Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hemaka

nagyúr

válasz (Darkwood) #730 üzenetére

Ez hazafelé volt, amikor visszafelé jöttem volt egy vonat a keletiből(meg is örültem), de az örömöm nem sokáig tartott, mert nem értem el... pedig elvileg 10percem lett volna rá...
    csakhogy vmi mucsaröcsöge határában lévő gémeskútnál dekkoltuk el azt a 10percemet... :W

- - -

De a kedvencem akkoris az volt, hogy siettünk haza ismerősömmel(valamelyik nagyon meleg szeptemberi napon), természetesen lekéstük a csatlakozásunkat. a köv gyos vmi 3óra múlva ment volna, hát az tudod ki várja meg, akkor egye-fene kifizietek 512ft-ot(akkor azt hiszem még annyi volt) az IC-ért, még ha ott nem is áll meg, ahogy én leszállnék, sebaj jó lesz Miskolcon is... Leülünk, elindulunk de meleg van jaj... jön a kalauz, h nem jó a légkondi sajnos, de sebaj mert a végállomáson menjünk oda a jegypénztárhoz és vissza kapunk háromszáz valamennyi forintot vmiféle komfort blabla díj... király... de itt még nem ért ám véget a móka, mert füzesabony határánál felsővezetékszakadás jeah...
    Nem is írom tovább a story-t, a lényeg annyi volt, hogy nekem a késett vonat miatti IC-zésem kb 1000forintomba került a jegyáron felül. Ráadásul Miskolcról ugyanazzal a busszal tudtam hazamenni az IC késés miatt, mintha a keletiből 3órával későbbi vonattal megyek. plussz még a jegypénztáros ezt válaszolta amikor kértük vissza a háromszáz valamennyi forintot: Örüljenek, hogy szeptemberben még ilyen jó meleg van.
    Mondanom sem kell, azóta se utaztam IC-vel, nem is fogok. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák