Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Sajnos szinte minden új játék megjelenésénél ezt rendezik az emberek.Szánalmas az haterkedés ami manapság megy.Nem szeretnék játékfejlesztéssel foglalkozni.
-
janos666
nagyúr
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Fel is tettem még aznap a 17.3.2-t (lehet, hogy pont nem kellett volna?).
De ha így marad az fps számláló is, akkor nézegethetem a GTX1070-eket aprón, mert vegyesen High-Medium (és néhány effekt OFF) beállítással sincs stabil 60fps, pedig úgy már kezd meglátszani a "butítás" (mármint arányaiban többet romlik a képminőség, mint amit gyorsul, látványosan butul, de csak pár fps-t nyerek).(#3833) Szaby59 - DAI-ban nem zavart annyira, sőt szerintem csak cutscene-eknél volt feltűnő. Itt szinte biztos, hogy hibás az effekt (csak kicsit kéne maszatolnia, de helyette pixelesít).
-
inf3rno
nagyúr
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Pedig várható volt, én is azért újítottam be 16-ra, mert sok helyen írták, hogy az újabb játékoknak már kevés lesz a 8.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hát ez tényleg gáz.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ja, seggmimikában is elég komoly a visszalépés

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hát ez elég gáz szerintem.. Lehetne 1-2 főküldi amiben ha az egyik döntést választjuk, akkor "valamelyik társ " meghal stb stb
-
Fitzgerald
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Már végiszaladtam a trialon a default Ryderrel, csak hülyülgetek a karaktergenerátorral. De amúgy nem viszem tovább a trialos karaktert a teljesben (ha úgy döntök megveszem, sanszos hogy igen), elkezdem elölről. Szeretek mindent felfedezni/megcsinálni/elolvasni egy végigjátszás során.
-
birorichard
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Az intimjeleneteket fel kéne vennie.

-
szallasi007
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Még a véglegesbe betehetik egy 0 day peccsel
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Az az odabújós Krogan, besírok.

EA megint odabasz amúgy, hogy bizonyos embereknél már ott van a trial meg a preload időpontja, bizonyos embereknél meg nincs.
Tudom nem sokat számít, előbb nem fog hozzáférni az akinek ott van, de akkor is milyen már ez... -
leviske
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Mennyivel inkább poén lenne, ha Lexi ilyen arcot vágna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Wow, nagyon reméltem, hogy ez a "csávót fellógatós-elengedős" jelenet nem csak a cinematic trailer kedvéért készült. Ezek szerint nagyon is benne lesz a játékban.

Az utolsó kép meg WTF.
Ez remélem viszont nem lesz benne a játékban (valószínű, hogy nem, persze). -
Badlof2k
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hát azért valami jót össze dobni nem 10 percbe fog telleni
szerintem a pre madek jók lettek, bár nekem a default fejjel sincs bajom
Mondjuk customba azért bele kontárkodok hátha lehet valami még személyre szabott igazán szemre valót össze rakni 
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Most nem kezdek el "bezzeg az en idomben"-ezni...
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Sara legalabb nem vag olyan kepet minden jelenetben, mint ha a wc-n kuszkodne. A nevet-sem-tudom BroRyder a 16 eves kinezetevel eleg vicces, ahogy hunyorit. Dehat izlesek es pofonok, en ha trafikos lennek, biztos nem adnek neki cigit, meg felnott ujsagot!
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Engem meg mindig jobban zavar az, hogy a default BroShep ugy nez ki, mint aki az Amerikai Pitebol lepett volna elo es meg nem ihat legalisan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
De ez nem egyenruha!!444negy
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
真棒!!!
-
MASSlag
tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
A hererákvizsgálat az a borzalmas bolygósimogatás a második részből

Történetileg szépen vitték a DA:I-t is, voltak fordulatok, változatos helyszínek, jó lett volna a ritmus is, ha azok a fene mód unalmas mellékküldik nem lettek volna. Amúgy, ha nem lett volna a Trespasser, akkor vertem volna az asztalt, hogy mi ez a végjáték. A csapattársak sehol nem voltak a ME-hez képest, felszínesek, unalmasak lettek. A legtöbbel túlzottan rápörögtek valamilyen PC témára és maga a karakter elveszett közben. Remélem a ME-el nem történik meg ez, eddig elég jól tartották az egyensúlyt.
Nekem karakterek szempontjából a DA: O volt a legjobb Bioware játék, szinte mind érdekes, izgalmas többrétegű, életszerű volt, még azok is akiket nem kedveltem (Leliana pl.). Morrigan hangjától megőrültem, nagyon ritkán románcolok játékban, de őt sosem tudtam kihagyni (Yennefer volt még ilyen a Witcher-ből)
Az animációk szerintem rosszabbak, mint eddig voltak, de a dinamikájuk más az biztos
Te jó ég, most láttam ki volt a modell Femryderhez
Közepes szinten álok modellingel és sculptingel, de 2-3 óra alatt tudnék egy sokkal korrektebbet összeállítani
Ez borzasztó amatőr. -
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ez mondjuk abból a szempontból érdekes, hogy amikor Sara kiabálja, hogy "He has access" én azt hittem az egy Sara karakterrel indított jelenetből van. Így viszont akkor Sara később mégis felébred ? Vagy összevissza vágták csak a Scott több szerepet kapott.
Amúgy semmi gond nincs ezzel szerintem. Két fő és külön (!) karakter van, nem úgy mint a male/female Shepardnél ahol lényegében ugyanaz a hős volt. Legyen mind a kettőhöz.
Szerk.: Azt mondták, hogy "valahogy" majd ott lesz velünk és tudunk vele kommunikálni, itt viszont nagyon is ébren van. Majd meglátjuk a következőnél kicserélik e Scottra

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ez neked miért fáj?

-
gabor7th
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Bár rég volt, de én se bírtam amikor ilyesmit tettek a Red Alert sorozattal. Ahogy egyre komolytalanabb lett.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Valamit elkúrt és nem sikerül javítani.
Azért rendesen szúrhatja a szemét ez a játék ha ennyire kitartó. -
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jah, ott van a jobb-alsoban, hogy MP hands-on.
De most mar total belekavarodtam az idozonakba...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ahh, köszi! Csak az access-t sikerült kihallanom.

gabor7th: nekem a nagy kérdés, hogy az 1GB vram elég lesz-e neki 1920*1080-ban normális beállításokkal.
-
nanorambo
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Borzalmas a zene. Pedig a Mass Effect zenéi kegyetlen sokat hozzáadtak a korábbi részekhez. Itt egyelőre nem nagyon van semmi ilyen libabőr érzésem. De attól még nagyon érdekel a game.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Talán gondolkodj el rajta, hogy felsőbbrendűbb-e a te zenei ízlésed, mint másé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Szörnyű a zene. A trailer amúgy tetszik...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Zene kritikán aluli. Rettenetes. Vajon ki volt az a retardált akinek ez eszébe jutott plusz engedélyezte? Fúú...

Ami érdekes a trailerben így első blikkre:
First wave of Arcs???
PeeBee románc male Ryder-nél confirmed.
Eléggé sok űrcsatás jelenetet vágtak be a trailerbe, ilyen szempontból lehet grandiózusabb lesz a játék, mint gondoltam.
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Uhh, azért a golden worldoket illetően azt az infót én nem raktam volna bele a trailerbe...
Zene szerintem elmegy, továbbra is kínzás ez a várakozás, és még jövő héten is csak 10 órát kapunk
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Trailer 8/10
Zene -1/10Varjuk a Paxot 4-kor (22:00), tobb SP-t mar nem akarok latni, csak MP-t.

-
inf3rno
nagyúr
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Nekem egyik sem jött be igazán. A Hammerhead az viszont király volt, szívesebben látnám azt viszont.
-
cyberkind
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Én mennyire imádtam az 1-ben az irányíthatatlan kolbászolást amit sajna kihagytak utána majdnemhogy teljesen, persze sokadik menet után már inkább idegesítő mint élvezetes.

-
S1M0N
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Azért leírhatnák, hogy pontosan mit tartalmaz...
tlv: Na, nem vagyok egyedül.

Nekem is $74.99 az ára. -
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Nem $49.99? Jo lenne ha leirnak, hogy mit tartalmaz a polon kivul...

-
vg
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Nem nézem meg, tényleg nem értem mi értelme van ezeket előre megmutatni. Egy-két képen még oké, de ez már sok. Nem jobb játékban ezekre rácsodálkozni?
Látszik, hogy be vannak szarva, hogy bukta lesz. -
BoneDragon
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Nem akartam megvenni, mert eddig nem tetszett amit mutattak akármennyire is szerelmes vagyok a ME szériába, de ezzel a Liarás hangfelvétellel megvettek kilóra.

-
vitaro
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Miért áll minden NPC folyamatosan egy helyben? Legalább egy kicsit élhetne ez az űrállomás. Nem csak itt tűnt fel, ugyanez volt a krogan settlementnél valamelyik múltkori videóban. Könyörgöm, 2017-et írunk!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
HOpsz egy Liara hangfelvétel. \o/ Lesz itt kapcsolat a régi játékokkal.

-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére

Ilyesmi kikacsintásokkal már megelégszem mint kapcsolat a régi trilógiával.
Amúgy az a Turián nagyon sápadt, ha ez PC-n volt elképzelhető, hogy bugos még néhol a grafika. -
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
De bizony. Pont írni akartam, hogy Liara confirmed.

Még mindig gépiesek az arcanimációk, de ebben a videóban én már nem láttam olyan durván sz@rt, mint mondjuk a 13 perces prológusban. Ha ilyen lesz végig az már elviselhető, persze lenne még hova fejlődni.
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Na most meg kell neznem ujra

-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Az emberi arcok animacioi meg mindig ilyesztoen szarok, de a krogan es a turianok rendben vannak. A Nexus is gyonyoru. Viszont meg mindig nincs MP gameplay!!!!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ja persze. Mert külön csak a nőről nem tudtál volna képet berakni, meg a "close enough" comment is totálisan véletlen volt csak megszaladt a kezed a billentyűzeten.
Hagyjuk már...Nyilván én csinálok a bolhából elefántot, meg nincs is gond azzal ha a játékot fikázzuk (én is azt teszem), de engem amikor valaki ez unfair módon csinálja attól kiver a víz. Redditre is beraktak képet a Sarah arcról párba állítva egy olyannal amit valaki szépen ph-sel átdolgozott (feljavított). Persze hogy jobban nézett ki (mondjuk nekem ez sem volt teljesen egyértelmű, mert a photoshoppolt változat már túl szép volt hogy egy picit is hihető legyen, plusz rakott rá egy kiló sminket, úgy persze hogy szebb lett), csak közben az egyik kép egy ps-elt 2D kép volt, a másik meg egy játékbeli 3D modell aminek arcanimációkat is csinálni kell. Nem mindegy azért. Meg is van: [link]
Jött is a komment háború, hogy milyen gáz. Gáz, de az összehasonlítási alap röhejes. Ilyen téren érdemesebb Mark Vanderloo meg a default Shepard modellt megnézni. Na az már fair összehasonlítás (és sajna látszik is, hogy Sara feje mérföldekre van a default Shep "modellhűségétől).
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Mondjuk ez nem értem mire jó. Te is tudod, hogy a jobb oldali arc nem az ami használatban van a játékban. Még a character kit is frissítve lett (ez a jobb oldali kép az eredetiből van), akkor? Mintha élő embert összehasonlítanál egy szoborral aminek még a faragása/formázása folyamatban van.
Szarok az arcok nem vitás, de akkor legalább azzal kellene ami a játékban van, nem ami egy early változat.

-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Abszolút nem hasonlít szerintem.
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Mibe fogadjunk, hogy a day #1 verzióban is benne lesz ?

Megvan az utódja az Aria animáció glitchnek: [link] -
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Minnya adok naked olyan padawant, hogy egy fekete tollad sem marad
ps: Mar kinyomoztam, meg egy ora kb. rumor has it. (oooh).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ideje volt.
-
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Detto
Ezért veszem PS4-re
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Nem tetszik ez a favourites rendszer, egyértelműen azért van így mert konzolon nincs elég gomb, hogy váltogatás nélkül meglegyenek a skillek. Más haszna ugyanis nincs, hogy állandóan váltogatni kell ahelyett, hogy lelegyen osztva mind és azonnal aktiválható legyen. A régi 8-as skillbar jobban bejött.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy mozgóképet is közölnek. Az esetek egy jelentős részében ilyenkor csak egy-egy cikket jelentetnek meg, képekkel. Magyarul egy élménybeszámoló az egész. Tekintve, hogy a Bioware eddig nem nagyon árasztott el minket gameplay cuccokkal (sőt, vágatlan igazi gameplay nem is volt még, csak gameplay trailer-ek), én kétlem picit, hogy mozgóképet is társítanának a beszámolókhoz. Persze ne legyen igazam...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ez általában úgy megy, hogy akik lehetőséget kapnak egy játék kipróbálására, azoknak néhány szabályt be kell tartaniuk. Meg van adva, hogy melyik részről beszélhetnek, mit mutathatnak meg, stb. Nyilván az esetek nagy többségében ezt be is tartják az érintettek, különben szankcionálják őket. (pl nem kapnak soha többet lehetőséget kipróbálni a játékokat)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
-
vitaro
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Szintén PC, de csak ha a Bioware a maradék egy hónapban meg tud végre győzni. Irtó szkeptikus vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
-
Rossi
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Az az... Big f.cking krogan hammer.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Egyébként csak én vagyok oda meg vissza, hogy kapunk közelharci fegyereket? Kardozni akarok, én leszek az Andromeda Kai Leng-je.

-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
A harcrendszer jónak néz ki, viszont a pályadesign pár helyen nem jön be. Azt is nagyon remélem, hogy PC-n a FOV állítható lesz, mert rossz volt nézni még videón is.
-
Rossi
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jó lesz, jó lesz...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hajaj, hosszú egy hónap lesz. A játék már megvan

-
Ch0b
tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Messze van az a megjelenés... -
Chabe89
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hosszú 1 hónap lesz ez.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Köszönöm hogy rám gondoltál, viszont én nem szeretném vállalni.

Anno viszont elkezdtem írni egy topicösszefoglalót, persze sosem fejeztem be, így nem lett túl hosszú. Ha esetleg érdekel valamit, így néz ki, nyugodtan felhasználható hasonló célra bármi belőle(nyilván egy része elavult): [link]
Kérésre természetesen elküldöm a szövegdobozos írt változatot is a linkekkel együtt. Bár van még azon is pofozni amit már megírtam, tele van elírással ahogy látom.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hangulatfokozó, de ez csak arra jó hogy még jobban idegeskedje, hogy egy hónap múlva jön a premier.

-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Megmondom oszinten, hogy az Omega DLC-s female Turian szerintem bun ronda volt - marhogynem ilyeszto -, de Vetra nagyon badass!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Csak nehogy valami mulatós zenével vagy dubsteppel.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Amikor meg megláttuk táncolni, majdnem lefordultam a székről.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Minden kiadott cuccban más egy picit. Nem nagyon találnak neki egy értelmes fejet, úgy látszik. Sara viszont szerintem sokkal jobban néz ki itt, mint eddig bármikor, arcügyileg.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Amúgy a dizájnereknél valami rohadt nagy öv meg szíjfétise lehet valakinek. Az AI űrruhákon is ott figyegnek ilyenek (minek?), de PeeBee gönce ilyen szempontból már nevetséges. Nekem nem tetszik, remélem lehet majd alternatív megjelenést bazseválni majd neki.
(#2387) nanorambo
Liara fanartok kapcsán ezt nálam sosem überelheti semmi. Tökéletes. A szétfagyott/leszakad lábú/karú Shepard, a vörösben úszó, szinte izzó szemek...düh, harag, keserűség és reménytelenség egy esszenciális képbe sűrítve.
-
nanorambo
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Liarának sokkal egyedibb arca van szerintem. Peebee-é olyan sima asasri. Bár nekem vele sincs olyan nagy bajom

Rohadtul várom a játékot, nagyon érdekel hogy mit hoznak ki a sztoriból és milyenek a karakterek. A legutóbbi trailer hangulata nagyon átjött.
-
Edem05
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Most nem azért de a Liara T'Soni mennyivel jobb?
(Amúgy egyik kedvenc karakterem.
) -
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Elkerülte a figyelmemet. Ezer bocsánat.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy Cora kisasszony a musculus gluteus maximus-a környékén férfiszemnek kellemes adottságokkal rendelkezik.

