- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Az nem lenne ME remaster. Ezt most is megteheted házilag. Ott a ReSade, meg a Nexus mod, és még sok más, én ezért egy forintot nem adnék
Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.Akratam már említeni, valahogy azt sem olvastam hibának, hogy szinte az összes mozgás animáció, a ME 3 ból lett kölcsönözve. Az összes Shepard mozgása. Mármint ami Ryder alatt van. Engem nagyon zavart. Egy példa, a végén amikor a másik testvére vált a játék, nálam ez Scott, iszonyú béna ahogy oldalazva kerülgeti az átvezetőben azt a pár embert. Na ez a 3 ban a játék elejéből kölcsönzött animáció amikor Anderson-al mennek a tanács elé. Nyilván nem volt idő mindenre de ezer példát tudnék, lusta vagyok videót kiollózni a játékból, de jó a szemem az ilyesmihez

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Hammer Construction 2 Thermal 5G szerszámosláda eladó !
- Eladó Unihertz Titan 2 okostelefon QWERTY billentyűzettel !
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.