Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Végül mégis átrágtam magam Voel-en (mert olyan érzésem van, hogy nagyon kevés maradt a fő szálból) és olyan rossz volt, mint gondoltam (többet ért volna kihagyni az egész bolygót, ha lehet).

Azt hittem Liam lesz a leg "semmilyenebb" karakter (amolyan Kaiden utód), vagy esetleg egy idegesítő "sztereotip feka" karakter, de hihetetlen kielégítő volt rendhagyó módon leordítani valaki fejét a lojalitásküldetése végén. ;]

A valóságban, és így a játékban is az az elvem, hogy mindenkinek legyen a lehető legnagyobb szabadsága, és a játékban eddig mindenkinél elfogadhatóan látszik ez működni, de mikor valaki ennyi és ekkora hülyeséget csinál zsinórban, aztán azon durcizik, hogy miként oltom a háta mögött a tüzet ("vendégségbe" hívattam a nőt), akkor..., ja, ha lehetett volna, legszívesebben inkább hidegvérrel visszafagyasztattam volna pár évre. :P
    Csak azt nem értem még, hogy miért lett így sikeres a questline, avagy lojális a karakter, mikor szerintem csak még jobban összezavartam a fejét (előbb biztattam, hogy csináljon bátran bármit, elnéztem minden kisebb tévedését, aztán hirtelen ráordítottam, mikor mellélőtt a sokadik balhéja is --- de ráadásképp még ezután is barátnak tekint főnök helyett, pedig én gondolatban lefokoztam minden képzeletbeli pozíciójában).

Hasonló témákban viszont nem tetszett, hogy mikor Peebee szexet javasolt, én pedig a szívecskés gombot nyomtam (úgy sejtettem olyasmit mond majd: "ok, úgyis is kedvellek" [szóval mehet], és nem is volt nagyon más a monológ, csak "fura"), akkor elmaradt a szex. WTF, eh? Szóval ha kedveli, akkor az kizárja a spontán szexet? A jelenet nélkül megleszek, de ez valami nagyon elnemb@szott logika (legalább is az én szememben). :N

Új hozzászólás Aktív témák