- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-12-04 09:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Pentacon 29/2.8 milyen, megéri feltenni egy Oly PL6-ra? Teljesen nyitva mennyire éles?
Most egy Minolta 50/2 van rajta, ezzel teljesen meg vagyok elégedve.
-
HKorn
veterán
Szerencsére az én minoltám is nagyon finom, precízen lehet keresni a fókuszt, kis gyakorlással 2-3 mp alatt megtalálom már.
Persze mivel PL6-on nincs fókusz peaking, marad a belenagyítás és úgy élesre állítás, ami kicsit lassabbá teszi a dolgot, de már egész megszoktam, sőt élvezem is, hogy nem csak egy kattintás a kép és kész.

-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Minolta 50/1.7 és 50/2 is 2.8-as rekeszre ugrik egyet rekeszelve igaz? Tehát a 1.7-es-t nem lehet f2-re rekeszelni, ugye?
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Minoltában milyen 50mm-nél rövidebb fix van? Lehetőleg MD/MC csatival.
-
HKorn
veterán
Fuck... Pedig már a manuál obim itt van régóta csak nem tudom használni
-
HKorn
veterán
Ja, én is rendeltem egy step up ringet kb 1 héttel később, az már rég megjött.
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Még csak most jött meg a Minolta 50/2-őm, csak az adapterre várok aztán beindul a mosoda

Amúgy előtte APS-C-n se vittem túlzásba.
Szerintem ennek is van egy határa, nekem bizonyos szint felett már inkább zavaró, vagy túlzottan művésziesek ezek az örvényes bokeh-k.
De nyilván ízlések és pofonok.
-
HKorn
veterán
Valami ilyesmi igen, még egy picit nagyobb DoF (élesebb háttér) se gond.

De amúgy igaza van jjeahh-nak, tényleg kicsit utólagos homályosítás hatása van.
-
HKorn
veterán
jájj

én a kellemesen mosott, egyszerű, lehetőleg homogén hátteret szeretem, minimál bokeh-vel, nem vagyok nagy bokeh rajongó, ez már nekem "szédítő".

-
HKorn
veterán
Tudom ízlés kérdése, de nekem már túl sok a bokeh, ennél már csak azt szeretem kevésbé amikor még körkörös is

-
HKorn
veterán
Na megjött a 6 ezerért megszerzett patika állapotú Minolta MD 50 f2, csak az adapterre kell még várnom 2 hetet mire ebayről megjön, elég kellemetlen ez a várakozás...

-
HKorn
veterán
Minolta MD 50/1.7-nél van valami különbség a 49, illetve 55mm szűrőméret között?
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Minolta MD Rokkor 50/2 obi mennyivel jobb/rosszabb mint az 50 1.7?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen videókártyát?
- Freemail
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air laptop 15 2023 / M2 / 8GB / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azigen, köszi!