Más.
Lesz Sarah Ryder figura is a McFarlane Toys-tól. Ára szintén 20 dollár, megjelenést augusztusra datálják (a Scott féle verzió megjelenése el lett tolva júniusra, ha érdekel valaki esetleg rajtam kívül):

+1 apróság:
Ha nem cseréljük le főhőseink nevét, akkor olykor nem a vezetéknevén fogják Ryder-t szólítani, hanem a Scott/Sarah megszólítás is befigyel. Én biztos maradok ennél az opciónál, lévén semmi értelme átnevezni a karakteredet, ha úgysem szólítják úgy... -
Chabe89
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Azért legközelebb azt is elárulhatnád mi az, mielőtt rákattintok itt valami olyasmire amire nem kéne.

-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Persze, nagyon parizer lesz. Valoszinuleg lesznek unique kepessegei, mint anno Javiknak volt a Dark Channel meg ilyesmi. Tulajdonkeppen szerintem rendben vannak a csapattagok, vegre ismet kapunk egy krogant, PeeBee total ellentetje Liaranak, a holgy turian meg szinte kotelezo.
Viszont semmi jele a Quarianoknak, sem a Gethnek (elobbit nem sajnalnam, az utobbit nagyon..).
De nem akarok senkit tuldicserni, sem kiosztani, volt mar olyan, hogy valaki total antipatikus volt, de ahogy "megismertem", beleszerettem, pl. Grunt es Jack.
7 het is minden kiderul!

-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Vélemény? Ha már új purgyékból épít csapatot (részben) az új Pathfinder, alap, hogy nem csak ismert fajokból fog állni a csapat. Amúgy nekem nem tetszenek. Unalmas fejek, klasszikus térben visszahajló láb stb. Az írókon múlik, hogy tudnak-e valami érdekességet lehelni ebben az új fajba. Kinézetre "meh"négyzet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jaal a neve, ott van a dobozon.
-
Chabe89
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
semmi.

-
Gyula84
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
igen arra gondoltam

-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hát nemtom, szerintem akkor lenne next-gen átok, ha minden next-gen motorral ilyen fosfejek lennének a játékokban. Lehet, hogy a Frostbite játékok általában érintettek, de én úgy általánosságban nem veszem észre, hogy minden next-gen játék érintett lenne ilyen szempontból (vagy akár a többség). Vagy legalábbis nem ennyire. Persze lehet én látok kevés új játékot...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Pont ezért írtam, hogy úgy tűnik lesz erre valami magyarázat, nem kockadobálás útján választják ki a következő Pathfinder-t. Valamiért náluk landol a szerep Cora helyett, innentől kezdve hogy nem hitelesek a koruk és a tapasztalat hiánya miatt, nem releváns kérdés. Sőt, ha jól írták meg a játékot, akkor Scott/Sarah folyamatosan ezzel a lefitymálással fog szembesülni, és pont az lesz az egyik másodlagos céljuk, hogy mint vezetők elfogadtassák/elismertessék magukat.
"Nem tetszik az ürge na, ne gyilkoljatok már "
Nekem sem szimpatikus az ürge egyelőre, de ilyen hülyeségeket hogy olyan mint Jacob nem mondok, mert Jacob-ot ismerem, Liam-ot ezzel szemben nem.
"(#2293) Ch0b"
A TIM-es kapcsolat reddit-en is felmerült már több posztban, de egy fejlesztő tweet-je alapján csak véletlen egybeesés a névazonosság és szerinte nincs köze TIM-hez.
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Cora magasabb rangu a Tempesten.
"Liam tök ugyanaz, mint Jacob, kis brainstorming még ráfért volna."
Ezt a kovetkeztetest ranezesre levontad?

-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
De, fiatalok. Lehet nem tűnt még fel, de már párszor elmondták, hogy ez a játék nem arról szól, hogy lesz egy már bizonyított, és híres/hírhedt hősfigurából az űrmessiás (alá Shepard), hanem hogy lesz egy képzett, de még teszteletlen, nem bizonyított valakiből vezető/hős. Mit akarsz, 40 évesen legyen valaki a kiképzőtáborból frissen kidobott zöldfülű?
Amúgy eddig is hülyeségnek hangzott, hogy Sarah/Scott veszik át a stafétabotot, csak azért mert apuci a Pathfinder. Cora leírása ezt meg is erősíti, ha papírforma szerint alakultak volna a dolgok, akkor Alec kiesése után Cora lenne az új Pathfinder. Szóval valami történni fog, ami miatt mégis a kölkökre hárul ez a felelősség.
"Liam tök ugyanaz, mint Jacob"
Azon túl hogy a bőrszínük hasonló, mi is a hasonlóság közöttük még? Az ilyen alapvető dolgokon kívül, hogy katonai kötődésük van... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Viszont vicces, hogy idősebbek mint Shepard.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Mocskos jó lett, a játék is megvan már, szóval kínkeserves lesz ez a majd két hónap.
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére

Foleg a holgy verzio jobb-hatterben.
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Arkhon akar azt is mondhatna "I am Harbinger".
Meg a Reaper-dudas zene. De kit erdekel, nagyon jol nez ki!
Meg a duma "I don't need an army, I've got a Korgan!"
ps: Ja es van uj Andromade Initiative video is a websiteon!
Cora nagyon jol nez ki!
-
BoneDragon
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Elvették a nyalókát effektus?
-
cyberkind
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Csak az 1 volt open world, utána mindkét új rész csőjáték lett de legalább nagyon durva sztorikkal.
Én most toltam ki az egyet mert kell a mentés, hogy normálisan kitolhassam a többi részt, így, hogy minden küldit megcsináltam de elnyomtam a párbeszédeket/introkat mindent mert tudtam miről szól 21 óra volt, mielőtt kérdezné valaki, hogy nem nyomtam el választ, vagy, hogy sikerült így kitolni leírom, hogy masszív Paragon lettem.
-
Ryder62
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Igen, van hangulatuk. A hajó meg jobbnak tűnik mint a Normandy.
-
Gyula84
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére

-
S1M0N
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Elég jónak néz ki, erősen elgondolkodtam rajta...

-
AAtt1la
aktív tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Az első videóban inkább ogre volt,mint asari.Mondjuk azon az arcon azért látszott,hogy még nincs kidolgozva.
-
pohár
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
még csak 2 videó van, jól látom?
-
Gyula84
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
jó de úgy nem is érdekesség ez ha nem is ismeri "senki" a csávót

-
[Prolixus]
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ki ez, ismerni kellene?
-
olymind1
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Azért az érdekes hogy idáig is úgy volt hogy classless lesz a játék, de ezzel az új profil rendszerrel beszivárgóból harci adeptusok leszünk egy pillanat alatt.
Meg az is érdekes, hogy a Ryder testvéreket jobban el különítik őket egymástól, mint a férfi és a női Shepard-öt.
Igaz nem lesz példakép-renegát rendszer, de attól még hozhatunk rossz/gonosz döntéseket is, csak épp nem kapunk érte renegát státuszt, viszont lesznek következményei, remélhetőleg minden döntésnek valamilyen szinten

-
Ch0b
tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
És akkor mi van? Tudjuk, hogy kicsi az a bizonyos kerítés...
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Megjelenés előtt egyiknek sincs értelme,de az ami itt megy kb. a bejelentés óta,az már több mint nevetséges.
Különben meg nem látom a neved a hozzászólásomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez remélem viszont nem lesz benne a játékban (valószínű, hogy nem, persze).
Mondjuk customba azért bele kontárkodok hátha lehet valami még személyre szabott igazán szemre valót össze rakni 
Közepes szinten álok modellingel és sculptingel, de 2-3 óra alatt tudnék egy sokkal korrektebbet összeállítani
Ez borzasztó amatőr.

![[link] [link]](https://i.imgur.com/3MXmKMg.png)
![[link] [link]](http://i.imgur.com/Nd9vU.jpg)