Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Flipper PC-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok!
Kerékpárral szeretnék hazautazni majd jövő héten Budapestről Pécsre (vonattal).
Hely és kerékpárjegy váltása kötelező IC-n.
Venném a jegyet elvilra weboldalon és sikertelen helyfoglalást ír... Ha kiszedem a kerékpárt akkor meg sikeres.
MÁV appban megpróbáltam, ugyúgy megjelenik, hogy sikertelen helyfoglalás. Ha kiszedem az appban a kerékpárt akkor ismét sikeres.Fél éve utaztam már így csak akkor Pécsről mentem BP-re és felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt kérdeztem: nem lehet, hogy elfogyott a kerékpárjegy? Azt mondta megnézte és van még hely. Mondta, hogy helyben biztos jó lesz ha ott veszem meg. Akkor le is tudtam ennyivel mivel Pécsen simán megveszem mivel helyi vagyok.
BP-n ezt viszont szeretném elkerülni mert lehet sietős lesz a dolog + nem tudom mekkor sor szokott lenni.Ti jártatok már így? Tudtok valami megoldást?
(Valószínű megint az ügyfélszolgálat lesz de azért vicc, hogy fél év múlva még mindig nem tudok venni online kerékpárjegyet...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest