenn, legalább két-három órát szórakoztam vele. Jó dolgokat fejleszt a PC Tools, a kémprogramölőjük, a registry tisztítójuk, a tűzfaluk első osztályú.
Persze van még egy éves licenszem a PC Tools IS 2010-hez, a Panda IS 2010-hez, az Iobit 360-hoz, és akkor a fél éves, három hónapos licenszeket meg sem említettem. Úgyhogy van választék. A Kasperskyhez nem szereztem licenszet, a Kaspersky ingyen sem kell.
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
Tetete1
senior tag
válasz newgamer #19344 üzenetére
Akkor jó neked. nekem 1 napig volt fenn, tegnap a 2010. Ami még jó volt nekem az a 7-es (jó konfigurálható volt a tűzfal, egyenként szabályozgattam ki lép be a gépembe). A mostani minden kienged, mint a Windows tűzfal (lejátszók, letöltők stb.) A vírusirtót pedig egyetlen tűzfallal sem tudtam összeházasítani (a Windows tűzfallal megy, meg agyengékkel, akik átengedik az irányítást).
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Rico33
aktív tag
Jóreggelt!
Érdeklődnék, bár lehet már kérdezték: KIS2010 kulcs használható a KAV2010-hez?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sweet.tv - internetes TV