- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok!
Kerékpárral szeretnék hazautazni majd jövő héten Budapestről Pécsre (vonattal).
Hely és kerékpárjegy váltása kötelező IC-n.
Venném a jegyet elvilra weboldalon és sikertelen helyfoglalást ír... Ha kiszedem a kerékpárt akkor meg sikeres.
MÁV appban megpróbáltam, ugyúgy megjelenik, hogy sikertelen helyfoglalás. Ha kiszedem az appban a kerékpárt akkor ismét sikeres.Fél éve utaztam már így csak akkor Pécsről mentem BP-re és felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt kérdeztem: nem lehet, hogy elfogyott a kerékpárjegy? Azt mondta megnézte és van még hely. Mondta, hogy helyben biztos jó lesz ha ott veszem meg. Akkor le is tudtam ennyivel mivel Pécsen simán megveszem mivel helyi vagyok.
BP-n ezt viszont szeretném elkerülni mert lehet sietős lesz a dolog + nem tudom mekkor sor szokott lenni.Ti jártatok már így? Tudtok valami megoldást?
(Valószínű megint az ügyfélszolgálat lesz de azért vicc, hogy fél év múlva még mindig nem tudok venni online kerékpárjegyet...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- VGA kibeszélő offtopik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs