Új hozzászólás Aktív témák

• Derrewyn

senior tag

válasz #85552128 #4818 üzenetére

Én játszom vele, eleinte a 10 óra után arra hajlottam, hogy nem veszem még meg, de nem bírtam várni. Ezt a döntést abszolút nem bántam meg, mert jó a játék, bár sajnos nem annyira, mint a korábbiak.

Viszont: Bugok vannak dögivel, és sajnos gamebreaking fajtából is találkoztam többel is.
    Az igaz, hogy ezek a multiplayerben voltak, de azért röpke 2 óra, vagyis kb. 6 meccs alatt elég csúnyán veszi ki magát, hogy 1 meccsen totál elment a hang, egy másikon meg az összes PC láthatatlan lett. Ennél Overwatch még closed beta állapotában is simábban futott.

Ha valaki meg azt állítja, hogy 35 óra alatt egy buggal sem találkozott, azt egyszerűen nem tudom elhinni. Nekem single playerben is volt néhány teljes fagyásom, egyik Strike Team konzolon belül, ami elég wtf, másik Tempesten szkennelés közben, de voltak láthatatlan kett NPC-k, és van jó pár apróság, amik felett már azért el lehet siklani.
    Elég hosszú lesz a patch notes, ha mindent javítanak.

Nekem az a véleményem, hogy ezt a játékot ilyen formában kiadni elhibázott lépés volt, amit a szélsőséges vélemények, meg az egész hozzáfűződő jelenség is alátámaszt. Őszintén remélem, hogy tanulnak ebből EA/Bioware háza táján, meg az egész iparágban.

Új hozzászólás Aktív témák