- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz
-FreaK- #1562 üzenetére
"Ott Bécsben éjjel nem volt semmilyen ügyfélszolgálat, a kalauztól kellett volna kérjek esetleg igazolást, ha tudtam volna róla, hogy kell." Az mondjuk gond igen. Nagyobb késés esetén tudsz már azon a vonaton a kalauztól is kérni igazolást igen.
"Ott senki nem nyomtatott volna semmit szerintem, akkor sem ha van nyitva ügyfélszolgálat." Tavaly pedig pont Bécsben jártunk így. Nyomtattak jegyet egy későbbi vonatra ingyen.
Őszintén szólva nem tudom mi lett volna ott a jó megoldás ha nincs ügyfélszolgálat. Esetleg a másik vonatnál indulás előtt keresni egy kalauzt és elmagyarázni, hogy mi a helyzet. Ha megmutatod a Bp-Bécs jegyedet is, és látja hogy ténylegesen késés volt akkor talán annyi elég lett volna.
Ha csak simán felszállsz és mégsem jó az előző vonatra szóló jegy... nem tudom, hogy lehet-e (még) a vonaton jegyet venni. Viszont biztos vagyok benne, hogy úgy még drágább lett volna.
-
sss
őstag
válasz
-FreaK- #1556 üzenetére
Szia,
Ha nem a saját hibádból késed le a vonatot, akkor mindenképp érdemes felkeresni még ott helyben az ügyfélszolgálatot. Két opció szokott lenni:
1, Kapsz igazolást a késésről, és így érvényes lesz a jegyed a következő vonatra.
2, Nyomtatnak neked jegyet a következő vonatra. Ha helyfoglalásod is volt akkor ez jól tud jönni.Úgy rémlik, hogy a vasúttársaságok az EU-ban 60 vagy 120 perc után adnak kártérítést, a jegy árának 25 illetve 50%-át. Ha egyik vonat sem késett 60 percnél többet akkor sajnos nem hiszem hogy tudsz bármit is tenni.
-
törölt tag
válasz
-FreaK- #1556 üzenetére
Én ilyen okból nem veszek előre csatlakozásra jegyet. (majd ott eldöntöm és appon veszek). Eddig ez bevált. De rajtad ez nem segít.
Van egy videó, ahol Magyarosi Csaba, akad ki pont az ilyen vasúti késésekre (osztrák vonattársaság, ott konkrétan, nem hazai. Ausztriából mentek olaszba vagy hova.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fűnyíró topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest