- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Ja elég zsír Én direkt le akarom rendezni karácsony előtt a vizsgáimat, erre elkezdenek sztrájkolni. Most legutóbb úgy jöttem haza, hogy Kiskundorozsmáig elvittek busszal (már eleve 40 perc késéssel indultunk). Onnan a vonat elment Kiskunfélegyházáig, azt Csá. Apámnak kellett telefonálnom, hogy jöjjön már értem, mert nem kívánok ott aludni az állomáson. Még szerencse, hogy csak Kecskemétig akartam eljutni, nem úgy mint az a szegény magyarul beszélni nemtudó kínai, aki Pestre kívánkozott. Azt se tudta mivan.

Most holnap valahogy le kell rendeznem azt, hogy Szegedre eljussak. Sztem bepróbálom a buszt, majd viszek viperát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitachi Ultrastar 750GB 3,5" HDD-k
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB DEEP Purple - 100%-os Akku, 1 hetet használt!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest