- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
A főhős, ja... Én abszolút nem bántam, ahogy indít, de valóban nagyon hiányzik a karaktfejlődés, méghozzá tudatosan. A játék második felében is viccelődnek ezzel, hogy a megbeszélés végén mindenki csak úgy lelép, Ryder pedig magában motyog, hogy "jó, izé, akkor eligazítás vége, igen.... őőő...". Ez tök jó lett volna az első max 1/3-ba, de aztán látni szerettem volna, hogy főleg a lojalitás küldetések után ... nos, lojálisak hozzá az emberei, elkezdenek felnézni rá, ösztönösen várni tőle, hogy berekessze az eligazítást (azok is, akik nem kaptak katonai kiképzést, mert nem csak amiatt viselkednének így). Még jobb lenne, ha ez tényleg a játékoshoz lenne igazítva, tehát aki sokat bénázik, azt végig levegőnek nézik, de aki sikeres, arra felnéznek, mint vezetőre. Na ilyen véletlenül sincs.
---
Már biztos leírtam ezt itt ~10x, de az Archon egy még olcsóbb leképezése annak a fő-gonosz sablonnak, amiből a szintén gyenge Corypheus karakter is készült a DAI-hoz (még ha a DAI szerintem összességben nagyságrendileg komplexebb is, mint a MEA). Nem igazán sikerült elérnie ezeknek a játékoknak (max az első cutscene vagy trailer erejéig), hogy működhessen ez a sablon. Sőt, mindkettőben egész hamar elindul a pletyka a szakadárokról, stb (egyik oldalon felfújják, másikon leeresztik a lufiit), és ezek kvázi saját magukat ölik meg a játék végére.
(Ahogy én látom, főleg az Archon halt volna bele előbb-utóbb, így vagy úgy a céljai kergetésébe akkor is, ha a "mi" részvételünk kivágjuk a meséből --- mondjuk Cory effektíve-kvázi-halhatatlan, de szerintem 50/50, hogy most sikerülne-e neki, amibe egyszer már csúnyán belebukott)."Corypheus carries all the hubris of the ancient Tevinter magisters, and looks down on all other beings, including fellow mages."
Viszont a DAI-hoz kaptunk egy DLC-t, ami feltárja, hogy bár Cory volt reflektorfényben, ő csak az események egy mellékterméke, ráadásul végig az orrunk előtt volt, aki sokkal nagyobb szart tudott volna kavarni, ha nem csúsznak félre a tervei egy apróságon, és így tudjuk róla azt is, hogy kb. mire képes, illetve hogy meg fogja próbálni újra.
Ilyesmit a MEA-hoz is lehetett volna: kicsit demisztifikálni a Kett-et (hivatalosan is lehozni őket az egekből a talajra, ahol mindig is álltak), feltárni egy keveset abból, hogy mi volt a Jardaan vs. "?" konfliktus (ami tényleg kicsit komolyabb lecsó), hogy került oda a Scurge..., ami elhelyezi az egész MEA story-t egy nagyobb idővonalon, és előrevetít egy keveset abból, hogy milyen más, sokkal komplexebb, félelmetesebb (izgamasabb!) fenyegetés ólálkodik a háttérben. Ez mind belefért volna egy jó story DLC-be, akár a Quarian Ark-al összegyúrva (szépen el volt vetve a mag ilyesmihez is a "ne gyertek ide" kapcsán, hogy vajon mit találtak, erre még rá lehetett volna duplázni egy kör horrort...).
De ha már horror. Az is abszolút hiányzik, nincs semmi igazán "sötét" a játékban. Még a "hatalmas felfedezés", hogy "a Kett mi vagyunk" is szinte triviális már azon a ponton és nincs kikerekítve a dolog. Egyedül talán Wrex (vagy mi a neve ebben a részben?
) esetén, mikor meg kéne menteni a krogan felderítőket, de mikor az Angara elmélkedik erről, az túl lapos, pedig elvileg nekik kéne kimutatniuk az érzelmeiket (jobban, mint egy krogan-nak).--- (#6921) maajsz
Mert Tann csak simán egy pain in the ass,Én egyébként sokáig gyanyakodtam, hogy Tann a benefactor, vagy legalább is egy közeli ismerőse (maga a benefactor még AI is lehet, vagy valami TIM féle fél-cyborg, ami már robotnak néz ki...), csak hihetetlenül jól játssza a hülyét.

Szerintem semmin nem kéne sokat változtatni a Remaster-hez, csak egy friss UE3 motorra áthúzni minden részt, véletlenül se újra felvenni a hangokat, csak berakni jobb minőségben (biztos nem 64kbps MP3-ban őrzik az eredetit...), még a textúrákat is csak minimálisan tupírozni + elengedni az effektek minőségét kicsit magasabbra az új vasakon és esetleg ráncba szednia 3D hangzást (az első rész csak Creative kártyákkal szól normálisan, a 2. rész mindennel szar).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Fractal Design Momentum 12 RGB Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) esetén, mikor meg kéne menteni a krogan felderítőket, de mikor az Angara elmélkedik erről, az túl lapos, pedig elvileg nekik kéne kimutatniuk az érzelmeiket (jobban, mint egy krogan-nak).