Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MASSlag
tag
Arról tudtok valamit hogy mennyire lehet a csapattagok taktikáját befolyásolni, vagy milyen mélységben lehet őket irányítani? A PAX-os demókban én nem találtam, mindössze egy ikont láttam a karakterek mellett és utasítani sem nagyon utasították őket.
Nagyon OFF a végére. Nekem gyakorlatilag fizetős demo, mert semmi mást nem használnék ki az Origin accesből. Mint a teleshoppos reklámnál, hogy a porszívóhoz ajándék késkészletet, jégkaparót, hajcsavarót adnak, de nekem csak a nyamvadt porszívó kellene
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként amióta van refund a legtöbb online játékboltban, nem nagyon óbégatok a demó miatt. Csak most viszket a pénztárcám, pedig nem akarok Origin accest
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)