Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz warcat #4608 üzenetére

Hát nemtom, a kártevő mentes környezet előny az tuti, de aszteroidán nem feltétlen adott a megvilágítás (főleg ha nem a felszínén akarod csinálni), ott még azzal is vesződni kell. Másrészt kérdés, hogy milyen pályán mozog az aszteroida, milyen sebességgel...ezek nem kavarnának be a dologba például? A gravitációs kút lényegtelen, a mass effect technológiának köszönhetően nem problémáznak a bolygók gravitációs tereivel. Különben egy sima shuttle rohadtul nem bírna felszállni kb. egyik bolygóról sem, de fel tud, ez már a trilógiában is így volt.

A víz kapcsán: 100%-os hatékonyságú visszaforgató rendszer biztosan nincsen. Másrészt az oxigén+hidrogén dolognak meg az a nagy hátránya, hogy sokkal nagyobb térfogatot igényel, mintha víz formájában tárolnád/szállítanád. Plusz rohadt balesetveszélyes is a hidrogén szállítása.

(#4607) szallasi007

Ezeket a koponyás tárolókat hol találtad? Én nem láttam őket.

A med supply kérdésedre tudok válaszolni: Nem emlékszem már pontosan hol volt az utolsó hely, de a Kett Command Center kiiktatós küldi során vettem fel, ami meg ott van a hegy tetején szinte. Szóval ez nem bug, arrafelé magasan kell keresni valahol, érdemes összekapcsolni a már említett küldetéssel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés