Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Családommal (3 fő) szeretnék Budapestről Szombathelyre utazni. Egy napon belül lenne az oda és a vissza út is, ezért Magyarország24 jeggyel oldanám meg, mert így költséghatékonyabb.
A jegy.mav.hu oldalon sehogy nem tudom megadni az utazáskor, hogy Magyarország24 jegyet szeretnék venni, viszont itt nagyon jól ki lehet választani grafikus felületen, hogy hova szeretnék ülni.
A MÁV+ appban be tudom állítani, hogy Magyarország24 jeggyel szeretnék utazni, viszont itt nem tudom megadni konkrétan, hogy hova szeretnék ülni, legfeljebb azt, hogy ablak mellé, asztalhoz, stb.Én vagyok csak béna, hogy a honlapon nem találom a Magyarország24 jegy lehetőséget, vagy tényleg csak az app-ban lehet megvenni?
Esetleg az lehet megoldás, hogy az app-ban megveszem a Magyarország24 jegyet egy sima személyvonat járatra, ahol nem kötelező a helyjegy váltás, a honlapon pedig megveszem a helyjegyet hozzá az IC-re úgy, hogy megadom, hogy van már Magyarország24 jegyem?
Köszönöm a segítséget
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.