Új hozzászólás Aktív témák

• Tertius

tag

válasz janos666 #6432 üzenetére

"olyan érzést keltett bennem az egyik mondat, mint ha azt sugallná, hogy a játékosok maguknak köszönhetik, hogy nem lesz DLC, amiért szapulták a játékot a hibáiért (úgyhogy vonjuk le a tanúságot és legközelebb inkább ne panaszkodjunk, és akkor talán kapunk még valamit)"

Őszintén szólva én úgy érzem, hogy félig-meddig jogosan. Láttam, a 9gagen és hasonló pöcegödrökben milyen fogadtatást kapott az Andromeda, és hihetetlen, hogy egy-két szerencsétlenben ennyi gyűlölet tud felgyűlni, és ezt ki is éli magából. Komolyan, néhány zsíroshajú takony szerintem klinikai eset volt, akiket nyugodtan be lehetne záratni. Azzal a gliccsel(?), amit Ryder cikk-cakkban szaladgálásával lehet csinálni (ha nagyon gyorsan jobb-bal gombokat nyomogatva haladtál), és amihez hasonlóakat lényegében mindenből elő lehet csalni (btw a második és harmadik rész is ilyen volt, tehát nem volt újdonság), HETEKEN keresztül tele volt a fal, reggeltől estig az ment. Heteken át . . . és mivel belterjes "gamer" meg "geek" meg "nerd" közösség, a kisebbség elég jól tudja érvényesíteni a véleményét, mert ha 10 embernek tetszik, de kettőnek nem, a 10 nem fog beírni, meg nem fogja kiírni magából, a kettő viszont szétfröcsög mindent, és ha benézel valahová, csak a fröccsöt fogod látni. Egy idő után még a 9gagen is voltak józanabb hangok, de összességében gáz volt az egész.

Plusz teherként ott van az ME univerzum origója, a ME3ending hater crybabyk, akik 5 évvel (!!!) az ME3 után is fosták gyűlöletbeszédet. Biztos vagyok benne, az Andromeda gyűlöletkampányában ez is benne volt. Mindezt azért, mert 5 éve egy 15 percig volt valami, ami nem tetszett nekik. Utána meg jönnek a hozzászólások a steamen, meg redditen, meg fórumokon a játéknál, hogy "évekig nem mertem játszani a ME3-mal, mert láttam, milyen fogadtatást kapott, a rajongók hogy gyűlölték, de ez tök jó volt, életem egyik legjobb játéka, ti ilyen idióták vagytok?". Utóbbiból most, hogy jobban nézem a fórumokat az Andromeda miatt, és többet olvastam redditet, NAGYON SOKAT láttam.

Ezek után, ezeknek én se csinálnék semmit, sőt. Ettől még szar az EA, mert a játékosokat nem kellene az út szélén hagyni, de van az éremnek másik oldala is.

Félreértés ne essék, én ME rajongó vagyok, és nem vagyok vak, látom, hogy ez nem egy tökéletes játék, és gyengébb lett, mint a trilógia, de ennek ellenére úgy érzem, jó játék, én élveztem, noha látom, milyen hibái vannak. Messze nem érdemelte meg azt a gyűlöletet, amit kapott. És persze, 2 hónap után a kiadó bizonyára a háta közepére kívánta, elfelejtette volna az egészet, úgyhogy fejlesztők shutdown, pénzmentés és maszatolás, ami maradt. És - hogy az se legyen félreérthető - nem azzal van bajom, hogy az ME3 vége valakinek nem tetszik (én előnnyel indultam, már a teljest láttam, dlc-vel, stb, de akkor is), hanem az a komoly, hogy némelyek mennyire nem tudnak elszakadni ettől. Egy szórakoztató JÁTÉK volt 5 ÉVVEL ezelőtt, de némelyik (na, rájuk gondolok) úgy ír róla, hogy Hitler is elpirul. Ha olvasok egy könyvet, szar, eldobom, elfelejtem.

#6431) oriic

A MEA redditen hasonlót írtak, hogy ez a Jason nevű fickó fossa az igét, de csak ő, senki más, aki "forrásokkal" rendelkezik. Szvsz amíg nincs semmi hivatalos, addig ez a sokadig hatásvadász rókabőr. Mert újat semmit sem mondott.

Meg azt is írták, hogy valami 5 hónap után jött az első jel a Dragon Age-es előző játék DLC-jéről, és annak a modellje alapján, amit a Bioware követ, remélhetőleg lesz még valami. (ezt nem tudom, nem ismerem a dlc kiadások időtábláit, sem a dragon age-et, sem a biowaret.

Új hozzászólás Aktív témák