Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Erre a kritzalos dologra; a nagyreszunk (tobbek kozott en is) pozitivan es optimistan varja a jatekot. Ettol fuggetlenul ami nem jon be a trailerekben, miert kene befogni az arcunkat? Jah, a zene nem tetszett az official trailerben, a Ryder fejek igen megkerdojelezhetoek lettek (szvsz), persze szemelyreszabott burat majd csinalhatunk, de nem ertem, hogy kritikat megfogalmazni miert problema az alapjatekkal kapcsolatban.
Persze bologathatnank, hogy minden szuper es 100%, de ilyen soha nem lesz, sokaknak mas az elvarasa, izlese. Nekem valoban nem jon be, hogy serdulok a defaultok, mivel ha negyvenes hosok lennenek, akkor Alec Ryder mar bottal jarna - attol fuggetlenul, hogy elvileg a jovoben mar 120-140 evig elnek az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung Galaxy Z Fold 7 16 GB/1TB Jetblack
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Furry 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Iphone 12 pro max
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest