- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
"Even if there is a good story or script buried in each of those, it's going to get drowned out by all the extra crap....But Andromeda, and many BioWare games, try to drown players in interactions, the vast majority of which are not substantive or engaging"
Ezzel az eddigi élményeim alapján maximálisan egyetértek. Sokkal több szinkronizált karakter, sokkal több párbeszéd mint valaha, de az egészen nem érződik, hogy ennek megfelelően tartalmasabb lenne, mint bármelyik korábbi játék. Pont erről beszéltem korábban, amikor azt írtam, hogy az egész játék fel lett hígítva. Papíron hiába minden adata impresszív, végeredményben ezek csak számok, ha a dialógusok egy 20-30 százaléka egyenesen rossz, a sok NPC meg akivel lehet dumcsizni, minimálisan ad hozzá a játék világához meg a történet lényegéhez. Például ha nem kérdeztem meg már vagy 20 embertől, hogy miért jött az Andromédába akkor egytől sem, de eddig összesen volt vagy 3 ember, aki nem ugyanazt a "kalandvágyból" szöveget tolta, csak máshogy megfogalmazva. Ez is egy rakás szöveg, de érdemben nem járul hozzá a játékhoz.
Szóval nekem is az a véleményem, ha az unalmas generikus szart kivágnák a játékból, és csak azt hagyták volna meg ami tényleg jó vagy egész jó, vagyis a tényleges tartalom koncentráltabb formában jönne rá az emberre, akkor nagyobb lenne a játékélmény. Kadara-n is pl. az első 2-3 side quest amit megcsináltam, tök jó volt meg érdekes, "na mondom mivan, hirtelen megtáltosodik a játék ezen a fronton?" de nem, a bolygó "második fele" ugyanolyan dögunalmas érdektelen melléküldetések abszolválásával telt, mint ami már a többi bolygón is gyakran előfordult.
Igazából össze kellene írni, hogy a tier 2-3 melléküldetésekből mi az ami értelme és mi az ami felesleges időpocsékolás...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest