- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
raczger #8920 üzenetére
Szerintem hibátlanul sem ér többet 28-30e Ft-nál, de lehet, hogy a divat még feljebb vitte az árát. Az SMC Pentax-M 50mm F1.4-ek meg ott figyelnek indexen, jófogáson is 24-25e Ft-ért hirdetve...
-
estikornel
tag
válasz
raczger #8315 üzenetére
Nekem van 44-2 és 44M is, a 44-2t jobban szeretem mert tényleg kerek a bokeh viszont meg kéne zsíroznom hogy frankón lehessen állítani a fókuszt mert baromira szorul. A 44M más elrendezésű és kapcsolós, azt jobban szeretem használni de szebb képe részemről a 44-2-nek van. Olcsóbb is, bár én utóbbit 3500ért vettem vázzal együtt, a másikat pedig 4ezerért.
-
fefe9
tag
válasz
raczger #8313 üzenetére
Egy Helios 44 kezdésnek általános használatra, ismerkedni jó lehet, a szebb példányokat 7-8 ezer körül ki lehet fogni (hardverapró, index adok-veszek, facebook csoportok, esetleg bolhapiac, régiségvásár).
Nem tudom, használtál-e már régi üvegeket, ha nem, ez a cikk elég jó összefoglaló szvsz.: Manuális lencse digitális vázon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest