Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz janos666 #6924 üzenetére

Olyan costum modról én sem tudok, csak a high res textúrákról. Az ME1-en meg a reshade nem sokat dob szerintem, a textúra pakk ami tényleg hozzátesz. Illetve ez az a rész amit legszívesebben látnék egy újabb enginen de valamivel részletesebb kidolgozással. Lévén félig meddig open world a játék sokat adna hozzá ha a bolygókat kicsit feldobnák pár elemmel, illetve azokon a nagyon sablonos objektumokon variálnának egy kicsit, na meg a Mako fizikáját persze jelentősen átdolgoznák. Meg igazából az újabb harcrendszer az itt dobna rengeteget, gondolj csak bele a repkedő Sarenbe, abba pillanatba chargeolnék bele :DD, a második részből meg csak a combo rendszer hiányzik na meg az elgördülés ami nem tudom mennyit tenne hozzá igazából. Szóval az ME1 amin nagyon sokat kellene variálni, lásd a rengeteg képesség külön cooldownal, ezt hogy kezelnék, meghagynák így vagy hasonlóan szednének ki, vagy lecserélnék komplette az egészet a 2-3 skilljeire stb.

Az meg szerintem nem baj, hogy a Bioware a másik játékaiból kölcsönöz elemeket, csak használja fel eredeti módon. Attól még lehet kiváló játékot csinálni hogy közben a cég "ujjlenyomata" érződik az egészen, mint ahogy az egész DAO egy továbbfejlesztett Kotor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés